Thodex nasıl bir firma?

Thodex magdurlari ne yapmali?

BAŞVURU YAPILMALI Alacağı olan mağdurlar iki yol izleyebilir. Cezai yaptırım talebinde bulunabilirler ya da tazmin etmek istedikleri miktarları alacak davası açarak veya icra takibine başvurarak alacaklarını tahsil edebilirler. Mağdurların alacaklı olarak bir sıralamaya girmesi zorunlu.

Thodex de neler oldu?

Thodex‘in 2021 Nisan ayında gerçekleştirdiği vurgun, geçtiğimiz yılın en büyük kripto tabanlı suçu olarak kayıtlara geçti. Thodex gibi kripto borsası aracılığı ile gerçekleşen suçların yanında dünyanın çeşitli yerlerinde kriptolar kullanılarak, şantaj, terör, fidye, kara para aklama gibi suçlar da işlendi.

Todex ne oldu?

Kripto para borsası Thodex‘in kurucusu Faruk Fatih Özer, 400 bin kişiye ait milyonlarca dolar kripto parayla 20 Nisan 2021’de Arnavutluk’a kaçtığı tespit edildikten sonra, izini kaybettirdi. 8 aydır firari Özer’in izine rastlanmadı.

Thodex Kimin şirketi?

Thodex‘in sahibi Faruk Fatih Özer yurt dışına böyle kaçmış

Thodex kapanıyor mu?

Kripto para borsası Thodex‘in işlemleri 19 Nisan 2021’de kapandı.

Thodex patladı mı?

İnsan böyle durumlarda ben demiştim demek istemiyor ama daha geçen hafta Kriptopara piyasalarında yeni Çiftlik Banklar yolda diye yazdıktan sonra 22 Nisan’da Thodex hadisesi patladı. Haberlere göre Kriptopara borsası Thodex 21 Nisan gecesi tüm işlemleri durdurdu.

BtcTurk iyi mi?

Türk kripto para borsaları arasında ilk olan ve bugüne kadar geliştirilmeye devam eden BtcTurk, bu yönüyle diğer kripto para borsalarına göre daha fazla avantaj sağlamaktadır. Kolay kullanıma sahip olması, altyapı bakımından diğer borsalara göre daha güvenilir olması, borsanın sunduğu en büyük avantajlarındandır.

Thodex kaç yılında çıktı?

2017Thodex / Kuruluş tarihi

Thodex mağdurları parasını alabilecek mı?

MAĞDURLAR ALACAKLARINA KAVUŞABİLECEKLERDİR” Böylelikle mağdurlar da kripto para cinsinden TL karşılığı olarak alacaklarına kavuşabileceklerdir” dedi.

Thodex mağdurları kaç kişi?

YAKLAŞIK 400 BİN MAĞDUR OLDUĞU BELİRTİLDİ Dilekçede, “Şirket sahibi şüpheli Faruk Fatih Özer, müvekkilin de aralarında bulunduğu yaklaşık 400 bin kişiden yatırım yapmak amacıyla aldığı 2 milyar dolar tutarındaki paraları uhdesine geçirerek yurt dışına kaçmıştır” ifadelerine yer verildi.

Thodex son durum nedir?

Thodex‘le ilgili flaş karar: 16 milyon liraya haciz konuldu Kripto para borsası Thodex‘ten kripto para satın alarak mağdur olan kişinin alacağına karşılık başlattığı icra işlemi kapsamında, şirketin 3 aracı ile banka hesabında bulunan yaklaşık 16 milyon liraya haciz konuldu.

Thodex kaç TL dolandırdı?

‘Dogecoin Mining’ adlı bir sistem üzerinden yatırımcılara 40 günde yüzde 100 kar vaat eden Turgut V. ve beraberindeki 12 kişinin, yüzlerce kişiyi 1 milyar lira dolandırdığı öne sürüldü.

Hecoin vurgunu ne kadar?

Yavuz Burul isimli bir kişi tarafından kurulan şirket üzerinden işlem göreb Hecoin‘in buharlaştığı sosyal medya kullanıcılarının yorumları üzerinden anlaşıldı. NTV’nin aktardığına göre; 400 dolardan hızla 2 dolar seviyesine düşen coin yüzlerce kişiyi mağdur etti.

Faruk Fatih Özer kimdir hayatı?

Bir dönem e-ticaret sektöründe de aktif olan Faruk Fatih Özer, ardından yazılım teknolojileriyle ilgilenmeye başladı. Özer, son olarak 2020 yılında Gamebridge mobil oyun platformunu kurmuştu. Resmi kayıtlara göre Faruk Fatih Özer 1993 İstanbul doğumlu, yani 28 yaşında.

Thodex Borsası hangi ülkenin?

Thodex, kripto paraların alım-satımına aracılık eden Türkiye’nin ilk global kriptopara borsasıdır. 2017 yılında Faruk Fatih Özer tarafından Koineks ismiyle kurulan şirket, kuruluş zamanına göre Türkiye’nin dördüncü kripto para borsası oldu.