Survivor Reşat sakat mı?

Survivor’da Reşat niye yok?

Ancak bölümde dikkat çeken Survivor Reşat‘ın yer almaması oldu. Reşat Hacıahmetoğlu, sakatlık geçirdiği için tedavi gördüğünden oyunlarda yer almadı. Sunucu Murat Ceylan Reşat‘ın durumu hakkında bilgi verdi. Yarışmacının ufak bir rahatsızlığının olduğu ve tedavisinin ardından oyunlara döneceğini ifade etti.

Reşat ayrıldı mı?

Survivor 2021 yarışmasında bu hafta gönüllüler takımında Reşat Hacıahmetoğlu elendi.

Survivor’da Reşat nerede?

2016 yılında sosyal medya macerası başlayan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, doğaya ve spora olan sevgisini, Karadeniz aile yapısını ve mizahı bir araya getirerek insanların ilgi odağı oldu. Uzun süre özel bir şirkette çalışan Hacıahmetoğlu, Trabzon’da yaşamını sürdürmektedir.

Reşatın ayağına ne oldu?

Acun Ilıcalı, Reşat Hacıahmetoğlu’na, “Doktorumuzun Metin Kuş’un söylediğine göre, tahminimizden daha büyük sakatlık var. Benim aldığım bilgiye göre, senin Survivor’a devam edememe durumun var. İyileşecek kırık varmış iyileşemeyecek kırık varmış. Bazı zamanlarda hiçbir şey yapmaman gerekebilir” dedi.

Survivor’daki Reşat a ne oldu?

Reşat ise yaşadığı sakatlığı şöyle anlattı: O oyunu istiyorduk, yatacak yerimiz yoktu. Son oyuna Poyraz çıktı öfkemi kontrol edebiliyorum ama sevincimi kontrol edemedim. Durduğumuz yerden atladım karşıya. O anda bir şey hissetmedim.

Reşat neden sakatlandı?

Survivor 2021’de gönüllüler takımında yarışan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu oyun sırasında sakatlık yaşadı. Survivor’daki ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, Sultan Reşat Hacıahmetoğlu’nun ayağında kırıklar olduğunu ve yarışmaya devam edememe ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

Reşat a ne oldu?

Reşat ise yaşadığı sakatlığı şöyle anlattı: Çok bir ağrı hissetmiyorum ama düne göre bugün biraz daha morardı, şişti. O oyunu istiyorduk, yatacak yerimiz yoktu. Son oyuna Poyraz çıktı öfkemi kontrol edebiliyorum ama sevincimi kontrol edemedim. Durduğumuz yerden atladım karşıya.

Sorvari kim elendi 2021?

Kırmızı ve mavi takımda potada olan Ayşe, Batuhan ve Aleyna elenmemek için karşı karşıya geldi. En az oyu alan Batuhan, Survivor 2021‘e veda eden isim oldu.

Ayse Yuksel kimdir?

Survivor 2021 yarışmacısı Ayşe Yüksel Düzceli. 23 Mayıs 2000 doğumlu olan Yüksel, Düzce Üniversitesi’nde spor yöneticiliği bölümünde okuyor. Üniversite 2. sınıf öğrencisi olan yarışmacı, ortaokulda masa tenisi eğitimine başladı, o yıllarda başladığı halterde başarıyı yakaladı ve genç kategorisinde Türkiye’de 3. oldu.

Gönüllülerden kim sakatlandı?

Gönüllüler takımında yarışan Hikmet Tuğsuz, 3. bölümde büyük bir kaza geçiriyor. Yayımlanan fragmanda ekrana gelen kaza sonrası gözünü elleriyle kapayan Survivor Hikmet, doktor tarafından tedavi ediliyor ancak o şekilde oyuna devam etmek istediğini belirtiyor.

Survivor’da sakatlanan kim?

Survivor All Star’a yedeklerden katılan ve gönüllüler takımında yarışan Atakan Işıktutan’ın akıbeti belli oldu. Survivor‘a geçtiğimiz günlerde parkurda düşen ve omuzundan sakatlanan Atakan hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Reşat Ayşeye ne küfür etti?

‘İsyan edeceğim en sonunda’ diyen Reşat, “Sen bana cahil dedin. Yaşına başına bak ayıp. Otuz yaşında adamım” diyerek tepki gösterdi. Ayşe’nin cahil ifadesine sinirlendiğini daha önceki günlerde de ifade eden Reşat “Benim için bitmiştir.

Survivor Reşat sakatlığı ne?

Gönüllüler takımının sempatik yarışmacısı Reşat, ayağındaki ciddi sakatlık nedeniyle bir süredir oyunlarda arkadaşlarını yalnız bırakıyor. Survivor Türkiye 2021’den diskalifiye olma ihtimali bulunan Reşat sakatlığı ile ilgili son bilgileri böyle verdi…

Reşat Hacıahmetoğlu sakatlandı mı?

Survivor 2021’de gönüllüler takımında yarışan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu oyun sırasında sakatlık yaşadı. Survivor’daki ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, Sultan Reşat Hacıahmetoğlu‘nun ayağında kırıklar olduğunu ve yarışmaya devam edememe ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

Sorwayvir kim elendi 2022 bugün?

Bu hafta takım arkadaşlarının oylamaları ile eleme adayı olarak sürgün adasına giden yarışmacılar gönüllüler takımından Yunus Emre, Yasin, Gökhan, ünlülerden de Nagihan olmuştu. Noter onaylı SMS oylamasına göre Survivor’dan elenen isim Yunus Emre oldu.