Yılmaz Vural hangi takımda teknik direktörlük yapıyor?

Yılmaz Vural hangi takımın teknik direktör?

Türk futbolunun renkli simalarından olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un yeni teknik direktörü Yılmaz Vural, 35 yıllık antrenörlük hayatında çalıştırdığı takım sayısıyla dikkati çekiyor.

Yılmaz Vural Trabzon’u çalıştırdı mı?

Fenerbahçe’yi 22 yıl önce mağlup eden teknik direktör olarak bilinen Yılmaz Vural “Ben 1997´de Trabzonspor´un başına geçtim. İlk sezonumda Türkiye kupasını finalde kaybettik. Dönemin Başbakanlık kupasını kazandık. İkinci sezonumda lige yine iyi başladık.

Yılmaz Vural hangi futbolcuyu Dovdu?

2004-2005 sezonunda Ankaragücü’nü çalıştıran Yılmaz Vural, oyuncusu Effa ile ilginç bir anı yaşar. Effa için “Sarı kart görme dedim gördü. Kırmızı kart görme dedim onu da gördü. Yaramazlık yapınca ben de dövdüm” diyen Vural, yıllar boyunca unutulmayacak görüntülere konu olmuştu.

Rıza Çalımbay nerede teknik direktör?

20 Haziran 2018 tarihinde Sergen Yalçın’ın ardından Konyaspor’un teknik direktörlük görevine getirildi.

Yılmaz Vural hangi takımı çalıştırıyor 2021?

Yılmaz Vural

Kişisel bilgileri
2018 Eskişehirspor
2018-2019 Adana Demirspor
2020 Akhisar Belediyespor
2021 BB Erzurumspor

Yılmaz Vural kaç tane takım çalıştırdı?

Yılmaz Vural 35 yılda 30 takım çalıştırdı

Yılmaz Vural kaç farklı takım çalıştırdı?

Yılmaz Vural, BB Erzurumspor’la birlikte kariyerinde 30 farklı takımı çalıştırdı.

Aykut Kocaman nerede teknik direktör?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sarı lacivertli kulüpte en fazla galip gelen teknik direktör olma unvanını yakaladı.

Rıza Çalımbay Hangi köylü?

Rıza Çalımbay, 2 Şubat 1963 tarihinde Sivas’ın Yıldızeli İlçesi Topulyurt Köyü’nde dünyaya gelmiştir. İlkokulu burada bitirdi. Annesi Fatma Çalımbay‘dır. Babası Bektaş Çalımbay, Sivas’tayken taş ocağında çalışarak eşi ve dört çocuğunun geçimini sağlamaktayken birgün kaza geçirir, ayağından sakat kalınca işsiz kalır.

Yılmaz Vural eşi kaç yaşında?

44 yaşında olduğu belirtilen Seda Vural, Yılmaz Vural ile 12 yıl boyunca birliktelik yaşadıktan sonra evlendi.

Yılmaz Vural kiminle evli?

İsmet VuralYılmaz Vural / Eşi

Yılmaz Vural kaç kere küme düştü?

Türkiye’de 26 yıldır teknik direktörlük yapan Yılmaz Vural, erişilmesi güç kötü bir rekora imza attı. 26 yılda 26 takım çalıştıran Vural, 11 takımı küme düşürerek futbol tarihine adını yazdırdı.

Hikmet Karaman kaç takım çalıştırdı?

Galatasaray’da teknik direktör Reinhard Saftig’in yardımcı antrenörlüğünü yapmıştır. Daha sonra Erzurumspor, Kayserispor, Çaykur Rizespor, Adanaspor, Kocaelispor gibi takımlarda teknik direktörlük yapmıştır.

Aykut Kocaman hangi takımı tutuyor?

Fenerbahçe formasını uzun yıllar terleten Aykut Kocaman süper ligde 140 gol ile en çok gol atan futbolcu olarak öne çıkmıştır. Fenerbahçe tarihinde bu önemli başarıyı elde eden Aykut Kocaman 5 Nisan 1965 tarihinde Sakarya ilinde dünyaya gelmiştir.

Rıdvan Dilmen kaç yaşında?

59 yaşında (15 Ağustos 1962)Rıdvan Dilmen / Yaş