Sana Söz dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Sana Söz kimler oynuyor?

Sana Söz dizisi, 7’inci bölümü ile final yaptı.

  • ERKAN PETEKKAYA. Erken Petekkaya, Sana Söz dizisinde Ömer Komiser karakterine hayat vermektedir.
  • NEHİR ERDOĞAN. Nehir Erdoğan, program sunucusu Elif olarak seyirci karşısına çıkacak.
  • SERKAN ALTUNORAK. …
  • HİVDA ZİZAN ALP. …
  • ASLIHAN KAPANŞAHİN. …
  • AYÇİN İNCİ …
  • CANSIN ÇEKİLİ …
  • ATAKAN HOŞGÖREN.

23 Ara 2021

Ali Önsöz hangi dizilerde oynadı?

Ali Önsöz,sosyal medyada @babanaaber kullanıcı adı ile yer almaktadır. O3 Medya Suçlu dizisinde Bora karakteri için uygun görülen tek aday olan Ali Önsöz daha önce hiç bir dizi de yer almadı.Suçlu dizisinde Bora 20’li yaşlarda madde bağımlısı bir gençtir.

Sana Söz dizisi neden final yapıyor?

O3 Medya’nın hazırladığı Sana Söz dizisi 7. bölümde ekrana veda ediyor. Başrolü Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın paylaştığı dizi 7. bölümde bitiyor. Dizinin reytingler nedeniyle yayın hayatını noktaladığı düşünülüyor.

Sana Söz dizisindeki Nazlı kimdir?

9 Kasım 1993 günü İstanbul’da dünyaya gelen Hivda Zizan Alp, Yüksek öğretimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü’nü bitirmiş ve sonrasında Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü ile eğitim hayatını tamamlamıştır.

Sana Söz Vedat kim?

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Vedat karakterini canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu 7 Eylül 1979’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Nuroğlu, oyunculuk kariyerine 2003 yılında, TRT’de ekranlara gelen “Yuvadan Bir Kuş Uçtu” adlı dizideki küçük bir rolle adım attı.

Sana Söz amir kim?

Erkan Petekkaya, kötülerle savaşan kendini mesleğine adamış cinayet büro amiri Ömer Duran’a hayat verirken; Nehir Erdoğan ise gerçekleri aydınlatmaya çalışan başarılı program sunucusu Elif Karaca’yı canlandıracak.

Sana söz Umut kimdir?

Atakan Hoşgören sinema, reklam ve dizi oyuncusu, model, sporcudur. 1999 yılında İstanbul’da doğdu. Kolej eğitiminden sonra Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümüne devam etmektedir. Oyunculuk hayatına 7 yıl önce başladı.

Bora karakteri kim?

Serkan Altunorak, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Bora karakterine hayat veriyor.

Sana Söz bitiyor mu?

Büyük umutlarla başlayan Sana Söz dizisi dün final bölümü ile yayınlandı. Dizi 7. bölümü ile final yaptı.

Sana Söz ne zaman final?

Sana Söz, O3 Medya imzalı, ilk bölümü 2 Kasım 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı, senaryosunu Ali Erkan Ersezer ile Sertaç Sayın’ın birlikte kaleme aldıkları, başrollerini Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan, Serkan Altunorak ve Ayçin İnci’nin paylaştığı Türk yapımı dram ve polisiye türündeki …

Ilayda Ildır hangi dizilerde oynadı?

Sözİlayda Ildır / TV şovları

Ilayda Ildır boyu kaç?

1,67 mİlayda Ildır / Boy

Sana Söz Aysel kim?

Ayçin İnci, 3 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Ablası Ayça İnci de oyuncu olup emektar sinema oyuncusu Bilal İnci’nin torunudur. Üsküdar Lisesinden 1997 yılında mezun oldu. 1999-2001 yılları arasında Marmara Çağdaş Bilimler Vakfında İngilizce kurslarına devam etti.

Sana Söz kimin hayatını anlatıyor?

Başrollerinde; Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın yer aldığı dizide; herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi seyirci ile buluşacak. “Sana Söz”ün başrol oyuncularından Erkan Petekkaya, projenin merak edilenlerini paylaştı.

Atakan hoşgören hangi dizilerde oynadı?

AkıncıAtakan Hosgören / TV şovları