Selahattin Paşalı nereden mezun?

Selahattin Paşalı Hangi üniversite mezunu?

IBS International Business School BudapestSelahattin Paşalı / Eğitim (2015)

Selahattin Pasali kaç yaşında?

32 yaşında (2 Şubat 1990)Selahattin Paşalı / Yaş

Selahattin Pasali nereli?

Selahattin Paşalı, 2 Şubat 1990 yılında Bodrum’da doğmuştur. Spiritüelliğe ve sanata ilgi duyan Paşalı, 1.85 boyunda, yeşil gözlü ve kova burcudur. On dört yaşında Darüşafaka Spor Klubü’ne transfer olan Paşalı, altyapı boyunca basketbol takım kaptanlığı yapmıştır.

Lara Tümer hamile mi?

İlk bebeğine hamile olan Lara Tümer‘in karnının belirginleşmesi dikkatlerden kaçmadı. Daha önce ‘Kalp Atışı’, ‘Leke’, ‘Babil’ ve ‘Aşk 101’ gibi dizilerde rol alan Selahattin Paşalı, son olarak ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ dizisinde başrol oynadı.

Selahattin Paşalı kaç kilo?

Selahattin Paşalı 1.85 metre boyunda, 76 kilo ve kova burcudur.

Sevgi Burcu Türünz kimdir?

Burcu Türünz mimar olan bir annenin ve inşaat mühendisi olan bir babanın ikinci çocuğudur ve down sendromlu bir abisi vardır. 1.60 boyunda, 47 kg kahverengi gözlü ve kumral olan Burcu‘nun burcu Balık ve ayakları 37 numaradır. İngilizce ve almanca bilmektedir. Burcu‘nun çocukluğundan beri hayali oyuncu olmaktı.

Babil Hakan kim?

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil dizisinde Hakan karakterini başarıyla canlandıran Selahattin Paşalı, geniş kitleler tarafından daha yakından tanındı. Netflix imzalı Aşk 101 dizisinin de bu dönemde yayınlanması oyuncu adına büyük bir şansı.

Aşk 101 Sinan kaç yaşında?

Mert Yazıcıoğlu, 10 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Bir abisi vardır. Düz bir liseden mezun olduktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme fakültesinde öğrenimine devam etmektedir.

Lara Tümer evli mi?

2020 yılından beri oyuncu Lara Tümer ile sevgilidir. Çift, Mayıs 2022’de bebek sahibi olacaklarını açıkladı. Selahattin Paşalı 1.85 metre boyunda, 76 kilo ve kova burcudur.

Burcu Türünz nereli?

Burcu Türünz 24.02.1988 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden onur öğrencisi olarak mezun oldu ve Viyana’ya yerleşti. Beş sene Viyana’da yaşadı.

Burcu Türünz hangi dizilerde oynadı?

Kalp AtışıBurcu Türünz / TV şovları

Şeniz Çetin Kimdir?

Marmara Üniveristesi Fransızca Öğretmenliği bölümü mezunu olan ve televizyonculukta yüksek lisans yapan Şeniz Çetin ise şu sıralar izlenme oranlarında üst sıralarda yer alan ve adından sıkça bahsettiren Star TV’deki Babil dizisinde Büşra karakterini canlandırıyor.

Babil dizisindeki Süleyman Kimdir?

Son günlerde Babil dizisiyle adından sıkça söz ettiren Mesut Akusta, Süleyman karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Babil‘in Süleyman‘ı, karanlık bir tarafı olan iş adamı, eski tefeci, aile babası. İlay’a deli gibi aşık. Eğitimsiz, hırslı, zeki, acımasız, cezalandırıcı, güçlü, saplantılı…

Kaan Urgancıoğlu oğlu kaç yaşında?

40 yaşında (8 Mayıs 1981)Kaan Urgancıoğlu / Yaş

Mert afra ne zaman sevgili oldu?

2019 yılından bu yana Mert Yazıcıoğlu’yla sevgili olan Afra Saraçoğlu’nun yaptığı itiraflar magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte Afra Saraçoğlu’nun çok konuşulacak itirafları… Oyuncu Afra Saraçoğlu kendini anlattı. Sette çok disiplini olduğunu, çalışmaktan hiç şikayet etmediğini söyledi.