Survivor Son Konsey kim aday oldu?

Survivor’da Surgun Adasina kim gitti?

Cumartesi günü gerçekleşen ilk dokunulmazlığı ünlüler kazanmıştı. Gönüllüler ise oy birliği ile Yunus Emre’yi sürgün adasına gönderdi. İkinci eleme adayı ise Yasin oldu.

Survivor kim Yazildi 2022?

SURVİVOR 2. Konseyde gönüllüler takımı kendisini garanti altına alırken, ünlüler takımı da adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını kullandı. Acun Ilıcalı oylama sonuçlarını konseyinde sonunda açıkladı. Ünlüler takımının yaptıkları gizli oylamada Barış, Mert, Sercan ve Batuhan’ın isimleri yazıldı.

Potaya kim girdi 12 Mart?

Survivor’un ekranlara gelen son bölümünde kritik dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyi gerçekleşti. Cuma akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazanmış, ünlülerden de eleme potasına Sercan girmişti. Cumartesi akşamı da yine ikinci eleme adayı ünlüler takımında seçildi.

Survivor 2022 dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2022‘de ilk dokunulmazlık ardından kaybeden ünlüler takımı, potaya ilk olarak Sercan’ı gönderdi ve ikinci oyunu da kaybederek pota için Mert’i tercih ettiler. Gönüllüler takımında Hikmet ve Yağmur dokunulmaz oldu. Ünlülerde Adem ve Sema dokunulmazlığı elde etti.

Survivor Sürgün adasına kim gitti 28 Şubat?

SÜRGÜN ADASINA KİM GİTTİ? 28 Şubat Pazartesi günü oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden taraf gönüllüler takımı olurken 3. eleme adayı Yasin oldu.

Survivor 7 Mart 2022 Kim Kazandı?

SURVIVOR 7 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? Survivor 2022 All Star’ın 7 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde dokunulmazlık oyununu için Gönüllüler takımı ile Ünlüler takımı yarışmacıları kıyasıyal mücadele etti. Survivor 7 Mart Pazartesi Dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler oldu.

Survivor 13 Mart 2022 Kim aday oldu?

13 Mart Pazar günü yayınlanan yeni bölümde dokunulmazlık ve eleme heyecanı yaşandı. Büyük bir rekabet içinde geçen haftanın son dokunulmazlık oyununda kazanan takım Ünlüler oldu . Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler ada konseyine gitti. Oylama sonucunda Evrim, Sercan ve Mert’in ardından 3. aday oldu.

Survivor 11 Mart 2022 Kim Kazandı?

11 MART SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI? Ünlüler ve gönüllüler takımı, dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele etti. Final oyununa giden mücadeleyi Gönüllüler kazandı ve dokunulmazlığı Gönüllüler aldı.

Survivor kim aday oldu 13 Mart?

13 Mart Pazar günü yayınlanan yeni bölümde dokunulmazlık ve eleme heyecanı yaşandı. Büyük bir rekabet içinde geçen haftanın son dokunulmazlık oyununda kazanan takım Ünlüler oldu . Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler ada konseyine gitti. Oylama sonucunda Evrim, Sercan ve Mert’in ardından 3. aday oldu.

Survivor Voleybol kim kazandı?

Survivor‘da yayınlanan yeni bölümde yarışmacılar arasındaki dokunulmazlık mücadelesinde voleybol oyunu oynandı. Büyük bir mücadele verilen oyunu kazanan takım Gönüllüler oldu ve dokunulmazlığın sahibi oldu.

13 Mart Survivor Kim Elendi?

Survivor‘a veda eden isim ise Sercan oldu.

Survivor 2 Mart 2022 Kim Elendi?

Bu hafta takım arkadaşlarının oylamaları ile eleme adayı olarak sürgün adasına giden yarışmacılar Evrim, Aşkım, Yasin ve Gökhan olmuştu. Acun Ilıcalı halktan gelen SMS oylaması sonuçlarını açıkladı. Yapılan oylamaya göre 2 Mart tarihinde Survivor‘a veda eden yarışmacı Aşkım oldu.

Survivor anlat bakalım kim kazandı?

SURVIVOR ANLAT BAKALIM HANGİ TAKIM KAZANDI? Bil Bakalım‘ın hemen ardından yarışmacılar Anlat Bakalım‘da en çok kelimeyi bilmek için rekabet etti. Renkli anlara sahne olan oyunların ardından kazanan takım ünlüler oldu. Ödül ise zeytin yağı ve zeytin yağı ile yapılan yaprak sarma ile biber dolma oldu.

7 Mart Survivor kim kazandı?

Survivor 7 Mart Pazartesi Dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler oldu. Ünlüler takımı Gönüllüler takımını uzatmaya giden mücadelede 2-1 mağlup etti. Dokunulmazlığı kazanan Ünlüler takımı, ödül olarak da tavuklu pilavın sahibi oldu.

8 Mart Survivor eleme adayı kim oldu?

Bu hafta ilk eleme adayı gönüllüler takımından Yasin oldu.