Ismet vural eşi kimdir?

Yılmaz Vural’ın kaçıncı evliliği?

Yılmaz Vuralın İsmet Vural isminde bir eşinin daha olduğu bilinmesi o dönem magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu konu hakkında bir röportajında konuşan Yılmaz Vural, “İki eşim var; biri burada, diğeri Almanya’da.

Seda Şahin Kimdir?

12 yıllık sevgilisi Seda Şahin den 2.5 yaşında oğlu olan ünlü teknik direktörün 32 yıllık eşinden de 27 ve 24 yaşlarında iki erkek çocuğu var. İki oğlunun annesi İsmet Vural Almanya’da öğretmenlik yapıyor. 60 yaşındaki ünlü teknik direktör Yılmaz Vural 12 yıldır 42 yaşındaki Seda Şahin ile birlikte aşk yaşıyor.

Ismet vural nereli?

Yılmaz Vural

Kişisel bilgileri
Doğum tarihi 1953 (68-69 yaşında)
Doğum yeri Adapazarı, Sakarya, Türkiye
Boyu 1,74 m (5 ft 8 1⁄2 in)
Profesyonel kariyeri*

Şahin Vural aslen nereli?

8 Ağustos 1986 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Şahin Vural, Tiyatro ve Televizyon oyuncusudur. Ailevi nedenlerden dolayı küçük yaşlarda eğitimine ara vermek zorunda kalan Vural, çocukluk hayali olan oyunculuğun peşini bırakmayarak 2011 – 2013 yılları arasında İstanbul’da oyunculuk eğitimi almıştır.

Yilmaz Vural esi kim?

İsmet VuralYılmaz Vural / Eşi

Oktay Vural evlendi mi?

Tuba VuralOktay Vural / Eşi (e. 1988–2014)

Yilmaz Vural kac cocugu var?

Yılmaz VuralYılmaz Vural / Çocukları

Seda Şahin nereli?

Sedat Şahin kimdir? Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden olan Sedat Şahin, Samsun’un Bafra ilçesindendir. Sedat Şahin İsmi ilk olarak 1993 yılında, Çağlayan’da bir arabanın içinde vurulan yakın adamları Cihan Kaplan ve Esabil Karataş’a yönelik suikastten sorumlu tuttuğu Hacı Çapan’ın öldürülmesi ile duyuldu.

Yılmaz Vural kiminle evli?

İsmet VuralYılmaz Vural / Eşi

Yılmaz Vural Trabzonspor’u çalıştırdı mı?

Fenerbahçe’yi 22 yıl önce mağlup eden teknik direktör olarak bilinen Yılmaz Vural “Ben 1997´de Trabzonspor´un başına geçtim. İlk sezonumda Türkiye kupasını finalde kaybettik. Dönemin Başbakanlık kupasını kazandık. İkinci sezonumda lige yine iyi başladık.

Şahin Vural kim?

Şahin Vural, Diğer Ülke Edebiyatları, Edebiyat, Şiir kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Niqirisk kitabının yazarıdır. Şahin Vural kitapları; Lis Basın Yayın aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.

Neva pekuz kimdir?

Çocuk oyuncu. 10 Ekim 2014, İstanbul doğumlu. İlkokul öğrencisidir. 2019 yılından itibaren Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye ve Gaffur’un evlatlık aldığı kızı Üzüm rolünü canlandırdı.

Yılmaz Vural iki eşli mi?

Sorulara samimi cevaplar veren Vural, ilk eşi İsmet Vural ve ikinci eşi Seda Vural‘ın kendisi için çok değerli olduğunu dile getirdi.

Oktay Vural hangi partiden milletvekili?

Milliyetçi Hareket PartisiOktay Vural / Partisi
Oktay Vural (d. 9 Şubat 1956, Diyarbakır), Türk siyasetçi, hukukçu, bürokrat ve akademisyen. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekilliği görevinde bulunmuş olan Vural, 2001-2002 yılları arasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak görev yapmıştır.

Oktay Vural kiminle evli?

Tuba VuralOktay Vural / Eşi (e. 1988–2014)