3 Haziran 2021 Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor son bölüm ödül oyunu kim kazandı?

Kıyasıya rekabet eden yarışmacılardan birleşme partisine katılacak ilk 4 isim belli oldu. Bu isimler Nagihan, Anıl, Elif ve Berkan oldu. Survivor‘da yeni bölümde ise yarışmacılar arasında ödül oyunu rekabeti yaşandı. Bu ödül oyununun kazananı gönüllüler takımı oldu.

3 Haziran Survivor Market ödülünü kim kazandı?

Beş sayı geride kaldığı oyunda üst üste dört sayı alarak farkı bire indiren mavi takım yarışmacıları oyunun kaderini değiştirdi. Batuhan ve Aleyna’nın aldığı sayılar ile skor 10-7 olunca market oyununu bu hafta mavi takım kazandı.

Survivor’da dün akşamki ödül oyununu hangi takım kazandı?

Tv8 ekranlarında seyirci karşısına çıkan Survivor All Star’da kadın ve erkek yarışmacılar bu kez yiyecek ödül oyununu kazanmak için kıran kırana yarıştı. Nefes kesen anların ekranlara geldiği oyunun sonunda kazanan takım gönüllüler oldu.

Bu akşamki ödül oyununu kim kazandı 2022?

Tv8 ekranlarında seyirci karşısına çıkan Survivor 2022‘de Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı ilk olarak ödül oyununda karşı karşıya geldi. Güç ve dengenin önem taşıdığı oyunda ünlüler ipi göğüsleyerek ödül oyununu kazandı.

Survivor’da bu akşam ödül oyununu kim kazandı 2022?

2022 Survivor All Star yarışmasında haftanın ilk ödül yarışı gerçekleşti. Yarışmacılar lezzetli sandviçler için parkura çıktı. Kadınlar mücadelesinde kazanan açık ara ünlüler oldu ve tadım avantajını elde etti. Erkeklerde de rakibine şans tanımayan ünlüler ödülün sahibi oldu.

Buzdolabı ödülünü kim kazandı?

Survivor Yasin, Cemal Can’a kazandıkları buzdolabı ödülünü tanıttı. TV8 ekranlarının herkes tarafından büyük bir heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler’in yeni bölümünde buzdolabı ödülünü kazanan kırmızı takım yarışmacıları büyük bir mutluluk yaşadı.

Masterchef ödül oyunu kim kazandı?

Serhat Doğramacı, Sefa Okyay Kılıç, Emir Elidemir, Ayyüce Kamit, Barbaros Yoloğlu, Özgül Coşar’ın konuk olduğu gecede ödülü Barbaros-Hasan ikilisi kazandı.

Survivor 7 Mart 2022 Kim Kazandı?

SURVIVOR 7 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? Survivor 2022 All Star’ın 7 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde dokunulmazlık oyununu için Gönüllüler takımı ile Ünlüler takımı yarışmacıları kıyasıyal mücadele etti. Survivor 7 Mart Pazartesi Dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler oldu.

11 Mart 2022 Survivor Kim Kazandı?

11 MART SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI? Ünlüler ve gönüllüler takımı, dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele etti. Final oyununa giden mücadeleyi Gönüllüler kazandı ve dokunulmazlığı Gönüllüler aldı.

Survivor 2022 2 Mart Kim Kazandı?

Heyecan dolu karşılaşmada kadınlar ve erkeler ayrı ayrı parkurda yarıştı. Kadınlar mücadelesinde kazanan takım gönüllüler olurken, erkekler mücadelesinde de ipi göğüsleyen yine gönüllüler oldu. Böylece bu hafta Survivor All Star’da iletişim ödülünü kazanan takım gönüllüler oldu.

Survivor buzdolabı ödülünü kim kazandı 2020?

Survivor Yasin, Cemal Can’a kazandıkları buzdolabı ödülünü tanıttı. TV8 ekranlarının herkes tarafından büyük bir heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler’in yeni bölümünde buzdolabı ödülünü kazanan kırmızı takım yarışmacıları büyük bir mutluluk yaşadı.

19 Nisan 2021 Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı?

Kıran kırana geçen ve bu zamana kadar Survivor 2021‘de verilen en büyük ödül için yarış gerçekleşti. Reşat ile Çağrı arasında yaşanan gerginliğin ardından iki takım da oyuna konsantre oldu. Başa baş bir yarış olan ödülünü Ayşe’nin sayısı ile gönüllüler kazandı.

MasterChef son bölüm ödül oyununu kim kazandı?

Şeflerin istediği menüyü rakiplerinden daha iyi çıkaran kırmızı takım dokunulmazlığı kazanırken, gecenin eleme adayı da Tahsin oldu. Renkli anların yer aldığı ünlülerle oynanan ödül oyununun galibi de yine kırmızı takım oldu.

MasterChef ödül oyunu kim kazandı 2021?

Ödül oyunu menüsünde mercimek çorbası, Bolognese soslu tagliatelle ve magnolia vardı. Süre sonunda hazırlanan yemeklerin tadımını yapan şefler, kazanan takımı açıkladı. Üç yemeği rakiplerinden daha başarılı yapan kırmızı takım, 2-1 skorla ödül oyununu kazandı.

Survivor kim yazıldı 12 Mart 2022?

Acun Ilıcalı oy sonuçlarını konseyde yaptığı açıklama ile duyurdu. Oylama sonuçlarına göre Barış ve Batuhan’ın isimleri bir kez yazıldı. Yazılan isimlerin tümü de Mert’e çıktı. Bu sonuçla Mert Survivor‘da haftanın 2. eleme adayı oldu.