Torkunun kaç ortağı var?

Torkuyu kim aldı?

Torku‘nun da bağlı olduğu Anadolu Birlik Holding, 2015 yılında özelleştirme yoluyla Kangal ve Soma termik santrallerini toplamda 1 milyar 671 milyon dolara satın aldı.

Torku nun sahibi kim?

Torku‘nun sahibi Konya Şekerdir. 900 bin çitfçinin emeği ile kurulan Torku bir kooperatif kuruluşudur. Öte yandan Torku‘nun başındaki isim ise Recep Konuk’tur. Konya’nın Çumra ilçesine bağlı Türkmencamili köyünde 1956 yılında dünyaya gelen Konuk, Konya Selçuk Üniversitesi ve Dokuz Eylül üniversitelerinde eğitim gördü.

Torku fabrikasında kaç kişi çalışıyor?

Biz onları Konya Şeker olarak tanıyoruz. Ancak onlar Anadolu Birlik Holding AŞ olarak Türkiye’nin 46’ncı büyük firması. 5 bin 500 kişiye istihdam sağlıyor. Aslında 56 bin ortaklı dev bir üretici şirketi.

Torku nun ceosu kim oldu?

TORKU CEOSU TANER TAŞPINAR; YEM FABRİKASINI, ET VE SÜT ENTEGRE TESİSİNİ YAPTIK, HAYVANCILIĞI BÜYÜTTÜK, MISIRA GÜVENCE OLUŞTURDUK, AÇIĞA EKİM ORTADAN KALKTI, ÜRETİM 75 ARTTI.

Torku yüzde yüz yerli mi?

Torku markası, bir üretici kooperatifi olan Konya Şeker’in vizyoner bakış açısının sonucu olarak 2007 yılında ortaya çıktı.

Konya Şeker Fabrikası sahibi kim?

Konya Şeker, bir çiftçi kooperatifi iştirakinin, Türkiye’nin tarımsal sanayi devine dönüşmesinin öyküsüdür. Konya Şeker Fabrikası 1954’te üretime başlamıştır, şirketin büyük hissedarı, 46 bin üreticinin ortak olduğu Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’dir.

Torku Recep Konuk Kimdir?

Pankobirlik, Anadolu Birlik Holding ve Konya Şeker yönetim kurulu başkanı, eski Çumra belediye başkanı (1994). Ayrıca Konya Şekerspor’un onursal başkanıdır. 25. dönemde AK Parti Karaman milletvekili seçilmiştir.

Torku Türk malı mı?

Torku Türkiye’nin en büyük gıda üreticilerinden biridir. Ürettiği gıda ürünleri ile dikkatleri üzerine çeken Torku markası yurt dışınada satışlar yapıyor. Türkiye’nin en değerli markalarından biri olan Torku ile alakalı vatandaşlar araştırmalarını sürdürüyor.

Anadolu Birlik Holding Ceo’su Kim?

Hamdi Bağcı Kimdir? Anadolu Birlik Holding İcra Kurulu Başkanlığı ve CEO‘luğu görevine atanan Hamdi BAĞCI, 1963 yılında Konya’nın Çumra İlçesi, Güneybağ Köyünde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya’da tamamlayan BAĞCI, 1985 Yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu.

Konya Şeker Genel Müdür?

Yönetim Kurulu

MUSTAFA ZEREK Yönetim Kurulu Başkanı
FARUK ÇÖKLÜ Yönetim Kurulu Üyesi
YAVUZ ERENCE Yönetim Kurulu Üyesi
MERDAN ÇALIŞKAN Yönetim Kurulu Üyesi
MUSTAFA HEPOKUR Yönetim Kurulu Üyesi

Torku yüzde kaç yerli?

Konya Şeker, Torku markasıyla hem üretici ortaklarının refahını artırmayı hem de tüketicilere tohumundan ambalajına her adımını kontrolü altında tuttuğu yüzde 100 doğal, güvenli, kaliteli ürünler sunmayı hedefledi.

Konya Şeker Fabrikası devletin mi?

Türkiye’deki özel şirketler arasında en büyük şeker üreticisi konumunda olan Konya Şeker bu pozisyonuna uygun şekilde ülke şeker sektöründe öncü bir rol üstlenmiş ve yaptığı yatırımlarla sektördeki geleneksel üretim ve pazarlama alışkanlıklarını değiştirmiştir.

Konya Şeker hangi firmanın?

Anadolu Birlik Holding – Konya Şeker Fabrikası

Recep Konuk eşi kim?

Zaferiye KonukRecep Konuk / Eşi

Ramazan Erkoyuncu kimdir?

1958 yılında Konya’nın Çumra ilçesi Türkmencamili köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çumra’da tamamladı. Lise eğitimine Meram Ticaret Meslek Lisesinde devam etti. 1992 yılına kadar Çumra’da manifaturacılık ve çiftçilikle uğraştı.