Rezan Epözdemir kimlerin avukatı?

Rezzan Özdemir kimdir?

Rezan Epözdemir (d. 24 Kasım 1984; Fatih, İstanbul) Türk avukat, spor yöneticisi ve Galatasaray SK başkan yardımcısıdır. 15 Aralık tarihinde bu görevinden istifa etmiştir. 24 Kasım 1984 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde doğdu.

Avukat Rezan Epözdemir kaç yaşında?

37 yaşında (24 Kasım 1984)Rezan Epözdemir / Yaş

Rezan Epözdemir avukat nereli?

Fatih, TürkiyeRezan Epözdemir / Doğum yeriFatih, tarihî yarımada denen ve İstanbul şehrinin kurulup geliştiği bölgenin tamamını kaplayan ve valilik, büyükşehir belediye başkanlığı, emniyet müdürlüğü ve şehrin vergi dairesi gibi kurumların yer alıyor olmasıyla İstanbul’un merkezi sayılan ilçedir. Vikipedi

Rezan Epözdemir hangi Baro?

Rezan Epözdemir, pek çok sosyal sorumluluk projesinde yer alarak mağdur vekilliği yapmakta, bu kapsamda sivil toplum örgütlerinde ve meslek kuruluşlarında etkin çalışmalar yürütmektedir. Aynı zamanda İstanbul Barosu İnsan Hakları Merkezi üyesidir.

Rezan Epözdemir neden istifa etti?

Rezan Epözdemir, Haziran ayında yapılan olağan seçimli genel kurulda başkanlığa seçilen Burak Elmas yönetiminde 6 ay görev yaptı. Epözdemir, açıklamasında “İlkesel farklılıklar, tutum farklılıkları, yöntem ve yaklaşım farklılıkları gibi gerekçelerle istifamı sundum.

Rezan Epözdemir kaç doğumlu?

24 Kasım 1984 (37 yıl yaşında)Rezan Epözdemir / Doğum tarihi

Prof Ersan Şen in eşi kimdir?

Arife ŞenErsan Şen / Eşi

Rojan Epözdemir kimdir?

münevver karabulut’un ailesinin avukatı. münevver karabulut davasinda oldugu gibi, nazlı sinem erköseoğlu davasindan da cekilmesi icin baski ve tehditlere maruz kaldigini belirtmis saygi duyulasi, cesur avukat. marmara üniversitesi hukuk fakültesi mezunudur.

Prof Selami kuran kimdir?

Selami Kuran, doçentlik ve profesörlük unvanlarını Marmara Üniversitesi’nin akademik kadrosundayken edindi. Fakültenin Milletlerarası Hukuk Ana Bilim Dalı Başkanı olan Kuran, aynı zamanda İstanbul Barosu’na kayıtlı bir avukat.

Rezan Epözdemir hangi liseden mezun?

FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi‘nden 2013 yılında mezun oldu.

Rezan Epözdemir yerine kim geldi?

Galatasaray’da geçtiğimiz günlerde istifa eden yöneticiler Rezan Epözdemir ve Köksal Ünlü’nün yerine yedek üyelerden İbrahim Reha Keskin ve Ahmet Ozan Şener atandı. Sarı-kırmızılı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Galatasaray Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı ve Galatasaray Sportif A.Ş.

Galatasaray da kim istifa etti?

Sarı-kırmızılılarda son olarak A Takım İdari Direktörü Şükrü Hanedar görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Şükrü Hanedar şu ifadeleri kullandı: “Bugün itibarı ile GALATASARAY‘daki görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.

Selami kuran kimdir?

Selami Kuran, doçentlik ve profesörlük unvanlarını Marmara Üniversitesi’nin akademik kadrosundayken edindi. Fakültenin Milletlerarası Hukuk Ana Bilim Dalı Başkanı olan Kuran, aynı zamanda İstanbul Barosu’na kayıtlı bir avukat.

Prof Dr Ersan Şen kaç yaşında?

55 yaşında (16 Temmuz 1966)Ersan Şen / Yaş

Ali Haydar Fırat kaç yaşında?

43 yaşında (1979)Ali Haydar Fırat / Yaş