Arabanın torpidosu neresi?

Torpido Bakımı Nasıl Yapılır?

Torpido bakımı öncesinde, yüzeyin temizlenmesi ve tozlardan arındırılmış olması şarttır. Torpido sütü ürünleri, temizlikten ziyade bakım amacıyla kullanılmalıdır. Aşırı soğuk ve yüksek sıcaklıklara maruz kalan torpido aksamın ömrünün uzatılması bu bakım faaliyetinin düzenli periyotlarda tekrarlanması gerekir.

En iyi torpido Parlatici hangisi?

Interwax Torpido Parlatıcı Ve Bakım Kremi 2013 yılından beri sektörde bulunan marka başarılı ürünleriyle dikkat çekiyor. Interwax Torpido Parlatıcı Ve Bakım Kremi, özel formülü ile aradığınız temizliği size sunacak. Diğer torpido temizleyici markalarına oranla daha kolay uygulanıyor.

Neden torpido gözü denir?

bizdeki o bölmeye torpido, torpido gözü demek de büyük ihtimalle buralardan geliyor. ilk arabaların direksiyon simidini çevirmek için çok çaba gerekiyordu ve herkes sürüş eldivenleri kullanırdı. ‘torpido gözü‘ sürüş eldivenlerinizi saklamak için kullanılırdı.

Araç içi torpido nasıl temizlenir?

Derin temizlik yapılması gereken noktalarda araç içi temizleyici tornador ile birlikte kullanılır. Torpido, direksiyon, vites kolu, konsol, bardaklık, küllük, torpido gözü ve tüm plastik aksamlar detaylı bir şekilde temizlenir. Yapılan temizlik sonrasında özel mikrofiber havlular ile bu bölümler kurulanır.

Otomobilin içi nasıl temizlenir?

Araba İçi Temizliği: Haftalık Temizlik

  1. Doğrudan vinilin üzerine püskürtüp her yeri ıslatmaktansa temizleyiciyi doğrudan pede uygulayın, sıvının emilmesini bekleyin. …
  2. İç temizleyiciyi birkaç dakika beklettikten sonra katılaşmış pisliklerin büyük bir bölümünü temizlemiş olacaktır.

Torpido Bakım Sütü Nasıl Kullanılır?

Temizlenmiş yüzey üzerine temiz bir sünger ile eşit miktarda sürünüz . Autokit Torpido Bakım Sütü , otonuzun torpido , kapı panelleri ,vinil ve plastik aksamlarının güneş ışığından kaynaklanan çatlaşması ve matlaşmasını önler ,sürekli parlaklık verir.

Plastik Yüzey nasıl parlatılır?

İlk olarak zımparalanıp temizlenen yüzeye 2 kat plastik astarı atılır. Sonrasında tekrar ince bir zımpara yapılır. Son olarak boyanır. Ancak boya yapıldıktan sonra da düzenli olarak parlatıcı sürmemiz gerekir.

Araba içi nasıl parlatılır?

Araba İç Temizliği Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak aracınızın içerisinde bulunan paspas, koltuk kılıfı (varsa) gibi ürünleri çıkarın. …
  2. Oto süpürgesi ile aracınızın zeminlerini ve koltukları süpürün.
  3. Mikrofiber bez ve iç cephe temizleyici ürünler yardımıyla tozları alın, aracın içini temizleyin.

Araba torpido gözü ne demek?

Torpido gözü, otomobilinizde sağ koltuğun önünde bulunan bir eşya saklama bölümüdür. Kimi otomobillerde bu alan kilitlenebilir bir konumda iken kimi markalar saklama fonksiyonunu bir kenara bırakarak yalnızca depolama alanı olarak hizmete sunar.

Torpido yapış yapış nasıl temizlenir?

Çok kolay o şekildeki kimyasal yapıştırıcıları aseton çıkarır. Saf aseton bulabilirseniz daha iyi olur.

Arabanın içi hangi deterjanla temizlenir?

Araç koltuk yıkama işlemi için ise önce bir kovayı soğuk su, ikinci kovayı ise sıcak su ile doldurun. Sıcak su bulunan kovanızın içine normal çamaşır deterjanı ekleyin. Bu aşamada Omo Active Sıvı Deterjan gibi kaliteli bir çamaşır deterjanı kullanabilirsiniz.

Arabanın iç plastik aksamı nasıl temizlenir?

En kaliteli markada olsa sıfır arabaya hayatta sürmem ve kullanmam. En güzel yöntem; Çok kaliteli toz-iplik bırakmayan bir bez ve çok az nemli olması yeterli. Yani bezi komple ıslatıp çok iyi sıkınca zaten nemli hale geçiyor ve her türlü toz ve lekeyi alıyor.

Arabanın konsolu nasıl temizlenir?

Araba İçi Temizliği: Gösterge Paneli ve Konsol Neyse ki bu alanları temizlemek oldukça kolay, sadece bir köpük uygulayıcı ped, yumuşak mikrofiber, bir iç temizlik maddesi ve bir kutu WD-40 alın. Doğrudan vinilin üzerine püskürtüp her yeri ıslatmaktansa temizleyiciyi doğrudan pede uygulayın, sıvının emilmesini bekleyin.

Plastik Ne ile parlar?

Aracın tüm plastik aksamlarını deri koltuklarını ve birçok yüzeyi parlatıp beslemede çok ucuz bir ürün olan sıvı vazelin çok iyi iş yapmaktadır. Parlaklığın yanı sıra eskimesini önler daha dayanıklı bir hale getirir.

Vazelin plastiğe zarar verir mi?

çünkü vazelin hem ciladan çok daha iyi parlıyor ve parlaklığını uzun süre koruyor ve de plastik aksama iyice işlediği için aksama belli bir esneklik veriyor.. bu da çatlama ve yarılma gibi durumların önüne geçiyor…