Stardoll Türk yapımı mı?

Stardoll hangi ülkeye ait?

Stardoll‘un orijinal adı Paperdollheaven.com’du ve İskandinavya’da doğan Liisa’nın hobisi olarak başladı. Çocukluğunda kağıt bebeklere olan tutkusundan ilham alan Liisa, bebekler ve gardıroplarını çizmeye başladı ve kendi kendine web tasarımını öğrendi.

Stardoll sahibi kim?

Tarihi. Stardoll ilk olarak Geocities üzerinde kâğıt bebekler hakkında kişisel sayfa olarak 2004 yılında Paperdoll Heaven adıyla ortaya çıktı. “Kızların, erkeklerin oynadığı savaş oyunlarından kurtulması” amacıyla Liisa Wrang (Finlandiya’lı 57 yaşında emekli hizmetçi) tarafından yaratıldı.

Stardoll güvenli bir site mi?

Stardoll.com, Stardoll‘da yaptığın ödemelerin güvenli olması için en son şifreleme teknolojisinden ve güvenlik önlemlerinden yararlanmaktadır. Tüm mali bilgiler bize gönderilmeden önce şifrelenmektedir (SSL). Üçüncü şahıs erişimlerine karşı koruma sağlamak üzere sistemimizde kredi kartı numaraları saklanmamaktadır.

Stardoll superstar olma kaç TL?

1ay:9.4TL(bununla hesabına 200 stardollars ve 2 hediye yükleniyor.) Cep telefonu sahibi olmayanlar veya telefonunda yeterli TL bulunmayanlar için bu eşsiz bir fırsat.

Stardoll üyeliği ücretli mi?

Düzenli Stardoll üyeligi ücretsizdir, oyunda özelliklerin çoğu da ücretsizdir.Stardoll‘da eğlenceli birçok aktiviteler yaparak ücretsiz Starcoins kazanabilirsiniz.

Stardoll kaç kişi oynuyor?

Stardoll.com’un gün geçtikçe ilerleyen üye sayısı 17.000.000 milyon stardoll tutkununa ulaştı. Milyonlarca stardoll severlerin oynadığı bu oyunda neler yapılyormuş hep beraber görelim; Stardoll, eğlence, moda ve arkadaşlıktan hoşlanan herkes için kağıt bebek giydirme topluluğu sitesidir.

Eda Stardoll gerçekte kimdir?

Ben Eda, Stardoll‘un Türkiye temsilcisi ve editörüyüm. Görevim sizlere Stardoll‘daki yenilikleri bildirmek ve güvenli bir Stardoll için sizinle işbirliği halinde çalışmak. Herhangi bir sorunuz olduğunda veya site ile ilgili problem yaşarsanız lütfen STARDOLL ADMİN İLE BAĞLANTIYA GEÇİN veya RAPOR ARACINI KULLANIN.

Telefondan Stardoll oynanır mı?

Sevgili Okurlar; Artık stardoll.com telefonunuzda!! Günlük hayatınızda her daim yanınızda olacak bir uygulama sizleri bekliyor! Stardoll severleri bu yeni uygulamayı hemen app sotre ve Android marketten telefonuna yükle haberlerden yoksun kalma!!!

Stardoll Royalty ne demek?

Royalty Stardoll‘daki en özel statüdür. Üyeler Stardoll profil resimlerinin yanına elmas ve platin çerçeve alırlar. Royaltiler Royalty Mağazalarına ayrıcalıklı alışveriş erişimine sahiptir. 365 gün Süperstarlık alarak sen de Royalty olabilirsin.

Süperstar nasıl olunur?

Süperstar olmak için görüntü resminin yanındaki ‘Daha fazla Stardolları’na tıkla. Ödemede Süperstar Üyeliği sürecini uzatabilir veya Süperstar Hesabına ekstra Stardolları satın alabilirsin. Süperstarlık satın almak için ödeme sayfasındaki ”Süperstar + Stardolları” sekmesini seç.

Stardollda süperstar olunca ne yapılır?

Süperstar olarak şu özelliklere sahip olabilirsin:

  1. Superstar üyeliği için ödediğin fiyata göre Stardollar ikramiye paketi,
  2. StarBazaar: StarBazaar’da eski kıyafetlerini satma hakkı,
  3. Superstar Süitine daha fazla oda,
  4. %50 Superstar İndirimleri ve daha fazlası,
  5. Yepyeni Stardoll bebeklerine öncelikli erişim,

Stardoll kaç yaş için?

Üyelik tamamen ÜCRETSİZDiR ve üyelerimizin büyük çoğunluğu 7- 17 yaş arası kız ve erkek çocuklarından oluşmaktadır. Stardoll, İnternet üzerinde kızların kendini ifade etmesini ve moda kurgulama oyunu oynamasını sağlamak üzere geliştirilmiş birkaç yerden birisidir.

Stardoll nedir ekşi sözlük?

alışveriş manyaklarının uğrak oyun sitesi..datmin olan olana… kendine benzer doll yaratıp istediğin kıyafeti giydirebileceğin muhteşem site. eskiden ingilizceydi, şimdi yarı türkçe ve üyelik ücreti var.

Stardoll flash nasıl etkinleştirilir?

More videos on YouTube

  1. Adres çubuğundaki web adresinin yanındaki ⓘ simgesini tıklayın.
  2. Flash‘ı tıklayın.
  3. ‘Bu sitede her zaman izin ver’ seçeneğini belirtin.

Royalty nasıl olunur?

Üyeler Stardoll profil resimlerinin yanına elmas ve platin çerçeve alırlar. Royaltiler Royalty Mağazalarına ayrıcalıklı alışveriş erişimine sahiptir. 365 gün Süperstarlık alarak sen de Royalty olabilirsin. Ayrıca seviyenin en az 12 olması gereklidir.