Thodex vurgunu ne kadar?

Thodex ne kadar para dolandırdı?

Tam 1500 kişinin 1 milyar lirasını dolandırdılar – YouTube.

Bitcoin vurgunu ne kadar?

3,6 milyar dolarlık vurgun Bitfinex adlı Bitcoin şirketi üzerinden kripto para hack’i ve aynı zamanda da para aklama suçlarını kapsıyor. Olayın başlangıcı ise 2016 yılına kadar uzanıyor.

Thedox ne oldu?

Kripto para borsası Thodex‘in kurucusu Faruk Fatih Özer, 400 bin kişiye ait milyonlarca dolar kripto parayla 20 Nisan 2021’de Arnavutluk’a kaçtığı tespit edildikten sonra, izini kaybettirdi. 8 aydır firari Özer’in izine rastlanmadı.

Hecoin ne oldu?

Kullanıcılar özellikle sosyal medyadan Hecoin‘in reklamını yapan ve öneren fonemonlere sitem etti. Yaşanan olayın ardından ne kadar paranın buhar olduğu ise bilinemiyor. İlk olarak kendisine ait mobil uygulaması kapanan firmanın ‘Hecoin Network’ isimli sosyal medya hesapları da kapandı.

Thodex vurgunu kaç dolar?

Bir kripto para borsası aracılığıyla 2 milyar dolarlık vurgun yapan Thodex, kripto vurgunları içinde birinci sırada yer aldı. Thodex‘in ardından gelen AnubisDao isimli şirketin vurgunu 57 milyon dolar civarında oldu.

2 milyar doları kim kaçırdı?

Kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, 400 bin kişiye ait 2 milyar dolar kripto parayla 8 ay önce kaçtı.

BTCTurk battı mı?

BTCTurk‘ün televizyon ekranlarında dönen reklamı ile birlikte Twitter’da yaptığı en son açıklama şu şekilde: BTCturk battı mı yasaklandı veya kapandı haberlerini aksine şirket Cengiz Ünder ile yeni sponsorluk işlemlerine başladı.

Hangi siteden kripto para alınır?

En İyi ve Güvenilir 12 Bitcoin Sitesi

  • Binance.
  • TR Binance.
  • Bitlo.com.
  • Gate.io.
  • Bitpanda.
  • Coinbase Pro.
  • Bitfinex.
  • Bitstamp.

Thodex vurgunu ne oldu?

2021 yılında gerçekleştirilen en büyük kripto vurgunu ise Türkiye’den geldi. Bir kripto para borsası aracılığıyla 2 milyar dolarlık vurgun yapan Thodex, kripto vurgunları içinde birinci sırada yer aldı. Thodex‘in ardından gelen AnubisDao isimli şirketin vurgunu 57 milyon dolar civarında oldu.

Thodex son durum nedir?

Thodex‘le ilgili flaş karar: 16 milyon liraya haciz konuldu Kripto para borsası Thodex‘ten kripto para satın alarak mağdur olan kişinin alacağına karşılık başlattığı icra işlemi kapsamında, şirketin 3 aracı ile banka hesabında bulunan yaklaşık 16 milyon liraya haciz konuldu.

Hecoin kapandı mı?

Sabah saatlerinde ise Hecoin‘in telefon uygulamaları kapandı. Kullanıcılar işlem yapamaz hale geldi. Son olarak da şirketin Amerika merkezli gösterilen Twitter hesabı da kapandı. Thodex vurgunun ardından Hecoin‘de yaşanan skandal sonrası yüzlerce kişi mağdur oldu.

Faruk Fatih Özer neden kaçtı?

391 bin kişinin işlem yaptığı platformun kurucusu Faruk Fatih Özer‘in 2 milyar dolarlık kripto parayla Arnavutluk’a kaçtığı belirtiliyor. Vurgun iddialarının ardından Thodex’in kurucusu Özer‘den açıklama geldi. Türkiye’de işlem yapan kripto para borsalarından Thodex’te iki gündür işlem yapılamıyor.

Fatih Özer ne kadar vurgun yaptı?

Türkiye’de işlem yapan kripto para borsalarından Thodex’te iki gündür işlem yapılamıyor. 391 bin kişinin işlem yaptığı platformun kurucusu Fatih Faruk Özer‘in 2 milyar dolarlık kripto parayla Arnavutluk’a kaçtığı belirtiliyor. Vurgun iddiası yargıya taşındı, suç duyuruları üzerine başsavcılık soruşturma başlattı.

2 milyon dolar kaç tl’dir?

2000000 Dolar anlık olarak 29.557.200,0000 TL ediyor.

BtcTurk çöktü mu?

Kripto varlık servis sağlayıcısı BtcTurk teknik aksaklık nedeniyle web sitesinde erişim sorunu yaşandığını açıkladı. Erişim sorununun ardından BtcTurk tarafından yapılan açıklamada, teknik aksaklık nedeniyle web sitesinde ve mobil uygulamalarında oluşan erişim sorununun sona erdiği duyuruldu.