Van Gölü Ekspresi biletleri ne zaman satışa çıkıyor?

Van Gölü ekspresine Ne zaman gidilir?

Van Gölü Ekspresi‘nin Güzergah ve Sefer Saati – Her hafta 2 sefer var: Ankara – Tatvan Salı ve Pazar günleri, Tatvan- Ankara Salı ve Perşembe günleri gerçekleşiyor.

Van Gölü Ekspresi kaç saat sürüyor?

Ankara, Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Muş güzergahlarından geçerek yaklaşık 26 saat sonra Bitlis’in Tatvan ilçesine ulaşan Vangölü Ekspresi, bölgenin güzelliklerini görmek isteyen seyahat ve gezi tutkunlarının tercihleri arasında yer alıyor.

Van Gölü Ekspresi acik mi?

Van Gölü Ekspresi Ankara-Tatvan-Ankara arasında haftada 2 gün işleyen ana hat trenlerinden biridir. Tren Ankara’dan Salı ve Pazar günleri, Tatvan’dan ise Salı ve Perşembe günleri hareket etmektedir. Van Gölü Ekspresi pulman, örtülü kuşetli, yataklı ve yemekli vagonlardan oluşmaktadır.

Van Gölü Ekspresi kaç TL?

Van Gölü Ekspresi örtülü kuşetli vagon bilet fiyatları şu şekildedir; Tam bilet fiyatı: 87.50. Genç (13-26) bilet fiyatı: 78.50. Öğretmen bilet fiyatı: 78.50.

Van Ankara arası otobüsle kaç saat?

VanAnkara arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? VanAnkara arası toplam 1215 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 18 saat 30 dakika sürüyor.

Van Ankara tren kaç saat?

Vangölü Ekspresi, Ankara > Kırıkkale > Kayseri > Sivas > Malatya > Elazığ > Muş > Tatvan arasında Ankara‘dan Salı, Pazar günleri, Tatvan’dan Salı, Perşembe günleri kalkar/işlerler. Ankara Van arası tren yolculuğu yaklaşık 24 saat 15 dakika sürmektedir.

Van Gölü Ekspresi hangi günler var?

Her hafta iki sefer düzenleniyor. Ankara – Tatvan seferleri salı ve pazar, Tatvan – Ankara seferleri ise salı ve perşembe günleri yapılıyor.

Van Gölü Ekspresi hangi günler?

Haftada iki gün sefer yapan Van gölü ekspresi Ankara’dan Pazar ve Salı günleri hareket ediyor. Bitlis’in Tatvan ilçesinden ise Salı ve Perşembe günleri sefer yapan Van ekspresi için Tatilsepeti erken rezervasyon tur fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

Ankara Van tren bileti ne kadar?

Ankara Van Tren Bileti Fiyatları: Vangölü Ekspresi, Ankara – Tatvan arası 2+1 Pulman 1. mevki tren bileti fiyatı 82,50 TL’dir, 2 Yataklı 1. Mevki bilet fiyatı 337,50 TL’dir.

Doğu Ekspresi kaç TL?

Doğu Ekspresi bilet fiyatı 1300 TL‘den satılıyor. Aynı kompartımanda iki kişi seyahat edilirse tren bileti fiyatı kişi başı 650 TL‘ye iniyor. Doğu Ekspresi pulman bilet fiyatı ise kişi başı 68 liradan satılıyor.

Van Ankara kaç km otobüsle?

VanAnkara arası uzaklık kaç km? VanAnkara arası karayolu ile 1237 km‘dir.

Ankara Van arası uçakla ne kadar sürer?

VanAnkara arası uçuş mesafesi toplam 948 kilometre. İki şehir arasındaki uçak yolculuğu 1 saat 50 dakika sürüyor.

Van Ankara tren bileti ne kadar?

Ankara Van Tren Bileti Fiyatları: Vangölü Ekspresi, Ankara – Tatvan arası 2+1 Pulman 1. mevki tren bileti fiyatı 82,50 TL’dir, 2 Yataklı 1. Mevki bilet fiyatı 337,50 TL’dir.

Ankara Tatvan tren kaç TL?

AnkaraTatvan tren bileti ne kadar? En ucuz standart bilet ücreti 82 TL‘dir.

Ankara Van tren kaç saat?

Ankara Van arası tren yolculuğu yaklaşık 24 saat 15 dakika sürmektedir.