Van Gölü Ekspresi hangi illerden geçiyor?

Van Gölü Ekspresi kaç TL?

Van Gölü Ekspresi örtülü kuşetli vagon bilet fiyatları şu şekildedir; Tam bilet fiyatı: 87.50. Genç (13-26) bilet fiyatı: 78.50. Öğretmen bilet fiyatı: 78.50.

Van’dan nereye tren var?

Yüksek hızlı tren çalışmaları başlayana kadar İstanbul ve Tatvan arasında işleyen Vangölü Ekspresi; günümüzde Ankara ve Tatvan arasında seferlerini sürdürmektedir. 76 istasyona sahip güzergah boyunca Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Malatya, Elazığ ve Muş şehirlerinden de geçilir.

Van Gölü Ekspresi hangi günler?

Haftada iki gün sefer yapan Van gölü ekspresi Ankara’dan Pazar ve Salı günleri hareket ediyor. Bitlis’in Tatvan ilçesinden ise Salı ve Perşembe günleri sefer yapan Van ekspresi için Tatilsepeti erken rezervasyon tur fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

Van Gölü Ekspresi kaç saat sürüyor?

Ankara, Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Muş güzergahlarından geçerek yaklaşık 26 saat sonra Bitlis’in Tatvan ilçesine ulaşan Vangölü Ekspresi, bölgenin güzelliklerini görmek isteyen seyahat ve gezi tutkunlarının tercihleri arasında yer alıyor.

Ankara Van tren bileti ne kadar?

Ankara Van Tren Bileti Fiyatları: Vangölü Ekspresi, Ankara – Tatvan arası 2+1 Pulman 1. mevki tren bileti fiyatı 82,50 TL’dir, 2 Yataklı 1. Mevki bilet fiyatı 337,50 TL’dir.

Doğu Ekspresi kaç TL?

Doğu Ekspresi bilet fiyatı 1300 TL‘den satılıyor. Aynı kompartımanda iki kişi seyahat edilirse tren bileti fiyatı kişi başı 650 TL‘ye iniyor. Doğu Ekspresi pulman bilet fiyatı ise kişi başı 68 liradan satılıyor.

Istanbul van arası trenle kaç saat?

Vangölü Ekspresi’nde dört tip vagon bulunuyor. 25 saatlik bir yolculuk için en rahat tabii ki yataklı ya da örtülü kuşetli olacaktır. Pulman: Her trende olduğu gibi, koltuklu ve normal olan vagondur.

Van Gölü Ekspresi biletleri ne zaman satışa çıkıyor?

Van Gölü Ekspresi biletleri, yolculuk tarihinden 30 gün önce satışa çıkıyor. Van Gölü Ekspresi bileti bulmak Doğu Ekspresi bileti bulmak gibi zor. Bu nedenle biletlerin satışa çıktığı tarihten itibaren yakın takip ve hızlı haraket etmek gerekiyor.

Ankara Tatvan tren kaç TL?

AnkaraTatvan tren bileti ne kadar? En ucuz standart bilet ücreti 82 TL‘dir.

Van Ankara tren kaç saat?

Vangölü Ekspresi, Ankara > Kırıkkale > Kayseri > Sivas > Malatya > Elazığ > Muş > Tatvan arasında Ankara‘dan Salı, Pazar günleri, Tatvan’dan Salı, Perşembe günleri kalkar/işlerler. Ankara Van arası tren yolculuğu yaklaşık 24 saat 15 dakika sürmektedir.

Ankara’dan Van’a tren var mı?

Van Gölü Ekspresi Ankara-Tatvan-Ankara arasında haftada 2 gün işleyen ana hat trenlerinden biridir. Tren Ankaradan Salı ve Pazar günleri, Tatvan’dan ise Salı ve Perşembe günleri hareket etmektedir. Van Gölü Ekspresi pulman, örtülü kuşetli, yataklı ve yemekli vagonlardan oluşmaktadır.

Doğu Ekspres turu kaç gün sürüyor?

Erzurum’dan sonra Erzincan’a devam eden Doğu Ekspresi, Kars tren garlarında yolculuğuna son veriyor. Yaklaşık olarak bir gün süren bu yolculuk esnasında muhteşem doğa manzaraları sizleri bekliyor.

Doğu Ekspresi kaç saat sürüyor?

Yataklı ve yemekli vagonlardan oluşan Doğu Ekspresi treni, 2 hizmet, 1 yemekli ve 6 yataklı olmak üzere toplam 9 vagon ile yola çıkıyor. 120 yolcu alıyor. Her kompartmanda ancak 2 kişi seyahat edebiliyor. Yolculuk, yaklaşık 24,5 saat sürüyor.

Istanbul van arası hızlı tren kaç saat?

Vangölü Ekspresi’nde dört tip vagon bulunuyor. 25 saatlik bir yolculuk için en rahat tabii ki yataklı ya da örtülü kuşetli olacaktır. Pulman: Her trende olduğu gibi, koltuklu ve normal olan vagondur.

Van istanbul arası otobüsle kaç saat?

İstanbulVan arası otobüs yolculuğu ortalama 3sa 5dk sürmektedir.