VALORANT 3 kısım ne zaman gelecek?

VALORANT 4 kısım ne zaman?

Riot Games’in taktiksel nişancılık oyunu VALORANT, oyuncularına rekabet dolu bir deneyim yaşatmaya yenilikleriyle devam ediyor. İlk çıkış tarihinden itibaren çeşitli güncellemelerle heyecanın dozunun her an arttığı VALORANT‘ta, 1 Mart itibariyle 4. Bölüm: 2. Kısım başlıyor.

VALORANT 3 Bölüm Saat Kaçta?

Yarın yani 29 Ekim saat 18.00’de sosyal medya kanallarımızı takip ederseniz, yeni gelecek Gözcü’yü görebilirsiniz.

VALORANT yansıma 3 kısım ne zaman?

Valorant 3.Bölüm 3.KısımYansıma“, 2 Kasım itibariyle başladı.

VALORANT 3.10 güncelleme ne zaman?

Beklenen ajan Chamber artık oyunda! VALORANT‘ın yeni ajanı Chamber için beklenen gün geldi çattı. 16 Kasım Salı günü yayınlanan 3.10 yaması ile birlikte oyunun yeni ajanı mücadeleye dahil olurken biz de sizler ile VALORANT 3.10 Yama Notları detaylarını paylaşıyoruz.

VALORANT ne kadar yatırdım?

Valorant‘ın resmi sitesinde bulunan satın alma geçmişi sayfasına buraya tıklayarak gidin. Riot ID ile giriş yapın. “Satın Alma Geçmişimi göster” tuşuna tıklayın. VP ve Radyanit puanlarınız ile yapmış olduğunuz satın alımlar ve oyuna toplamda kaç para harcadığınızı görebilirsiniz, işlem bu kadar.

VALORANT savaş bileti kaç günde biter?

Valorant Battle Pass’in tamamlanması 100 saat sürmektedir ve başarı puanı yani XP her hafta katlanarak artmaktadır. Valorant Battle Pass, ücretsiz veya premium olarak sunulur. Ücretsiz Battle Pass’e herkes sahip olabilir.

Arcane 3 kısım ne zaman?

Arcane 3.Kısım 20 Kasım’da bizlerle olacak. İlk iki kısımda şahit olduğumuz tüm olaylar neticeye kavuşacak ve yine birbirinden heyecanlı sahneler izleyeceğiz!

VALORANT Champer ne zaman gelecek?

Valorant‘ın son ajanı Chamber karakterinin, yeni yamayla birlikte oyuna sunulacağı ifade edilmişti. Valorant‘ın son yaması 16 Kasım 2021 Salı günü kullanıcılarına sunuldu. Bu güncellemeyle birlikte Chamber karakteri de oyuna dahil oldu. Güncellemeyi yapan oyuncular, karakteri satın alarak oynayabilecek.

VALORANT 3 kısım 3 bölüm ne zaman?

VALORANT 3. Bölüm 3. Kısım‘da sona yaklaşırken dünyalar çarpışarak YANSIMA’yı çatırdatıyor. Arcane animasyon dizisinin ön gösterimini kutlarken VALORANT koleksiyonunuzu genişletin ve yeni Gözcü ajan Chamber’la tanışmaya hazırlanın (16 Kasım).

Valorant yeni karakter ne zaman gelecek 2021?

Riot Games, geçtiğimiz günlerde oyuncuları sevindiren bir video yayınladı. Chamber isimli yeni Fransız karakter, klasik tarzı ve klas stiliyle şimdiden oyuncuların dikkatini çekmeyi başardı. VALORANT‘ın yepyeni karakteri olacak Chamber, 16 Kasım’da 3. Bölüm 3. Kısım’ın yayınlanmasıyla birlikte oyuna eklenecek.

Valorant neon ne zaman gelecek?

Valorant yeni ajan Neon‘un, Valorant 4. Bölüm 1. Kısım ile 12 Ocak 2022 tarihinde çıkış yapacak.

VP kaç TL?

295 Valorant Point (VP) Sadece TR sunucusunda geçerlidir. 20.50 TL
575 Valorant Point (VP) Sadece TR sunucusunda geçerlidir. 41.00 TL
Bonus : 0.82 TL Adet:
1.200 Valorant Point (VP) Sadece TR sunucusunda geçerlidir. 82.00 TL
Bonus : 1.64 TL Adet:

Valorant kaç TL?

1.250 Valorant VP kaç TL? 1.250 Valorant VP 64.00 TL‘dir.

Valorant ne kadar yatırdım?

Valorant‘ın resmi sitesinde bulunan satın alma geçmişi sayfasına buraya tıklayarak gidin. Riot ID ile giriş yapın. “Satın Alma Geçmişimi göster” tuşuna tıklayın. VP ve Radyanit puanlarınız ile yapmış olduğunuz satın alımlar ve oyuna toplamda kaç para harcadığınızı görebilirsiniz, işlem bu kadar.

Valorant savas bileti kac VP?

Seçkin Savaş Bileti‘ni 1000 VP karşılığında açabilirsin. Ayrıca, Savaş Bileti aşamalarını 300 VP karşılığında satın alabilirsin.