PTT AVM kime ait?

PTT AVM sahibi kim?

Hakan ÇEVİKOĞLU – Board Member and Ceo – PttAVM.com | LinkedIn.

PTT AVM nedir güvenilir mi?

Türkiye’nin E-Ticaret Platformu. Türkiye’nin en güvenilir e-ticaret platformlarından olan PttAVM.com, 2 Asırlık PTT güvencesini de yanına alarak bugüne kadar hiçbir e-ticaret sitesinin ulaşamadığı noktalara hizmet sunmaktadır.

Hakan Çevikoğlu kimdir?

1967 Ankara doğumlu Hakan Çevikoğlu, yükseköğrenimini Gazi Üniversitesi Ekonomi ve Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık bölümleriyle tamamlamistir. 1993 – 2000 yılları arasında ABD’de bulunan Hakan Çevikoğlu, daha sonra Türkiye’ye dönerek aile şirketi olan Ülkem AŞ’de üst düzey görevlerde bulunmuştur.

PttAVM Genel müdür?

Hakan Çevikoğlu (2011–)PttAVM.com / CEO

ePttAVM com kimin?

2013 yılı Mayıs ayında TBMM’de kabul edilen tasarı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi haline gelmiştir. 6 Şubat 2017 yılında yayımlanan kararname ile devlete ait bütün hisselerinin Türkiye Varlık Fonuna devredilmesi kararlaştırılmıştır.

ePttAVM kaç günde gelir?

Genel olarak 3-7 iş günü içerisinde teslimat sağlanmaktadır.

PttAVM PTT’nin mi?

PTT tarafından hayata geçirilen ve Türkiye’nin ilk 3 boyutlu sanal alışveriş merkezi olan ePTTAVM.com, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın da katıldığı özel bir toplantıyla 17 Mayıs 2012’de İzmir’de açıldı.

PTT avm’deki parfümler orjinal mi?

Epttavm Sahte Parfüm Satıcısı PttAVM‘den Carolina Herrera marka parfüm aldım. 212 Parfüm adlı firma satıyordu ürünü. Ürün tamamen sahte çıktı, resmen su gibi, orijinal kokuyla alakası yok. Bu tür siteler, PTT sitesi bile olsa ürünün sahteliği konusunda tüketiciyi koruma adına hiçbir önlem almıyorlar.

PtteM Teknoloji Kimin?

Bir PTT İştiraki olan PtteM Teknoloji ve Elektronik Hizmetleri A.Ş. Türkiye’nin e-Ticaret Platformu PttAVM’yi 2012 yılında hayata geçirmiştir.

Ready2sale nedir?

Ready2sale.com size mağazanızın kapılarını dünyaya açma fırsatı veren bir e-ihracat platformudur. R2S.com ile oluşturulan ürün havuzu sistemi sayesinde, yurt dışında site kurabilir ya da var olan sitenizden ürün havuzumuza aktarım gerçekleştirebilirsiniz.

PTT Genel Müdürlüğü nereye bağlı?

Cumhuriyetimizin ilk yıllarında İçişleri Bakanlığına bağlı olarak görev yapan PTT Genel Müdürlüğü 1933 yılında katma bütçeli bir idare olarak Bayındırlık Bakanlığına, 1939’da ise Ulaştırma Bakanlığına bağlanarak hizmetine devam etmiştir.

PTT Kargo Genel müdür?

7 Ocak 2020’de PTTGenel Müdürü görevine atanan Sayın Hakan Gülten, 27 Mart 2020 tarihinden itibaren de aynı zamanda PTT AŞ Yönetim Kurulu Üyesi, 28/04/2021 tarihinde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak atanmıştır.

PTT nasıl bir kurum?

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT Anonim Şirketi), genel müdürlük olarak hizmet veren, Türkiye’nin posta örgütüdür. 2013 yılı Mayıs ayında TBMM’de kabul edilen tasarı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi haline gelmiştir.

PTT hangi bakanlığa bağlıdır?

Cumhuriyetimizin ilk yıllarında İçişleri Bakanlığına bağlı olarak görev yapan PTT Genel Müdürlüğü 1933 yılında katma bütçeli bir idare olarak Bayındırlık Bakanlığına, 1939’da ise Ulaştırma Bakanlığına bağlanarak hizmetine devam etmiştir.

ePttAVM hangi kargo ile çalışıyor?

EPttAVM üzerinde satış yapan firmalar, PTT kargonun da avantajlarından yararlanabiliyorlar. Kargo ücretleri ürün paketlerinin desi değerlerine göre farklı bir şekilde ücretlendiriliyor.