Hynix RAM kaliteli mi?

SK Hynix RAM iyi mi?

hyundai nin entegre üreticisi yan kuruluşu. piyasanın en kalitelilerdendir oem satışı pek yaygın değildir genelde başta hp olmak üzere markalı bilgisayarların ve notebook ların içinden ram leri çıkar , kullandığınız ekran kartı , anakart vb. birçok üründe chipleri vardır. ram‘leri çok kalitelidir.

SK Hynix RAM nedir?

SK Hynix, 14 GB / sn hıza çıkabilen 8 GB yoğunluklu ekran kartı RAM‘lerini duyurdu. SK Hynix, yeni nesil GDDR6 belleklerini Nvidia ve AMD grafik kartları üzerinden müşterilerine sunmaya başladı. Yeni SK Hynix bellek, yüksek performans vaat eden uygulamalar için çeşitli konfigürasyonlar sunacak.

Hynix hangi marka?

SK Hynix Inc. Şirket 1983 yılında Hyundai Electronic Industrial Co., Ltd. adıyla kurulmuş olup 2012 yılında SK Group tarafından satın alındı. SK Hynix, dünyanın ikinci büyük bellek çipi üreticisi ve dünyanın beşinci büyük yarı iletken şirketi olup başlıca ürünleri arasında DRAM ve flaş bellek çipleri bulunmaktadır.

Hynix ekran kartı nedir?

Bilmeyen arkadaşlarımız için söyleyelim; SK Hynix ve Samsung tarafından geliştirilen bu bellekler ekran kartlarında kullanılan belleklerdir. Bu belleklerin gelişmesi ve hızlanması demek, ekran kartlarının da performans bazında artışa gitmesi anlamına geliyor.