Yılport Holding sahibi kimdir?

Yılport sahibi kim?

Değerli İş Ortaklarımız, YILDIRIM Şirketler Grubu olarak 2004 yılında liman sektörüne girerek, 2011 yılında tüm liman ve konteyner terminal operasyonlarını tek bir çatı altında birleştirmek üzere YILPORT Holding A.Ş.’yi kurduk.

Robert Yüksel Yıldırım aslen nereli?

1960 yılında Sivas’ta doğan Yüksel Yıldırım, Samsun’da tamamladığı ilkokul, ortaokul ve lise öğreniminin ardından 1983 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nü bitirmiştir. 1989 yılında ABD’deki Oregon State University’de Makine Mühendisliği alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.

Özer Öz Kimdir?

Özer Öz, 1972 yılında İstanbul’da doğmuştur. … Öz, Yıldırım Grup’a katılmadan önce İstanbul’un ilk özel serbest bölgesi olan İSBAŞ’ın genel müdürlüğünü üstlenmiştir. Ayrıca tersanelerin operasyonlarına ev sahipliği yapabilen ilk serbest bölge olan Kocaeli’ndeki KOSBAŞ’ta genel müdürlük yapmıştır.

Yüksel Yıldırım kaç çocuğu var?

Amerika’da bulunduğu süreçte evlenerek Zeycan Rochelle ve Jasper Sinan olmak üzere iki çocuk babası oldu.

Yılport kaç limanı var?

Yılport Holding, 2025 yılına kadar dünyanın ilk 10 uluslararası liman işletmecisi arasına yükselmeyi hedefliyor. Yılport Holding’in dünyanın 9 ülkesinde, 21 limanı ve terminali bulunuyor.

Ali Rıza Yıldırım kaç yaşında?

Ali Rıza Yıldırım 1957 yılında Sivas’ın Hafik ilçesinde doğmuştur. 1964 yılında Yıldırım ailesi Samsun’a taşınmıştır.

Yüksek Yıldırım nereli?

Hafik, TürkiyeYüksel Yıldırım / Doğum yeri

Yıldırım Tower kimin?

İki Derece Mimarlık ve Fertaş İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilen Yıldırım Kule projesi 46 bin metrekare inşaat alanına sahip. 21 bin metrekare ticari kullanım alanına sahip olan projede 13 bin metrekare ofis alanının 3 bin 600 metrekaresi dubleks ofislere ayrıldı.

Yüksel Yıldırım dünyanın kaçıncı zengini?

Yılport Holding İcra Kurulu Başkanı Robert Yüksel Yıldırım, listeye 73. sıradan giren tek Türk denizcisi oldu.

Yüksel Yıldırım ne mezunu?

Yılport Holding’in dümeninde bulunan Yüksel Yıldırım, 1960 yılında Sivas’ta doğdu. “Robert” ön ismini İstanbul Teknik Üniversitesi makine mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 1989 yılında yelken açtığı Amerika Birleşik Devletleri’nde kendi kendine vermişti.

Yılport hangi liman?

Anlaşmaya göre Yılport, Gävle Limanı‘nda 30+10 yıl boyunca konteyner, genel kargo, kuru yük, demir yolu, CFS depoları ve istif sahası işletmesini üstlenecek. Yılport, 2025 yılına kadar dünyanın en büyük ilk 10 uluslararası terminal işletmecisi arasına girme hedefiyle Avrupa’da satın almalarını sürdürüyor.

Yılport kaç gemisi var?

YILMAR Holding filosu, 21 kuru yük gemisi ve genel kargo gemisi ile 10 kimyasal tanker olmak üzere toplam 21 gemiden oluşuyor.