Sana sözde kim oynuyor?

Sana Söz dizisi yapimcisi kim?

Sana Söz, O3 Medya imzalı, ilk bölümü 2 Kasım 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı, senaryosunu Ali Erkan Ersezer ile Sertaç Sayın’ın birlikte kaleme aldıkları, başrollerini Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan, Serkan Altunorak ve Ayçin İnci’nin paylaştığı Türk yapımı dram ve polisiye türündeki …

Sana Söz Ali kimdir?

Ali Önsöz ilk defa 2018 yılında şarkıcı Şanışer’in Kaç Kere Öldün adlı şarkısının video klibinde oynamıştır. Sosyal medya fenomeni olan Ali Önsöz daha önce hiç bir dizi de yer almadı. Sana Söz Bora Kimdir? Sana Söz dizisinde Bora 20’li yaşlarda madde bağımlısı bir gençtir.

Sana Söz ne zaman bitti?

SANA SÖZ BİTTİ Mİ NEDEN YOK? Dizi 14 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan 7. bölümü ile final yaparak sona erdi.

Söz dizisi Sezin kimdir?

Ece Çeşmioğlu, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.

Sana Söz kimden esinlendi?

Star TV’de yeni sezonda iddialı bir dizi yayınlanmaya başlayacak. Müge Anlı’dan esinlenen Sana Söz dizisi yakın zamanda yayın hayatına başlamış olacak.

Sana Söz kimi anlatıyor?

Başrollerinde; Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın yer aldığı dizide; herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi seyirci ile buluşacak. “Sana Söz”ün başrol oyuncularından Erkan Petekkaya, projenin merak edilenlerini paylaştı.

Ali Önsöz kim?

Ali Önsöz,sosyal medyada @babanaaber kullanıcı adı ile yer almaktadır. O3 Medya Suçlu dizisinde Bora karakteri için uygun görülen tek aday olan Ali Önsöz daha önce hiç bir dizi de yer almadı.Suçlu dizisinde Bora 20’li yaşlarda madde bağımlısı bir gençtir.

Sana Söz hangi gün?

SANA SÖZ DİZİSİ HANGİ GÜN, NE ZAMAN? Bu hafta 4. bölümü ekranlarda yer alacak olan Sana Söz dizisi Star Tv’de 23 Kasım Salı günü ve her salı saat 20:00’da yayınlanacak.

Son söz neden final yaptı?

Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan gibi isimlerin yer aldığı Sana Söz‘ün final yapmasının ilk nedeni reytingler. Ancak bir başka nedeni daha var. Geçtiğimiz günlerde böbrek rahatsızlığı geçirerek hastaneye kaldırılan Erkan Petekkaya’nın sağlık durumu dizi çekimleri nedeniyle bir süre ertlenmişti.

Sana Söz Final neden yaptı?

SANA SÖZ NEDEN FİNAL YAPIYOR? O3 Medya’nın hazırladığı Sana Söz dizisi 7. bölümde ekrana veda ediyor. Başrolü Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın paylaştığı dizi 7. bölümde bitiyor. Dizinin reytingler nedeniyle yayın hayatını noktaladığı düşünülüyor.

Söz Keşanlı kimdir?

Söz dizisinde canlandırdığı Mücahit Serdengeçti (Keşanlı) karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Görkem Sevindik, 2020 yılında basketbolcu Kübra Siyahdemir ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Ünlü oyuncu, geçen ağustos ayında ise ilk kez babalık duygusunu tatmıştı.

Sözdeki Hafız Kimdir?

SÖZ Dizisinde Hafız karakterini oynayan oyuncu Mustafa Yıldıran’dır. 1 Ocak 1984 doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Dokuz Eylül Ünşiversitesi’nden mezun olmuştur.

Sana Söz kimin hayatını anlatıyor?

Başrollerinde; Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın yer aldığı dizide; herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi seyirci ile buluşacak. “Sana Söz”ün başrol oyuncularından Erkan Petekkaya, projenin merak edilenlerini paylaştı.

Sana Söz uyarlama mı?

Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın’ın kaleme aldığı Sana Söz dizisi uyarlama değil.

Sana Söz ne anlatıyor?

Sana Söz dizisi 2 Kasım Salı akşamı ilk bölümü ile Star TV ekranlarında görücüye çıkıyor. Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan gibi başarılı isimlerin başrolü paylaştığı dizide, mesleğinde başarılı olan televizyon programcısı Elif ile komiser Ömer’in yollarının kesişmesi anlatılıyor.