Tudors gömlek sahibi kim?

Yaşar Ayaydın kimdir nerelidir?

Yıldız Teknik’ten mimar olarak mezun olan Trabzonlu Yaşar Ayaydın‘ın 2012’de tescil ederek pazara giriş yaptığı gömlek ve erkek aksesuvar markası Tudors, bu yıl 5 milyon adet gömlek satışı bekliyor. Markanın şu anda yurtiçinde 170, yurtdışında 13 ülkede 42 mağazası bulunuyor. “Araklı’da doğdum.

Tudors gömlek ne malı?

Türk gömlek markası Tudors, Belgrad’da Sırbistan’ın en büyük gömlek markası oldu. Açılışa ikinci mağazasını aynı anda aynı AVM’de açan LC Waikiki’nin patronu Vahap Küçük de katıldı

Tudors hangi ülke?

The Tudors, İngiltere’de 1 Nisan 2007 ve 10 Haziran 2010 tarihleri arasında yayınlanan İngiltere ve Kanada ortak yapımı bir tarihî dramadır.

Yaşar Ayaydın evli mi?

Türkiye’nin ünlü gömlek markası Cobalt’ın sahibi Yaşar Ayaydın, Özlem Kale ile muhteşem düğünle evlendi En mutlu günleri Türkiye’nin ünlü gömlek markası Cobalt’ın sahibi Yaşar Ayaydın dünya evine girdi. İstanbul Ataköy Sheraton Otel’deki düğün tören.

Sinan Çetin hangi markanın reklam yüzü?

Ünlü yönetmen Sinan Çetin TUDORS markası için reklam filmi çekti. Ağaoğlu’nun olay yaratan Maslak 1453 reklamından sonra Sinan Çetin, bir gömlek markası için reklam filmi çekti. TUDORS markası için “Ben deli değilim” konseptiyle reklam filmi çeken Sinan Çetin, yine çok konuşulacak.

Tudors kaç mağazası var?

Son 4 yılda Türkiye’de 156, yurtdışında 33 mağaza açarak önemli bir büyüme başarısı gösteren TUDORS, Avrupa’nın ilgi odağı haline geldi.

Tudors ne marka?

Tudors, 1998 yılında kurulan Ayaydın Tekstil İnşaat Turizm Tic. San. Lim. Şirketi bünyesindeki giyim markasıdır.

Tudors kaç ülkede var?

RLI’nin sorularını yanıtlayan Ayaydın Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ayaydın, “4 yıl gibi kısa sürede Türkiye’de 156, yurtdışında 10 farklı ülkede 33 mağazaya ulaştık. Bugün Almanya, Polonya, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri, Makedonya, Sırbistan, Kosova, Romanya, Kıbrıs ve Bosna Hersek de mağazalarımız var.

Tudors Kimin şirketi?

Bir çok ünlü markanın kıyasıya yarıştığı gömlek sektöründe yarattığı marka ile bir çıkış yaptıktan sonra kalıcı olmayı başaran TUDORS gömleklerinin sahibi Ayaydın Tekstil Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ayaydın, kardeşi Recep Ayaydın ile çıktığı yoldaki başarı öyküsünü anlattı.

Tudors hangi şirket?

Tudors, 1998 yılında kurulan Ayaydın Tekstil İnşaat Turizm Tic. San. Lim. Şirketi bünyesindeki giyim markasıdır.

Sinan Çetin eşi kimdir?

Rebekka HaasSinan Çetin / Eşi

Sinan Çetin’in babası kimdir?

Mehdi ÇetinSinan Çetin / Babası

Tudors ne kadar maaş veriyor?

Tudors : 2000 tl maaş + haftada 70 tl lik yemek çeki+ yol ücreti servis yok.

Tudors hangi şehirlerde var?

Tudors AVM Mağazaları

17 Burda Avm Zemin 0850 333 21 62
Brandium Avm Zemin 0850 433 97 65
Cevahir İstanbul Avm /Shopping Mall 2. Kat
Ceylanpark Avm 1. Kat 0850 433 20 75
Erasta Edirne Avm 1. Kat 0850 333 83 77

Tudors iyi bir marka mı?

Tudors markası, elbette gömlek modelleri ile ön plana çıkmaktadır. “Tudors Gömlek Krallığı” sloganı çerçevesinde marka, kaliteli ve uygun fiyatlı gömlek çeşitlerini tüketici beğenisine sunmaktadır. Tudors gömlek fiyatları, özellikle muadilleri ile kıyaslandığında oldukça bütçe dostu seyirlerde ilerlemektedir.