Yasak Elma’da avukat kim?

Yasak Elma’ya kimler girdi?

Yasak Elma dizisinin oyuncuları arasında Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Nesrin Cavadzade, Şafak Pekdemir, Melisa Doğu, Barış Aytaç, Can Nergis, Rutkay Ayıköz, Nilperi Şahinkaya, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu yer almaktadır.

Yasak Elma Kumru babasi kim?

Yasak Elma dizisinde Doğan karakteri Murat Aygen’dir. Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı Kumru karakterinin babasına yeni sezonda Doğan karakteri ile Murat Aygen hayat verecektir.

Yasak Elma’daki Aysel kim?

Vildan Vatansever. Yasak Elma Aysel rolüne hayat vermektedir. Daha önce “Bizim Hikaye”, “Krem”, “Kanıt”, “Kuzgun” dizilerinde rol almış olan oyuncu Göçmen kızı olarak kendisini tanımlıyor. Bulgaristan doğumlu olan oyuncu, Bursa’da yaşamıştır.

Yasak Elma’daki emir kim?

1.90 boyunda ve 85 kilodur. İlk dizi oyunculuk deneyimini Hatırla Gönül adlı dizi ile gerçekleştiren Serkan Rutkay Ayıköz daha sonra Hayat Şarkısı dizisinde , Woyzeck, Blu ve Bir Avuç Kül isimli tiyatro oyunlarında yer almış, Bir Yalnızlık Şarkısı filminde oynamıştır. Yasak Elmada Emir karakterini canlandırmaktadır.

Yasak elmaya kim transfer oluyor?

Yayın tarihi belli olan dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Geçtiğimiz günlerde Yasak Elma dizisinin 5.sezon çekimleri başladı. Eda Ece, Berk Oktay ve Şevval Şam’ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma‘nın yeni sezon fragmanında diziye yeni katılan oyuncu Murat Aygen dikkat çekti.

Yasak Elma yeni sezon oyuncuları kim?

  • Ender Çelebi. (Şevval Sam)
  • Yıldız Yıldırım. (Eda Ece)
  • Çağatay Kuyucu. (Berk Oktay)
  • Kumru Yıldırım. (Biran Damla Yılmaz)
  • Doğan Yıldırım. (Murat Aygen)
  • Asuman. (Melisa Doğu)
  • Caner Çelebi. (Barış Aytaç)
  • Emir. (Serkan Rutkay Ayıköz)

Yasak elma Kumru kim?

Yasak Elma dizisinin Kumru‘su Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Konservatuar eğitimi alan Biran Damla Yılmaz, kameralar karşısına ilk olarak 2014 yılında yayınlanan Yasak dizisinde canlandırdığı Esma karakteri ile çıkmıştır.

Yasak elma Doğanbey kimdir?

Yasak Elma dizisinde Doğan’a hayat veren Murat Aygen, 29 Ekim 1971 tarihinde Diyarbakır’da doğmuştur. Asıl adı Murat Ağlatçı’dır. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Biyoloji, 1998 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Tiyatro Oyunculuğu, 2002 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı …

Emre dinler kimdir?

190 cm boyunda olan Emre Dinler‘in vücut ölçüleri 100-86-98’dır ve bir mankendir. 45 numara ayakkabı giyen Emre Dineler Siyah saçlı Yeşil Gözlü ve buğday tenlidir. Emre Dinler 2013 yılında yapılan Miss&Mr Model of Turkey 2013’ün 3.sü olarak mankenlik hayatına başlamıştır.

Aysel yasak elma kaç yaşında?

Vildan Atasever (d. 26 Temmuz 1981, Bursa), Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 1981’de Bursa’da beş çocuklu Erzurumlu bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul Bahçelievler Gürsoy Koleji’nde, lise öğrenimini Cihangir Koleji’nde tamamladı. 15 yaşında amatör olarak tiyatro oyunculuğuna başladı.

Yasak elma Emir değişti mi?

Yasak Elma dizisinde zaman atlaması yaşandığından dolayı Erim karakterinin de büyümesi gerektiğinden Erim karakterine can veren İlber Uygar Kaboğlu dizinden ayrıldı ve yerine Arda Adil Görgen geçti.

Yasak Elma’ya kim geri dönüyor?

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez eğlence kaynağı olan dizide bu sezon ekibe katılan Doğan’ın (Murat Aygen) sağ kolu Çetin’e hayat veren Erdal Bilingen bel fıtığı tedavisi nedeniyle projeye zorunlu bir ara vermişti. Ameliyat olan ve kısa sürede sağlığına kavuşan usta oyuncu yeniden işinin başına döndü.

Yasmin Erbil hangi dizide oynuyor?

Yasak Elma dizisinde Kumru karakterinin yakın arkadaşı olarak Canan karakteri dikkat çekti. Yasak Elma dizisinin Canan’ı Yasmin Erbil‘dir.

Yasak Elma kumrunun gerçek ismi ne?

Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine Biran Damla Yılmaz hayat veriyor. Yasak Elma Kumru; Yıldız ve Çağatay’ın arasındaki yeni isim olacak.

Yasak Elma daki kumrunun gerçek ismi ne?

Biran Damla Yılmaz kimdir? Yasak Elma dizisinin Kumru‘su Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Konservatuar eğitimi alan Biran Damla Yılmaz, kameralar karşısına ilk olarak 2014 yılında yayınlanan Yasak dizisinde canlandırdığı Esma karakteri ile çıkmıştır.