PTT kargo ne zaman gelir?

PTT hangi günler dağıtım yapar?

PTT Kargo hafta içi ve cumartesi günleri çalışmaktadır. Pazar günü ve resmi tatillerde hizmet vermemektedir.

Şubeye gelen kargo ne zaman dağıtıma çıkar?

Hata

Ürün ve Hizmetler Kapsam Hedeflenen Teslim Süresi*
Minimum
Şubeden Şubeye 600 km altı 1 İş Günü
600 – 1200 km arası 2 İş Günü
1200 km üstü 3 iş günü

PTT cumartesi günü kargo dağıtır mı?

PTT KARGO HAFTA SONU AÇIK MI? PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece cumartesi günü hizmet vermektedir. Çalışma saati 09.00 ile 19.30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. Kargolar dağıtıma çıkmaz, vatandaşlar şubeye gidip teslimatı yapılmış kargoları kendileri alırlar.

PTT cumartesi kargo dağıtımı var mı?

PTT kargo hafta sonları sadece şubeden teslim veriyor. Eve kargo getirme hizmetleri hafta sonu bulunmuyor. Kargo almak isteyen vatandaşlar, Cumartesi günü en ge. 19.30’a kadar şubelerden teslim alabilirler. Pazar günleri ise PTT kargo ve PTT merkezleri çalışmıyor.

Gelen kargo şubede kaç gün bekler?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

MNG Kargo dağıtıma ne zaman çıkar?

MNG KARGO DAĞITIM GÜNLERİ VE SAATLERİ MNG kargo Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma yani hafta içi 08.30 ile 18.00 arası dağıtım yapılmaktadır. MNG kargo şubeleri hafta içi 08.30 ile 18.00 arası mesai yapılmaktadır. Cumartesi günler saat sabah 08.30 ile 14.00 arasında Pazar ise tüm şubeler kapalıdır.

Cumartesi günü kargo gönderiliyor mu?

Yurtiçi Kargo 09:00/18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Hafta sonu cumartesi günleri 09.00’dan 13.00’a kadar hizmet vermeye devam eden Yurtiçi Kargo‘nun 13:00-17:00 saatleri arasında gönderi ve teslimatı yalnızca şubelerinde yapılmaktadır. Yurtiçi Kargo pazar günleri hizmet vermemektedir.

PTT Cumartesi günleri açık mı?

PTT HAFTA SONU CUMARTESİ-PAZAR AÇIK MI? PTT şubeleri haftanın beş günü sabah 08:30’da mesaiye başlıyor. 12:30’da 1 saatlik öğle molasının ardından 13:30’da mesaiye başlayan PTT çalışanları 17:00’da mesaiyi sonlandırıyor. Bazı şubeler dışında PTT cumartesi-pazar günler ise hizmet vermiyor.

Cumartesi günü hangi PTT’ler açık?

PTT CUMARTESİ ÇALIŞIYOR MU? PTT şubeleri sabah 8.30’dan 12.30’a kadar açıktır. 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTTler kapalıdır.

Teslim Alinmayan kargo kac gun bekler?

Eğer görevlimiz, alıcının adresinde kimseyi bulamazsa, “Kargo İhbar Notu” bırakır ve gönderiyi şubeye geri getirir. Bu durumda gönderinin alıcı ya da alıcının yetkili kıldığı kişi tarafından 3 gün içerisinde söz konusu şubeden alınması gerekmektedir.

Şubeye gelen kargo alınmazsa ne olur?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

MNG saat kaça kadar dağıtım yapıyor?

Kargolar aynı gün içinde İstanbul’daki alıcılarına saat 22:00’ye kadar teslim edilecektir. Ayrıntılı bilgi edinmek için en yakın şubemize gidebilir veya 0 (850) 222 06 06 numaralı telefonumuzdan Müşteri Hizmetlerimizi arayabilirsiniz.

Kargo teslimatı saat kaça kadar?

1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. Yurtiçi Kargo çalışma saatleri hafta içi 09.00 – 18.00 arası hizmet veriyor.

Cumartesi günü kargo iade edilir mi?

Peki, hangi kargo şirketi Cumartesi günü saat kaça kadar açık? İşte detaylar… YURTİÇİ KARGO: Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyiş devam etmekte olup, 13.00-16.00 saatleri arasında müşterilerin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerinde yapılmaktadır.

Cumartesi günü kargoya verilen ürün ne zaman gelir?

Hafta sonu ve resmi tatillerde verilen siparişler, ertesi ilk iş gününde kargoya verilir. Örneğin Cumartesi günü verdiğiniz sipariş, Pazartesi günü kargoya teslim edilir.