Shrek 3 eşeği kim seslendiriyor?

Shrek 3 te eşeği kim seslendirdi?

SHREK SESLENDİRME KADROSUNDA KİMLER VAR? Türkçe olarak Şrek‘i Okan Bayülgen , Fiona’yı Oya Presciler ve Eşek‘i ise Mehmet Ali Erbil seslendirdi.

Shrek Çizmeli Kedi kim seslendiriyor?

Türkçe seslendirmesi Türkçede Şhrek‘e Okan Bayülgen, Eşek’e Mehmet Ali Erbil ve Çizmeli Kediye Engin Alkan sesleriyle hayat vermiştir.

Shrek karısının adı nedir?

Shrek ve eşi Prenses Fiona, çocukları ile mutlu bir şekilde yaşamaktadır. Bu mutluluklarına dostları çizmeli kedi, eşek ve eşeğin yavruları da eşlik etmektedir. Bu iyi aile babası rolü zamanla Shrek‘e sıkıcı gelmeye başlar.

Kaç tane Shrek filmi var?

Şrek2001
Şrek 22004Şrek 32007Şrek: Sonsuza Dek Mutlu2010Şrek 5
Şrek/Filmler

Shrek 4 eşeği kim seslendiriyor?

SHREK SESLENDİRME KADROSUNDA KİMLER VAR? Türkçe olarak Şrek‘i Okan Bayülgen , Fiona’yı Oya Presciler ve Eşek‘i ise Mehmet Ali Erbil seslendirdi.

Harun Can neleri seslendirdi?

Kariyeri. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filmleri (Hıçkıdık), Marvel Sinematik Evreni (Örümcek Adam), Deadpool ve Deadpool 2 (Deadpool) ve Cartoon Network dizileri olan Adventure Time (Finn) ve Sürekli Dizi’de (Mordecai) seslendirmeler yapmıştır. 2018’de Parazit Film ortaklığıyla bir YouTube kanalı açmıştır.

Shrek kim seslendiriyor?

Türkçe sürümünde Şrek’i Okan Bayülgen, Fiona’yı Oya Prosçiler ve Eşek’i ise Mehmet Ali Erbil seslendirdi.

Gözlüklü Şirin kim seslendiriyor?

Şirinler çizgi filminde Gözlüklü Şirin‘i seslendiren seslendirme sanatçısı Özgür Özdural, bu karakteri nasıl seslendirdiğini anlatıyor.İyi seyirler.Yerli ve …

Shrek’in çocuklarının adı nedir?

Farkle, Fergus ve Felicia. Farkle, Fergus ve Felicia ( Ogre Bebekleri veya Ogre Üçüzleri olarak da bilinir ), Shrek ve Prenses Fiona’nın dev çocuklarıdır.

Shrek Türkçe Dublaj kimler?

Türkçe sürümünde Şrek‘i Okan Bayülgen, Fiona’yı Oya Prosçiler ve Eşek’i ise Mehmet Ali Erbil seslendirdi.

Shrek filminin türü nedir?

Komedi
MaceraAnimasyonFantastik FilmFamily film
Şrek/Türler

Shrek kaç yaş için?

7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için. Keskin bir mizaha sahip film, Shrek adlı devin bataklıktaki evini, arkadaşlarını ve Prenses Fiona’yı kurtarma yolculuğunu anlatıyor.

Shrek eşeği kim seslendirdi?

Cameron DiazŞrek
Renee SandsŞrek
Prenses Fiona/Seslendiren

Oya Prosçiler kim?

Oya Prosçiler, oyuncu ve seslendirme sanatçısı. 1966’da İstanbul’da doğdu. Erkek kardeşi Murat Prosçiler de oyuncu ve seslendirmecidir. Küçükken gittiği Almanya’dan dokuz yaşındayken döndü.

Harun Can labirent kimi seslendiriyor?

İlk Labirent filminin ardından merakla beklenen ¨Labirent: Alev Deneyleri¨ (Maze Runner: The Scorch Trials) filminin başrolünü üstlenen Dylan O’Brien, ülkemizde yine Harun Can tarafından seslendirildi.