Sana Söz neden final yaptı?

Sana Söz dizisi neden final yapti?

SANA SÖZ NEDEN FİNAL YAPIYOR? O3 Medya’nın hazırladığı Sana Söz dizisi 7. bölümde ekrana veda ediyor. Başrolü Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın paylaştığı dizi 7. bölümde bitiyor. Dizinin reytingler nedeniyle yayın hayatını noktaladığı düşünülüyor.

Sana Söz ne zaman bitti?

SANA SÖZ BİTTİ Mİ NEDEN YOK? Dizi 14 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan 7. bölümü ile final yaparak sona erdi.

Sana Söz bitiyor mu?

Büyük umutlarla başlayan Sana Söz dizisi dün final bölümü ile yayınlandı. Dizi 7. bölümü ile final yaptı.

Sana Söz dizisine ne oldu?

7. BÖLÜMDE VEDA EDECEK O3 Medya’nın Star TV için çektiği ‘Sana Sözdizisi için final kararı alındı. Başrolü Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın paylaştığı dizinin 7. bölümde bitmesine karar verildi.

Söz ne zaman başladı?

3 Nisan 2017Söz / İlk bölüm yayın tarihi

Söz, Tims&B Productions imzalı, ilk bölümü 3 Nisan 2017 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur’un birlikte kaleme aldıkları aksiyon ve dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi.

Sana Söz finalinde ne oldu?

Ancak Sana Söz dizisi 7. bölümü ile ekranlara veda ediyor… SANA SÖZ FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? Erdem ve Ömer’in ormanda buldukları ceset bütün okları Bora’ya çevirir. Erdem için karar anıdır, ya Ömer’in yanında yer almaya devam edecek ya da Bora’nın yanında olacaktır.

Söz kaç bölüm sürdü?

3 sezondan oluşan dizi 27 Mayıs 2019 tarihinde yayımlanan 84. bölümü ile final yaparak sona erdi.

Söz dizisi devam edecek mi?

Ekranda yaprak dökümü sürüyor, bu sezon yeni başlayan diziler peş peşe ekrana veda ediyor. Son olarak her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesini anlatan ‘Sana Söz‘ dizisinden kötü haber geldi. O3 Medya’nın Star TV için çektiği ‘Sana Sözdizisi için final kararı alındı.

Ali Önsöz kimdir?

Ali Önsöz,sosyal medyada @babanaaber kullanıcı adı ile yer almaktadır. O3 Medya Suçlu dizisinde Bora karakteri için uygun görülen tek aday olan Ali Önsöz daha önce hiç bir dizi de yer almadı.Suçlu dizisinde Bora 20’li yaşlarda madde bağımlısı bir gençtir.

Söz dizisi kaç yılında çekildi?

Söz, Tims&B Productions imzalı, ilk bölümü 3 Nisan 2017 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur’un birlikte kaleme aldıkları aksiyon ve dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi.

Söz dizisi hangi kanalda 2022?

Star Tv ekranlarının yeni dizisi ‘Sana Söz‘ oyuncuları ve konusu ile izleyiciler tarafından dikkat çekiyor. Bu hafta 4. bölümü yayınlanacak olan Sana Söz dizisi ne zaman, hangi gün merak ediliyor. İşte Sana Söz dizisi konusu ve oyuncuları…

Söz kaçıncı bölümde final olacak?

Dizi 7. bölümü ile final yaptı. Final kararının ardından izleyiciler, dizinin neden bittiğini merak ediyor.

Söz dizisi hangi gün yayınlanacak?

Söz dizisi tekrar bölümleri Star TV’de hafta için her gün saat 06:00 ‘da ekranlara geliyor.

Söz Dizisi 2021 de devam edecek mi?

Star TV ekranlarında salı akşamları izleyici karşısına çıkan ‘Sana Söz‘ dizisinden kötü haber geldi. Başrollerini Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın paylaştığı dizi için final kararı alındı.

2022 söz dizisi ne zaman başlayacak?

Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla ekranlara damgasını vuran Söz dizisi, 4 Ocak 2022 Salı günü itibarıyla ekranda olacak.