Pendik Çamçeşme metro ne zaman açılacak?

Tavşantepe Kaynarca metrosu ne zaman açılacak?

Hattın Pendik-Kaynarca bölümünü 2023 yılı sonunda hizmete alacaklarını bildiren İmamoğlu, “Şu anda yüzde 15’lik bir ilerlemeyi sağladık. İkinci aşamamız ise Kaynarca Merkez-Tuzla arası olacak. Altı istasyonlu ve sekiz kilometreyi aşan bu kısmı da 2025 yılında açmayı hedefliyoruz.

Pendik Kavakpınar metro hattı ne zaman açılacak?

Toplam 4,1 kilometre uzunluğuna sahip Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu‘nda çalışmalar hızla tamamlanıyor. 8 istasyonlu metro hattının Nisan 2023’te hizmete açılması planlanıyor.

Kaynarca Sabiha Gökçen metrosu ne zaman açılacak?

Sabiha Gökçen-Kurtköy Metrosu 2020 sonunda açılacak! Büyümeye devam eden İstanbul metrosunun yeni hattı Sabiha Gökçen Havaalanı ve Kurtköy arasında yapılacak. 2020’de hizmete açılacak metro sayesinde Kurtköy’den yola çıkan yolcular Kaynarca Aktarma Merkezi üzerinden İstanbul’un her yerine gidebilecek.

Kadıköy Tavşantepe metro ne zaman açılacak?

M4 hattı 26,50 kilometre (16,47 mi) uzunluğu ile İstanbul‘daki mevcut en uzun metro hattıdır….M4 (İstanbul metrosu)

M4 (KadıköyTavşantepe) Metro Hattı
Açılış 17 Ağustos 2012 (1. Etap: Kadıköy – Kartal) 10 Ekim 2016 (2. Etap: Kartal – Tavşantepe)

Kaynarca metro ne zaman gelecek?

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu Nisan 2023’te açılacak! Toplam 4,1 kilometre uzunluğuna sahip Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu‘nda çalışmalar hızla tamamlanıyor. 8 istasyonlu metro hattının Nisan 2023’te hizmete açılması planlanıyor.

Kaynarca metrosu açıldı mı?

Nisan 2023’te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu‘nda 2 TBM çıkış töreni bugün yapıldı. Tören İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımı ile gerçekleşti.

SGH metrosu ne zaman açılacak?

M10 (İstanbul metrosu)

M10 (Pendik – Sabiha Gökçen Havalimanı) Metro Hattı
Genel bilgiler
Açılış 2022 (Fevzi Çakmak – Sabiha Gökçen Havalimanı) 2023 (Pendik – Fevzi Çakmak)
Sahibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi
İşletmeci(ler) Metro İstanbul

Pendik metro ne zaman açılacak?

10 Ekim 2016Pendik İstasyonu / Açılış tarihi

Sabiha Gokcen metrosu ne zaman tamamlanacak?

Projelerimizi bu yılın ilk yarısından itibaren işletmeye açarak 2023 yılında hepsini halkımızın hizmetine sunmuş olacağız” “(Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu) Projemizi, bu yılın ilk yarısında tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.

M4 Tavşantepe Sabiha Gökçen metro hattı ne zaman açılacak?

2021 yılında açılması planlanan Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Metrosu 5 istasyondan oluşacak.

Kadıköy Tavşantepe metro çalışıyor mu?

M4 (Kadıköy‎→Tavşantepe), her gün çalışıyor. Ek bilgi: M4 hattında 19 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 39 dakika.

Tavşantepe metro hattı açıldı mı?

Kadıköy-Kartal metro hattının devamı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hat, sabah saatlerinden itibaren vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. … Yapımı tamamlanan Yakacık-Pendik-Tavşantepe Metrosu, yarından itibaren vatandaşların hizmetine girecek.

Pendik metro hattı ne zaman açılacak?

10 Ekim 2016Pendik İstasyonu / Açılış tarihi

Kaynarca metro inşaatı ne zaman bitecek?

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021’de tamamlanacak! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021’in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Kaynarca metro ne zaman açıldı?

İstanbul’da Kadıköy-Kartal metro hattının 3 yeni metro isyasyonunu içeren, Kartal Kaynarca hattı,10 Ekim sabahı İstanbullulara hizmet vermeye başlıyor.