Yasak Elma’ya kim transfer oluyor?

Yasak elmaya kim transfer oluyor?

Yayın tarihi belli olan dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Geçtiğimiz günlerde Yasak Elma dizisinin 5.sezon çekimleri başladı. Eda Ece, Berk Oktay ve Şevval Şam’ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma‘nın yeni sezon fragmanında diziye yeni katılan oyuncu Murat Aygen dikkat çekti.

Yasak Elma kim dahil olacak?

Pazartesi günleri FOX izleyicisiyle buluşmaya devam eden “Yasak Elma” dizisinin kadrosuna yıldız bir isim daha katıldı. Başarılı oyuncu Gökhan Alkan çok yakında dahil olacağı dizide Kerim karakterine hayat verecek. Kerim, yurt dışından gelen yakışıklı ve başarılı bir iş adamı olarak izleyici karşısına çıkacak.

Yasak elmanın yeni oyuncuları kim?

  • Ender Çelebi. (Şevval Sam)
  • Yıldız Yıldırım. (Eda Ece)
  • Çağatay Kuyucu. (Berk Oktay)
  • Kumru Yıldırım. (Biran Damla Yılmaz)
  • Doğan Yıldırım. (Murat Aygen)
  • Asuman. (Melisa Doğu)
  • Caner Çelebi. (Barış Aytaç)
  • Emir. (Serkan Rutkay Ayıköz)

Yasak Elmadaki yildizin avukati kimdir?

Yasak Elma dizisinde Yıldız’ ın avukatını canlandıran başarılı oyuncu Yasak Elma‘ nın avukat Zeliha’ sı Yeşim Alıç 31 Aralık 1971 yılı İstanbul ili doğumludur. Sevilen oyuncu Yeşim Alıç, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Salı Mezunudur.

Biran Damla Yılmaz Yasak Elma da mı?

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Eylül karakteri ile adından söz ettiren oyuncu Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma dizisinin kadrosuna Kumru rolü ile dahil oluyor.

Yasmin Erbil hangi dizide oynuyor?

Yasak Elma dizisinde Kumru karakterinin yakın arkadaşı olarak Canan karakteri dikkat çekti. Yasak Elma dizisinin Canan’ı Yasmin Erbil‘dir.

Yasak Elma 111 ne zaman?

Pazartesi 20.00 – Yeni Bölüm.

Emre dinler kimdir?

190 cm boyunda olan Emre Dinler‘in vücut ölçüleri 100-86-98’dır ve bir mankendir. 45 numara ayakkabı giyen Emre Dineler Siyah saçlı Yeşil Gözlü ve buğday tenlidir. Emre Dinler 2013 yılında yapılan Miss&Mr Model of Turkey 2013’ün 3.sü olarak mankenlik hayatına başlamıştır.

Yasak Elma Fedai kimdir?

Bahtiyar Memili, 1985 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu Necip Memili’nin kardeşidir. Kameralar karşısına ilk kez 2014 yılında ‘Kaçak’ adlı televizyon dizisi ile geçen Bahtiyar Memili, Kaçma Birader, Yedi Güzel Adam, Kehribar, Karakomik Filmler: Deli gibi pek çok yapımda da yer almıştır.

Yasak elmada Aysel kimdir?

Vildan VatanseverAysel / Canlandıran

Yasak Elma’daki Aysel kim?

Vildan Vatansever. Yasak Elma Aysel rolüne hayat vermektedir. Daha önce “Bizim Hikaye”, “Krem”, “Kanıt”, “Kuzgun” dizilerinde rol almış olan oyuncu Göçmen kızı olarak kendisini tanımlıyor. Bulgaristan doğumlu olan oyuncu, Bursa’da yaşamıştır.

Yasak Elmadaki Kumru kim?

Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine 2013 yılında başlamış olan Biran Damla Yılmaz halen konservatuvarda okumaktadır. Çılgın Dersane 4: Ada filminde oynamış, Kırgın Çiçekler ve Canevim dizilerinde başrol oyuncusu olarak yer aldı.

Biran damla aslen nereli?

Biran Damla Yılmaz
Doğum 28 Haziran 1997 İstanbul, Türkiye
Milliyet Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2013-günümüz

Yasmin Erbil hangi filmde oynuyor?

Saint Benoit Fransız Kız Lisesi’nde eğitim gören Yasmin Erbil, 2018 yılında vizyona giren Dünyanın En Güzel Kokusu 2 filmi ile oyunculuğa ilk adımını attı.

Yasmin Erbil yasak elmada hangi rolde?

Yasmin Erbil, Yasak Elma dizisinde Canan karakteri ile izleyicilerin karşısına çıktı.