WeChat ile neler yapılabilir?

WeChat Türkiyede kullanılabilir mi?

Dünyanın en çok tercih edilen kare kodlu ödeme sistemlerinden biri olan WeChat Pay artık Türkiye’de. Uygulama ilk olarak İstanbul Havalimanında kullanılacak ve tüm ülkeye yayılacak. Çinli turistler başta olmak üzere tüm WeChat Pay kullanıcıları artık ödemelerini kolayca yapabilecek.

WeChat nasıl bir uygulamadır?

WeChat Çin’de geliştirilen ücretsiz bir sesli ve yazılı mesajlaşmaya yarayan mesaj uygulamasıdır. Uygulama ile arkadaşlarınızla sohbet edebilir, haber okuyabilir ve Resmi Hesaplar ve Mini Programlar üzerinde yer alan yerel hizmetleri kullanabilirsiniz.

WeChat salla nedir?

Wechat isimli android uygulamasının içinde bulunan , elimi sallasam ellisi deyimini akla getiren hoş bişey. Telefonu salladığınız zaman dünya üzerinde sizinle aynı anda telefonunu sallayan muhteremleri karşınıza çikaran uygulamadır.

WeChat arkadaş ekleme nasıl yapılır?

Ekranınızın altındaki “Kişiler” sekmesini seçin, sağ üst köşedeki artı simgesine dokunun ve “Rehber Ekle” yi seçin. Daha sonra, kişileri veya işletmeleri telefon numarası veya WeChat Kimliği ile arayabilir ve “Takip Et” düğmesine basarak ağınıza ekleyebilirsiniz.

WeChat kimler kullanır?

WeChat, aylık 1 milyardan fazla kullanıcısı olan Çin’in en popüler mesajlaşma uygulamasıdır. Sadece bir mesajlaşma servisi olarak yola çıkılmışken, ödemelerden yolculuğa çıkmak veya hatta uçuş rezervasyonu yapmak gibi her şeyi yapabileceğiniz bir uygulamaya dönüşmüştür.

WeChat hangi ülkeye ait?

WeChat (Çince: 微信; pinyin: Wēixìn; anlamı “küçük mesaj”), Çin’de geliştirilen sesli ve yazılı mesajlaşmaya yarayan bir mesaj servisidir.

WeChat nedir ne için kullanılır?

WeChat, aylık 1 milyardan fazla kullanıcısı olan Çin’in en popüler mesajlaşma uygulamasıdır. Sadece bir mesajlaşma servisi olarak yola çıkılmışken, ödemelerden yolculuğa çıkmak veya hatta uçuş rezervasyonu yapmak gibi her şeyi yapabileceğiniz bir uygulamaya dönüşmüştür.

WeChat nasıl oturum açılır?

Mobil uygulamanın QR tarayıcısı kodu yakaladığında, profil fotoğrafının bilgisayar ekranında göründüğünü göreceksin. Mobil cihazında Oturum Aç butonuna dokun. WeChat giriş ekranını İnternet tarayıcında göreceksin. Bilgisayarında oturum açtığın sürece mobil bildirimler devre dışı bırakılır.

WeChat nedir ücretli mi?

Hem ücretsiz olması hem de çoklu platform desteği sayesinde WeChat kendini diğerlerinden ayırt eden gelişmiş ve kullanışlı bir mobil uygulamadır.

WeChat Son görülme var mı?

WeChat ile çevrimiçi ya da çevrimdışı olduğunuzu, “en son 15:42’de görüldü”ğünüzü ve gönderdiğiniz mesajın ulaşıp ulaşmadığını diğerlerine bildirmeniz gerekmez. Aslında, temas ettiğiniz kişi asla numaranızı görmez.

WeChat sahibi kim?

WeChat

Geliştirici(ler) Tencent Holdings P&G
Güncel sürüm iOS 4.5 (5 Şubat 2013; 5 ay önce) Android 4.5 (6 Şubat 2013; 5 ay önce) Windows Phone 4.0.1.0 (1 Mart 2013; 4 ay önce) Symbian V3 4.2 (4 Şubat 2013; 5 ay önce) Symbian V5 4.2 (17 Ocak 2013; 5 ay önce) BlackBerry OS 1.0.2 (18 Ocak 2013; 5 ay önce)

WeChat para transferi nasıl yapılır?

WeChat Hesaplarında Para Transferi Nasıl Yapılır?

  1. Para Transferi İçin Kişiyi Seçin.
  2. WeChat‘te Transfer Düğmesine dokunun.
  3. WeChat Transferi için Tutarı Girin.
  4. Ödeme Modunu Değiştir.
  5. Ödeme yöntemini seçin.
  6. WeChat‘te Ödemeyi Yetkilendir.
  7. Aktarılan Tutar Mesajı
  8. Ödeme Kabul Edildi Mesajı

WeChat hesabı nedir?

WeChat resmi hesabı bir blog ya da uygulama içinde bir web sitesi gibi düşünülebilir. Resmi hesapta kullanıcılar takipçilere sahip olabiliyor, onlara otomatik mesajlar gönderebiliyor. Paylaştıkları yazıları veya resimleri takipçiler ile paylaşabiliyor.

WeChat ne demek turkce?

WeChat (Çince: 微信; pinyin: Wēixìn; anlamı “küçük mesaj”), Çin’de geliştirilen sesli ve yazılı mesajlaşmaya yarayan bir mesaj servisidir.

WeChat kimliği nedir?

İnsanlar Çin’de iletişim bilgilerini değiştirdiğinde, genellikle bir kişinin diğerinin telefonunu taradığını görürsünüz. Her WeChat kullanıcısının QR kodu olarak bilinen benzersiz bir barkodu vardır. … Bir kişiyi eklemek ve yakındaki kişileri aramak için telefon numarası veya kimlik de kullanabilirsiniz.