Van Ankara tren bileti ne kadar?

Van Gölü Ekspresi kaç TL?

Van Gölü Ekspresi örtülü kuşetli vagon bilet fiyatları şu şekildedir; Tam bilet fiyatı: 87.50. Genç (13-26) bilet fiyatı: 78.50. Öğretmen bilet fiyatı: 78.50.

Ankara Van tren kaç saat?

Ankara Van arası tren yolculuğu yaklaşık 24 saat 15 dakika sürmektedir.

Ankara Tatvan tren kaç TL?

AnkaraTatvan tren bileti ne kadar? En ucuz standart bilet ücreti 82 TL‘dir.

Ankara’dan Van’a tren var mı?

Van Gölü Ekspresi Ankara-Tatvan-Ankara arasında haftada 2 gün işleyen ana hat trenlerinden biridir. Tren Ankaradan Salı ve Pazar günleri, Tatvan’dan ise Salı ve Perşembe günleri hareket etmektedir. Van Gölü Ekspresi pulman, örtülü kuşetli, yataklı ve yemekli vagonlardan oluşmaktadır.

Van Gölü Ekspresi kaç saat sürüyor?

Ankara, Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Muş güzergahlarından geçerek yaklaşık 26 saat sonra Bitlis’in Tatvan ilçesine ulaşan Vangölü Ekspresi, bölgenin güzelliklerini görmek isteyen seyahat ve gezi tutkunlarının tercihleri arasında yer alıyor.

Van Ekspresi kaç saat?

Van Gölü Ekspresi her Salı ve Pazar günleri sabah 11:00’de Ankara’dan hareket ediyor ve ertesi gün saat 12:09’da Tatvan’a varıyor, tabii rötar yapmazsa! Yani yolculuk toplam 25 saatten fazla sürüyor.

Ankara Van trenle kaç saat?

AnkaraMuş arası trenle kaç saat? En hızlı tren yolculuğu 23 saat 44 dakika sürmektedir.

Van Ankara arası otobüsle kaç saat?

AnkaraVan arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? AnkaraVan arası toplam 1222 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 18 saat 30 dakika sürüyor.

Van Tatvan kaç TL?

En Ucuz Van – Tatvan Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları

VanTatvan Arası Otobüsle Kaç Saat: 2 Saat 2 Dakika. VanTatvan Arası Otobüs Firmalarının En Ucuz Fiyatlı Seferleri obilet.com’da. Tüm Firmaların VanTatvan Otobüs Biletlerini Karşılaştırmak için obilet.com!
Otobüs Firması Bilet Fiyatları
Metro Turizm 30,00 TL

Tatvan dan nerelere tren var?

Yüksek hızlı tren çalışmaları başlayana kadar İstanbul ve Tatvan arasında işleyen Vangölü Ekspresi; günümüzde Ankara ve Tatvan arasında seferlerini sürdürmektedir. 76 istasyona sahip güzergah boyunca Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Malatya, Elazığ ve Muş şehirlerinden de geçilir.

Van’dan nereye tren var?

Yüksek hızlı tren çalışmaları başlayana kadar İstanbul ve Tatvan arasında işleyen Vangölü Ekspresi; günümüzde Ankara ve Tatvan arasında seferlerini sürdürmektedir. 76 istasyona sahip güzergah boyunca Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Malatya, Elazığ ve Muş şehirlerinden de geçilir.

Van Gölü Ekspresi biletleri ne zaman satışa çıkıyor?

Van Gölü Ekspresi biletleri, yolculuk tarihinden 30 gün önce satışa çıkıyor. Van Gölü Ekspresi bileti bulmak Doğu Ekspresi bileti bulmak gibi zor. Bu nedenle biletlerin satışa çıktığı tarihten itibaren yakın takip ve hızlı haraket etmek gerekiyor.

Van Gölü Ekspresi hangi günler var?

Her hafta iki sefer düzenleniyor. Ankara – Tatvan seferleri salı ve pazar, Tatvan – Ankara seferleri ise salı ve perşembe günleri yapılıyor.

Ankara Van Gölü Ekspresi kaç saat?

Van Gölü Ekspresi her Salı ve Pazar günleri sabah 11:00’de Ankara‘dan hareket ediyor ve ertesi gün saat 12:09’da Tatvan’a varıyor, tabii rötar yapmazsa! Yani yolculuk toplam 25 saatten fazla sürüyor.

Istanbul Van trenle kaç saat?

Trende kompartımanlı, pulman, örtülü kuşet, yemekli ve yataklı vagon bulunmaktadır. Muhteşem manzaraların eşlik ettiği yolculuk yaklaşık olarak 25 saat sürüyor.