Reysas ne iş yapar?

Reysas taşımacılık ne gönderir?

Kurulduğu günden bu yana “Anahtar Teslimi Tedarik Zinciri” hizmetleri sunmayı hedeflemiş olan REYSAŞ, bugün otomotivden tütüne, akaryakıttan elektroniğe, kozmetikten gıdaya onlarca farklı sektöre hizmet vermektedir.

Reysas sahibi kim?

Maltepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi üzerine de Yüksek Lisans yapmıştır. 1990 yılında Reysaş Lojistik ve Taşımacılık firmasını kuran Durmuş Döven, lojistik sektöründen önce inşaat, ithalat, üretim gibi alanlarda faaliyet göstermiştir.

Reysaş Gayrimenkul ne iş yapar?

Şirketimiz depoculuk alanında gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmak, geliştirmek ve bu yerleri uzun vadeli kiralamak üzere kurulmuş bir portföy yönetim şirketidir.

Durmuş Döven ne iş yapıyor?

Durmuş Döven, Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! Reysaş GYO’nun 25 Mayıs 2021 tarihinde 2020 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu üyeleri seçildi.

Rıfat Vardar Kimdir?

VARDAR ODTÜ MEZUNU Orta Doğu Teknik Üniversitesi mezunu olan Rıfat Vardar‘ın biri otomobil bayii değeri tanı üniteleri polikliniği olmak üzere iki aynı şirketi daha bulunuyor. Medlab adlı polikinikte 40 kişi çalışıyor. Otomobil bayii ise Toyota Ankara Plaza.

Makro dağıtım nedir?

Müşterilerimizin depolarından, üretim tesislerinden ya da depolarımızdan şehir içi müşterilerine ve mağazalarına yaptıkları tüm sevkiyatlar ve route optimizasyonları, müşteri konsolidasyonu sağlanarak, kısa sürede, uygun maliyetle ve etkin bir şekilde yapılmaktadır.

Reysaş kaç tırı var?

1990 yılında araç taşımacılığı ile başlangıç yapan Reysaş günümüzde 1.750 özmal tır, 3.000 kiralık tır, 7 demiryolu istasyonu, 1000 vagon, 1000 tren konteyneri, 36 depo, 1.000.000 m² kapalı 500.000 m² açık depolama alanı, 13 adet TUV Türk Muayene istasyonları işletmesi, 600 adet istif makinası ve 3 adet Hilton oteline …

Durmuş Döven kaç yaşında?

60 yaşında (18 Nisan 1961)Durmuş Döven / Yaş

Gayrimenkul hisseleri hangileri?

Yıllık

Sembol Hisse Adı Yüksek
AKFGY AKFEN GMYO 3,12
AKMGY AKMERKEZ GMYO 41,00
AKSGY AKIS GMYO 1,73
ALGYO ALARKO GMYO 30,76

Reysas taşımacılık ve lojistik ne iş yapar?

1990 yılında araç taşımacılığı ile başladığı lojistik sektöründe kısa zamanda büyüyen Reysaş Lojistik, otomotiv milk-run ve otomotiv üretim bandı beslemesi, demiryolu, denizyolu taşımacılığı ve depolama hizmetleriyle hizmet veriyor.

Durmuş Döven aslen nereli?

18 Nisan 1961 yılında Ankara’da doğan Durmuş Döven evli ve 2 çocuk babasıdır.

Mikro dağıtım ne demek?

MİKRO DAĞITIM Üretici ve ithalatçıların ürünlerini şehir içi bayiler, ulusal zincir, zincir, yerel ve bölgesel marketler, bakkal, dükkan ve benzin istasyonu dağıtımlarını kapsamaktadır.

Mikro lojistik nedir?

Müşterilerimizin depolarından, üretim tesislerinden ya da depolarımızdan şehir içi müşterilerine ve mağazalarına yaptıkları tüm sevkiyatlar ve route optimizasyonları, müşteri konsolidasyonu sağlanarak, kısa sürede, uygun maliyetle ve etkin bir şekilde yapılmaktadır.

Reysaş neden düştü?

26 Kasım 2021 de dünya gündemine düşen yeni varyant korkusu , hassas olan borsamızda günlük düşüşlere neden oldu. Diğer bir çok hisse GAP li veya devre kesmeye kadar düşüş yaşarken #RYSAS daha kontrollü ve toparlanabilir bir düşüş yaşadı.

Reysaş nasıl bir firma?

Reysaş, teknoloji yatırımına önem veren bir firma olarak sektörde, araç takibinde uydu sistemi kullanan ilk firmadır. Kullanılan uydu sistemleri ile sürücülerle elektronik ortamda yazışarak bağlantı kurulmakta, sevkiyat, mesafe ve maliyetler bilgisayar ortamında tespit edilmektedir.