Ultra ne demek TDK?

Ultra ne demekdir?

Ultra kelimesi genellikle cümlelerde kullanılsa da aslında Türkçe bir kelime değildir. İngilizce bir kelimedir. Radikal, aşırı görüşlü, uç düşünceleri olan, son derece gibi anlamları bulunmaktadır.

Ultra Türkçe mi?

Fransızca ve İngilizce ultra “öte (edat), aşırı (ad)” sözcüğünden alıntıdır. Fransızca sözcük Latince ultra “öte, aşırı (edat)” sözcüğünden alıntıdır. Bu sözcük Hintavrupa Anadilinde yazılı örneği bulunmayan *ol-tero- “en-başka” biçiminden evrilmiştir.

En Mood ne demek?

Dilimize İngilizce’den geçen bu sözcük “ruh hali, mizaç, hal, anlık ruh durumu” anlamlarına gelir.

Ultra Mega ne demek?

gnc firmasının ürettiği ve gold, green ve two olmak üzere içerdiği mineral vitamin vs. sayı ve çeşitliliğine göre isimlendirilmiş tamamen doğal günlük beslenme takviyesi.

Oltra ne demek?

İsim olarak kullanıldığında; “uç görüşlü kimse, radikal kimse”, Sıfat olarak kullanıldığında; “ultra, aşırı, aşkın” anlamına gelmektedir.

Mega kelimesinin Türkçe karşılığı nedir?

Mega kelimesinin Türkçe karşılığı büyüktür. Bunun dışında daha büyük ve en büyük anlamlarına da gelir.

Xiaomi 11 ultra Türkiyeye ne zaman gelecek?

Yapılan açıklamaya göre Mi 11 Ultra Avrupa’da 11 Mayıs’ta satışa çıkacak. Eğer bu tarih doğruysa Mi 11 Ultra‘nın Türkiye’de satışa çıkması da Mayıs ayı içerisinde olabilir. Muhtemelen Xiaomi ilk başta nabız yoklamak için belli sayıda Mi 11 Ultra modelini ülkemizde satışa sunacaktır.

I’M In the Mood ne demek?

I’m in the mood. Ben havamdayım.

Benim Mood ne demek?

MOOD NE DEMEKTİR? Mood, İngilizce bir kelime olmakla birlikte Türkçe’ye çevirdiğimiz zaman ‘ruh hali’ anlamına gelmektedir.

Mega ne demek türkçesi?

Mega kelimesinin Türkçe karşılığı büyüktür. Bunun dışında daha büyük ve en büyük anlamlarına da gelir.

Mega nedir ne işe yarar?

Mega, 19 Ocak 2013 tarihinde, Kim Dotcom tarafından kurulan ve MegaUpload‘un devamı olan bir dosya paylaşım ve bulut servisi. Mega, kullanıcılarına ücretsiz 50 GB veri saklama alanı sunmaktadır. Mega ayrıca, dosyaların şifrelenip sunucuya yüklenmesi özelliği sayesinde güvenli barındırma hizmeti sağlar.

Hiper ne anlama gelir?

Hiper, herhangi bir hastalığı belli etmek için yani teşhis etmek için kullanılan bir terimdir. Teşhis veya tanı ile aynı anlama sahiptir.

Mega nedir ne ise yarar?

Mega, 19 Ocak 2013 tarihinde, Kim Dotcom tarafından kurulan ve MegaUpload’un devamı olan bir dosya paylaşım ve bulut servisi. Mega, kullanıcılarına ücretsiz 50 GB veri saklama alanı sunmaktadır. Mega ayrıca, dosyaların şifrelenip sunucuya yüklenmesi özelliği sayesinde güvenli barındırma hizmeti sağlar.

Efor ne demek TDK?

Efor kelimesi Türkçe’de “çaba, gayret” anlamına gelir.

Xiaomi Mi 11 ultra Türkiye’de satılacak mı?

Xiaomi‘den MIUI 12.5 için kötü haber Yapılan açıklamaya göre Mi 11 Ultra Avrupa’da 11 Mayıs’ta satışa çıkacak. Mi 11 Ultra‘nın Türkiye‘de satışa çıkması da Mayıs ayı içerisinde olabilir. Çinli üretici Mi 11 Ultra‘nın Avrupa fiyatını 1.199 Euro olarak açıkladı.