Söz kaçıncı bölümde final olacak?

Sana Söz kaçıncı bölümde final yapacak?

Büyük umutlarla başlayan Sana Söz dizisi dün final bölümü ile yayınlandı. Dizi 7. bölümü ile final yaptı.

Sana Söz final mi?

O3 Medya’nın hazırladığı Sana Söz dizisi 7. bölümde ekrana veda ediyor. Başrolü Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın paylaştığı dizi 7. bölümde bitiyor.

Sana Söz neden final yapti?

Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan gibi isimlerin yer aldığı Sana Söz‘ün final yapmasının ilk nedeni reytingler. Ancak bir başka nedeni daha var. Geçtiğimiz günlerde böbrek rahatsızlığı geçirerek hastaneye kaldırılan Erkan Petekkaya’nın sağlık durumu dizi çekimleri nedeniyle bir süre ertlenmişti.

Söz dizi kaç bölüm sürdü?

Bu sezon başlayan dizilerin birçoğunun ekran macerası kısa sürdü. Bunlar da biri de son olarak Star TV’de büyük umutlarla yayın hayatına başlayan Sana Söz dizisi oldu. Başrollerini Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın paylaştığı Sana Söz dizisi 7. bölümüyle final yapacak.

Söz ne zaman bitiyor?

Genel bakış

Sezon Orijinal yayın tarihi
Bitiş tarihi
1 19 Haziran 2017
2 11 Haziran 2018
3 27 Mayıs 2019 (Final)

Sana Söz ne zaman bitti?

SANA SÖZ BİTTİ Mİ NEDEN YOK? Dizi 14 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan 7. bölümü ile final yaparak sona erdi.

Sana Söz finalinde ne oldu?

Ancak Sana Söz dizisi 7. bölümü ile ekranlara veda ediyor… SANA SÖZ FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? Erdem ve Ömer’in ormanda buldukları ceset bütün okları Bora’ya çevirir. Erdem için karar anıdır, ya Ömer’in yanında yer almaya devam edecek ya da Bora’nın yanında olacaktır.

Sana Söz ne zaman final?

Sana Söz, O3 Medya imzalı, ilk bölümü 2 Kasım 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı, senaryosunu Ali Erkan Ersezer ile Sertaç Sayın’ın birlikte kaleme aldıkları, başrollerini Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan, Serkan Altunorak ve Ayçin İnci’nin paylaştığı Türk yapımı dram ve polisiye türündeki …

Söz kaç bölümde bitti?

Söz dizisi 85. final bölümü ile ekrana veda etti. Söz 85. son bölümde, Yavuz ve Tim’i bekleyen 2 zorlu görev peş peşe geliyor ve final bölümünün heyecan seviyesi artıyor. Terör unsurlarının karargahını yok eden ve şanlı Türk bayrağını diken Tim üyeleri Dost’u yok etmeden bu hainliğin bitmeyeceğini biliyor.

Söz dizisi ne zaman bitti?

27 Mayıs 2019Söz / Bitiş Tarihi

Söz dizisi hafta içi saat kaçta?

Söz dizisi tekrar bölümleri Star TV’de hafta için her gün saat 06:00 ‘da ekranlara geliyor.

Söz dizisi hangi kanalda 2022?

Star Tv ekranlarının yeni dizisi ‘Sana Söz‘ oyuncuları ve konusu ile izleyiciler tarafından dikkat çekiyor. Bu hafta 4. bölümü yayınlanacak olan Sana Söz dizisi ne zaman, hangi gün merak ediliyor. İşte Sana Söz dizisi konusu ve oyuncuları…

Söz dizisi ne zaman başladı?

3 Nisan 2017Söz / İlk bölüm yayın tarihi

Ali Önsöz kimdir?

Ali Önsöz,sosyal medyada @babanaaber kullanıcı adı ile yer almaktadır. O3 Medya Suçlu dizisinde Bora karakteri için uygun görülen tek aday olan Ali Önsöz daha önce hiç bir dizi de yer almadı.Suçlu dizisinde Bora 20’li yaşlarda madde bağımlısı bir gençtir.

Söz Çolak kaçıncı bölümde ölüyor?

42. bölümde Söz‘e veda eden Serhat Kılıç’ın hayat verdiği Çolak, büyük finalde Yavuz komutanla yeniden karşı karşıya gelecek.