Webrazzi ne işe yarar?

Webrazzi ne iş yapar?

Webrazzi, 2006 yılında Arda Kutsal tarafından kurulan, dünyadaki teknolojik gelişmelerin, girişimlerin haberini paylaşan bir teknoloji blogu.

Webrazzi sahibi kim?

Arda Kutsal – Founder/CEO – Webrazzi | LinkedIn.

Webrazzi Insights nedir?

Webrazzi Insights. Webrazzi Insights kapsamlı içerikleri ve raporlarıyla içgörü yaratıyor, stratejilere yön veriyor. Webrazzi Raporlar kapsamlı içerikleri ve derinlemesine araştırma raporlarıyla öne çıkıyor. Webrazzi olarak yıllardır teknolojinin ve iş dünyasının nabzını tutuyoruz.

Arda Kutsal kimdir?

Halen, Crenvo’nun Genel Müdürü olarak Türkiye’nin önde gelen teknoloji, telekom ve internet şirketleriyle çalışmakta ve bunun yanında kurucusu olduğu Türkiye’nin lider Web 2.0 blogu Webrazzi’de yeni nesil web girişimlerini analiz ve takip etmektedir.

E girişim nedir?

egirişim, teknoloji ve inovasyon odaklı girişimlerin paylaşıldığı bir platformdur. Girişimcilik ekosistemi haber ve bilgi kaynağı olarak konumlanmaktadır. Türkiye’de girişimci olmak isteyenler, girişimciler, yatırımcılar ve girişim dünyasının paydaşları tarafından yakından takip edilmektedir.

Insight raporu nedir?

Talent Insights Satış: Davranış ve Motivatörler boyutunda, kişinin satış özellikleri ile ilgili çok kapsamlı bilgi sağlayan, satış odaklı bir rapordur. Kişinin satışın tüm evrelerindeki güçlü ve gelişime açık yönlerini spesifik olarak tanımlarken, bir yandan yöneticisi için de kıymetli bilgiler sunar.

Verda kutsal evli mi?

ilkokulda aldığı buz pateni alanındaki şampiyonlukların yanında, hayatının her anında spor yapmış, zamanla yogi olma yolunda ilerlemiş kısa şirin. evlenene kadar levent’teki evinde ailesi ile birlikte yaşamaktaydı.

Sanal girişimcilik ne demektir?

Sanal girişimcilik, girişimcilerin internet yolu ile alıcılarına ulaşabildikleri bir girişim türüdür. Girişimci ve ekibi, alıcısına ulaştırmak istediği ürün ya da fikri sanal ortamda tanıtma ve pazarlama imkanı bulmaktadır.

Girişimcilik Platformu nedir?

Geleceği şekillendiren inovatif liderleri bir çatı altında bir araya getiren platformuz. Girişimci kurumlar platformu olarak kurumlardaki girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz. Türkiye’deki şirketler ve bireyler için daha iyi bir gelecek yaratma tutkusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Insights Manager nedir?

compaqın iş bilgisayarı serisi olan deskpro makinalarla ve proliant sunucularla birlikte gelen sistem yönetimi yazılımı. demirbaş takibi, hata takibi ve diagnose amaçlı kullanılan bir agent ve bunun yönetim modülünden oluşur.

Market Insights ne demek?

Insight kısaca bütün marka ekiplerini aydınlatmaya çalışan, zaman zaman provoke etmeye çalışan, zaman zaman da onlara ilham vermeye çalışan çok keyifli bir iş. … Insight dün data toplamaktı, daha sonra o datayı anlamlı bir bilgiye dönüştürüp o bilgiyi yayınlamak oldu.

Verda kutsal nereli?

1982 İstanbul doğumlu Verda Kutsal, Kocaeli Üniversitesi Artistik Buz Pateni Antrenörlüğü bölümü mezunu. Antrenörlüğün ardından fitness sektöründe kariyer yapan Kutsal, 10 senelik pilates eğitmenliğinin yanında, Barre Fitness ve AntiGravity Yoga eğitmenliği yapıyor.

Sanal Girişimci Kimdir?

Sanal girişimci kime denir? İnternet üzerinden yapılan iş modellerini bularak ekibini kurup, pazarlama, tanıtım vb. faaliyetleri gerçekleştirerek kendine çevrimiçi bir girişim yaratan kişiye “Sanal Girişimci” diyebiliriz.

Sanal dijital girişimcilik nedir?

Dijital teknolojinin girişimciliğe yansıması olarak tanımlanan dijital girişimcilik, son zamanlarda iş dünyasında popüler bir kavram olarak kullanılmaya başlanmıştır. Dijital girişimcilik, yeni dijital teknolojiler kullanarak yeni girişimler yaratmak veya mevcut işletmeleri dönüştürmek olarak tanımlanmaktadır.

BetaList nedir?

BetaList, girişimcilerin ve erken benimseyenlerin fikir alışverişi yapabildikleri bir platform. Yeni fikirler burada geri bildirimlerin ve araştırmaların ışığında kendilerini en kullanışlı yönde geliştirip ilk kullanıcılarına ulaşabiliyorlar.