Selahattin Duman ne oldu?

Selahattin Duman nasil öldü?

Neye güldüğümü, neden güldüğümü kendim de bilmiyorum.” Duman, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakım servisinde 22 Nisan 2021 tarihinde solunum yetmezliği nedeniyle vefat etti.

Selahattin Duman şimdi ne yapıyor?

Gazeteci yazar Selahattin Duman, İzmir’de tedavi gördüğü hastanede 71 yaşında yaşamını yitirdi. Duman‘ın cenazesi yarın Bodrum’da toprağa verilecek.

Selahattin Duman hangi gazetede yazıyordu?

Uzun yıllar Sabah gazetesinde ve Vatan gazetesinde yöneticilik ve köşe yazarlığı yaptı.

Sebahattin Duman neden öldü?

Geçen yıl geçirdiği trafik kazasının ardından bir dizi operasyon geçiren Selahattin Duman, kalp rahatsızlığı nedeniyle 22 Nisan 2021 günü 71 yaşında hayatını kaybetti. Deneyimli gazetecinin, kazanın ardından geçen 9 ayda sağlığına kavuşamadığı öğrenildi. Selahattin Duman biyografisi…

Selahattin Duman nereye defnedildi?

Duman, en son yaklaşık 10 gün önce geçirdiği ameliyatın ardından hayatını kaybetti. Duman, vasiyeti üzerine Bodrum’da bulunan Gündoğan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Selahattin Duman kaç yaşında öldü?

71 yaşında (1950–2021)Selahattin Duman / Öldüğü zamanki yaşı

Selahattin Duman yaşıyor mu?

22 Nisan 2021Selahattin Duman / Ölüm tarihi

Selahattin Duman kaç yaşında?

Selahattin Duman‘ın hayatını kaybetti. 71 yaşındaki Duman bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu. Selahattin Duman, 1950 yılında doğdu. Annesi Nimet Duman ve babası Dr.

Selahattin Duman kaç yaşındadır?

Selahattin Duman‘ın hayatını kaybetti. 71 yaşındaki Duman bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu. Selahattin Duman, 1950 yılında doğdu. Annesi Nimet Duman ve babası Dr.

Selahattin Duman nerede doğdu?

Yenice, TürkiyeSelahattin Duman / Doğum yeriSindiren, Ankara ilinin Haymana ilçesine bağlı bir mahalledir. Vikipedi