Selçuk Balcı kaç yaşında?

Selçuk Balcı kaç doğumlu?

4 Temmuz 1988 (33 yıl yaşında)Selçuk Balcı / Doğum tarihi
SELÇUK BALCI KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA? 4 Temmuz 1988‘de Rize’de doğan Selçuk Balcı, Türk halk müziği sanatçısı. Rize’nin Çayeli ilçesinde dünyaya geldi.

Selçuk Balcı nerede yaşıyor?

Selçuk Balcı, Türk halk müziği sanatçısı. Rize’nin Çayeli ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu doğduğu bu şehirde tamamladı. İlkokuldan sonra, Ankara’ya yerleşti ve o günden beri Ankara’da yaşamanı sürdürüyor.

Şelcuk balcı nereli?

Çayeli, TürkiyeSelçuk Balcı / Doğum yeriÇayeli, Rize ilinin bir ilçesidir. Vikipedi

Selda Bağcan kaç yaşında?

73 yaşında (14 Aralık 1948)Selda Bağcan / Yaş

Sinan yılmaz kaç yaşında?

1978 Yılında Trabzon’ un Maçka ilçesinde doğan Sinan Yılmaz 6 yaşına kadar burada büyümüştür.

Sinan Yilmaz nereli?

1978 Yılında Trabzon’ un Maçka ilçesinde doğan Sinan Yılmaz 6 yaşına kadar burada büyümüştür. Daha sonra ailesiyle birlikte Adapazarı’na taşınmış ilk ve orta öğrenimini burada tamamlamıştır. Lise ikinci sınıftayken ailesiyle beraber Almanya’ ya göç eden Yılmaz burada müzik eğitimi almaya başlamıştır.

Hakan Altun nereli?

Hakan Recep Altun veya bilinen adıyla Hakan Altun (d. 13 Ağustos 1972, İstanbul), Türk şarkıcıdır.

Selda Bağcan kökeni nereli?

Şarkılarının bir kısmında siyasi ve toplumsal eleştirilere yer vererek protest müziğin ülkesindeki temsilcilerinden biri oldu. 1948 yılında, aslen Makedonyalı Türk göçmen bir ailenin çocuğu olarak Muğla’da dünya geldi. Babasının tayini nedeniyle küçük yaşta Van’a yerleşti ve 10 yaşına kadar orada yaşadılar.

Selda Bağcan ölmüş mü yaşıyor mu?

Selda Bağcan İstanbul’da yaşıyor ve sahibi olduğu Majör Müzik Yapım şirketinin de yöneticiliğini yapıyor.

Tuğçe Kandemir nereli kaç yaşında?

23 Şubat 1996’da Ankara’da doğan Tuğçe Kandemir, şarkıcı, söz yazarı ve edebiyat öğretmenidir. Aşk ve hüzün üzerine söylediği şarkıları ile bilinir. Babası memur, annesi ise ev hanımıdır. İki çocuklu bir ailenin en küçük çocuğudur. 8 yaşında iken müziğe ilgi duymaya başladı.

Kazım Koyuncu nereli?

Kâzım Koyuncu (7 Kasım 1971, Hopa, Artvin – 25 Haziran 2005, İstanbul), Karadeniz müziği ile rock müziği sentezleyerek kendi tarzını oluşturan Laz kökenli Türk müzisyen, söz yazarı, oyuncu ve aktivisttir.

Hakan Altun’un ailesi nereli?

Aslen Siirtlidir. 48 yaşındadır. “Arap Hasan” lakaplı futbolcu Hasan Altunun oğlu olan Hakan Altunun bir de kız kardeşi vardır.

Fahrettin Altun aslen nereli?

Fahrettin Altun, 11 Eylül 1976 tarihinde Stuttgart, Almanya’da doğdu. Siyasal iletişim, medya ve iletişim sosyolojisi, siyaset sosyolojisi ve kültürel alanlarda akademik çalışmaları bulunan Altun, iyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Selda Bağcan memleketi neresidir?

Havva Selda Bağcan 14 Aralık 1948, Muğla doğumlu, Türk şarkıcı ve bestecidir. Çıkış yaptığı 1970’lerden itibaren Türkiye’de ve dünya genelinde tanınarak Türk halk müziği ve Anadolu rock tarzlarında şarkılar yaptı.

Selda Bagcan kimi sevdi?

Ünlü sanatçı Selda Bağcan, Deniz Gezmiş’le arkadaşlıklarını, Ahmet Kaya’yı nasıl star yaptığını ve Cem Karaca’ya Hafta Sonu gazetesinin nasıl oyun oynadığını anlattı.