Yasak Elma Kaya’nın evi nerede?

Yasak Elma’daki ev nerede?

Yasak Elma dizisi İstanbul’da çekilmektedir. Dizinin çekimleri İstanbul’un Çubuklu bölgesindeki Hidiv Kasrı’nda yapılmaktadır.

Yasak Elma dizisindeki Yalı nerede?

Yasak Elma dizisi çekimleri için İstanbul’un Çubuklu bölgesinde bulunan Hidiv Kasrı kullanılıyor.

Yasak elma hangi restaurant?

Dodo Marin Restaurant is in Tuzla, Istanbul.

Yasak elma hangi kanalda?

FoxYasak Elma / KanalFOX, The Walt Disney Company’nin sahibi olduğu Fox Networks Group’nin Türkiye’de yayın yapan televizyon kanalı. 22 Nisan 1993’te yayın hayatına başlayan İhlas Holding’in yayın kuruluşu olan TGRT’nin yayın haklarının devredilmesinden sonra aynı frekans üzerine 24 Şubat 2007 tarihinde kurulmuştur. Vikipedi

El Kızı nerede çekiliyor?

El Kızı, Muğla’nın Ula ve Köyceğiz ilçelerinde çekiliyor. “Gemi su almaya başladığı gün, ilk “El kızı“nı attılar aşağı..”Biz çok mutlu bir aileydik. Annem babamın gözünün bebeğiydi. Gelini değil kızıydı babaannemin.

Aşk mantık intikam nerede çekiliyor?

Aşk Mantık İntikam dizisinin bazı sahneleri İstanbul’da çekiliyor. Balat ve Maslak gibi renkli yerlerde çekilecek olan dizinin stüdyo sahneleri de olacak.

Yasak Elma Halit’in yeni Yalısı nerede?

Başrollerinde Şevval Sam ile Talat Bulut’un oynadığı Yasak Elma dizisi İstanbul’un Çubuklu bölgesinde bulunan Hidiv Kasrı’nda çekiliyor.

Kardeşlerim nerede çekiliyor?

Yapımına NGM’nin imza attığı Kardeşlerim dizisi Fatih’te ve birçok farklı ilçede de çekiliyor.

Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor?

Yapımına NGM’nin imza attığı Kardeşlerim dizisi Fatih’te ve birçok farklı ilçede de çekiliyor.

Yasak elma hangi gun?

Yasak Elma dizisi her pazartesi akşamı dizi takipçilerinin karşısına çıkıyor.

Yasak Elma saat kaçta hangi kanalda?

Pazartesi 20.00 – Yeni Bölüm.

Yasak Elma hangi gun?

Yasak Elma dizisi her pazartesi akşamı dizi takipçilerinin karşısına çıkıyor.

Elkızı hangi yöreye ait?

Ekranlarda yeni başlayan dizilerden olan Elkızı dizisinin çekimlerinin Muğla’da yapıldığı biliniyor. Dizi Muğla’nın Ula ilçesi ve çevresinde çekilirken Marmaris, Köyceğiz, Gökova Körfezi gibi ilçelerin de çekimleri içerisinde yer aldığı ifade edildi.

Elkızı final mi?

NTC Medya’nın Muğla’da çektiği Elkızı da reyting canavarının kurbanı olmuştu. Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk ve Perihan Savaş’ın başrollerini paylaştığı dizi için final kararı alınmıştı. Etkileyici bir kadın hikâyesini beyazcama taşıyan dizi 13. bölümde final yapacak.

Aşk mantık intikam 5 bölüm nerede çekildi?

Aşk Mantık İntikam Nerede Çekiliyor Aşk Mantık İntikam dizisi İstanbul’da çekilmektedir. İstanbul’un Beyoğlu ve Balat gibi farklıl semtlerinde çekilecektir. Aynı zamanda yapımcının stüdyoları kullanılacaktır.