Tesla Enerji Türkiye kimin?

Tesla Türkiye distribütörü kim?

tesla otomobil türkiye distribütörü | TEHAD.

Tesla Türkiye müdür?

Tesla Türkiye‘nin operasyonlarını, InsideEVs Türkiye‘nin eski danışmanlarından ve aynı zamanda E-Garaj’ın kurucu ortaklarından Emir Tunçyürek yönetecek. Tesla Türkiye‘nin genel müdürü ise daha önceden havayolu sektöründe bilinen Kemal Geçer olacak.

Tesla Türkiye’de satılıyor mu?

Dünyanın elektrikli araçta öncü markası Tesla, ABD’de sattığı bütün modellerini Türkiye‘de de satışa çıkarma kararı aldı. Satış işlemleri için ülkemizde şirket kuran Elon Musk, ayrıca yurt genelinde Tesla‘ya özgü süper şarj istasyonlarının kurulması için yatırım yapacak.

Tesla Enerjinin sahibi kim?

Tesla Markasının Sahibi Kimdir? Tesla markasının kurucuları Elon Musk başta olmak üzere Martin Eberhard, Marc Tarpenning, JB Straubel, Ian Wright olmaktadır.

Gersan sahibi kim?

Yüzde 35’i Gersan Elektrik‘in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Yüksel Kardeş’e ait olan şirketin, yüzde 65’lik hissesi ise halka açık.

Kemal geçer kimdir?

Kemal Geçer 1984 yılında Antalya’da dünyaya geldi. 38 yaşında olan Kemal Geçer pek çok uluslararası şirkette yönetici pozisyonunda görev aldı. Kemal Geçer, Schumpeter School of Business and Economics’i bitirdi ve ardından yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Tesla da motor var mı?

Motor. Tesla Model S’in performans modelinde 3 fazlı ve 4 kutuplu AC motor bulunmaktadır. Aracın performans modelinde arka arkaya monte edilmiş iki elektrik motoru toplamda 416 hp (310 kW) güç vermektedir. Aracın baz versiyonunda ise 362 hp (270 kW) güç sağlayan tek elektrik motoru bulunmaktadır.

Kemal geçer kim?

Yüksek lisans yaptı. 32 yaşındaki genç genel müdür, iş hayatına Almanya’da Vodafone’da başladı. IQ Group, PricewaterhouseCoopers AG’de Strateji Danışmanı olarak görev yaptıktan sonra 2013’te Düsseldorf’te HEINE Medizin GmbH’da Genel Müdür oldu.

Tesla Türkiyede kaç TL?

Araçların en temel konfigürasyonlarının fiyatları bu şekilde olurken, tüm Tesla müşterilerine sunulan ‘Full Self-Driving Capability (Tam Otonom Sürüş Kabiliyeti)’ özelliğini de satın alırsanız, ödemeniz gereken tutar üzerine 160 bin 580 TL (12 bin dolar) + %18 KDV, yani toplam yaklaşık 190 bin TL daha katmanız …

Tesla turkiyede kac tane var?

TÜRKİYE’DE 150 TESLA VAR Türkiye’de en fazla Tesla satışını kendilerinin gerçekleştirdiklerini belirten Ferhat Albayrak, “Şu anda ülkemizde 150 adet civarı Tesla model otomobil bulunuyor.

Tesla yı kim buldu?

Temmuz 2003’te mühendis Martin Eberhard ve Marc Tarpenning tarafından “Tesla Motors” olarak kurulan şirketin adı, elektirik teknolojisine büyük katkılarından dolayı ünlü mucit ve elektrik mühendisi olan Nikola Tesla‘dan gelmiştir.

Tesla sahibi nereli?

Elon Musk 28 Haziran 1971 Güney Afrika asıllı Amerikalı mühendis, mucit, yatırımcı ve girişimci. Musk Pretoria’da Kanadalı bir anne ve Güney Afrikalı bir babanın (Errol Musk) oğlu olarak doğdu.Elon kendi kendine yazılım programlayıp kodlamayı öğrendi.

Gersan Erzurum fabrika ne zaman açılacak?

Erzurum‘da, elektrikli araçların şarj ünitelerinin yerli ve milli olarak üretiminin yapılması amacıyla kurulan ve açılışına hazırlanan fabrika eylül ayında hizmete girecek.

Gersan ne zaman kuruldu?

Bu sektördeki üretimlerine 1980 yılında Gersan Ticaret olarak başlamıştır.

Kemal geçer ne mezunu?

38 YAŞINDAKİ GENÇ CEO TESLA’nın Türkiye CEO’su olan Kemal Geçer 1984, Almanya doğumlu. Schumpeter School of Business and Economics mezunu olan Geçer, iş hayatına Almanya’da Vodafone’da başladı.