Yasak Elma’daki Çağatay’ın babasının adı nedir?

Yasak Elma’daki Çağatay’ın babasının ismi ne?

Feride ve Çağatayın babası Hasan Ali boşandıklarında henüz ergen yaşlarda olan Çağatay annesinin dolduruşları yüzünden babasıyla görüşmeyi kesmiştir.

Yasak Elma Kumru babasi kim?

Yasak Elma dizisinde Doğan karakteri Murat Aygen’dir. Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı Kumru karakterinin babasına yeni sezonda Doğan karakteri ile Murat Aygen hayat verecektir.

Atlas cagatayin oglu mu?

Çağatay ve Ömer’in eski sevgilisi, Atlas‘ın annesi. Yıllar önce Çağatay’dan hamile kalır ve bunu herkesten gizler, bu hamilelik sonucu Atlas adında bir oğlu olur. … Feyza ve Çağatay’ın oğlu.

Yasak Elma’daki Çağatay kimdir?

Berk Oktay kimdir? 28 Ekim 1982’de Ankara’da dünyaya gelen Oktay, profesyonel kariyerine manken olarak başladı. 2007 yılında “Tatlı Bela Fadime” dizisiyle oyunculukla tanıştı. Ardından “Akasya Durağı” ve “Arka Sokaklar” dizileriyle adını duyurdu.

Yasak Elma Feyza’nın oğlu kimden?

Feyza zamanında Çağatay’dan hamile kalmış, çocuk doğurmuş ve bunu yıllarca gizlemiştir. Gururludur, kimseye müdanası yoktur. Ne zaman ki hayatının aşkı Çağatay boşanmaya karar verir, Feyzanın düşünceleri değişir.

Yasak Elma patlamada kim öldü?

Başrollerini Şevval Şam, Eda Ece ve Berk Oktay’ın paylaştığı Fox dizisi Yasak Elma, sete çıktı. Hasan Ali (Erdal Özyağcılar) ile Zehra’nın (Şafak Pakdemirli) patlamada öldüğü diziden Feride (Gülenay Kalkan) şehri terk ederek, Kaya (Barış Kılıç) ise senaryo gereği yurtdışına taşınarak diziden ayrılıyor.

Kuzey gezer kimin oğlu?

Çocuk oyuncu, 9 Eylül 2019, tarihinde Tülay Gezer, babası ise İzzet Gezer‘in oğlu olarak İstanbul’da dünyaya geldi. Kuzey bebeğin Deniz adında 3.5 yaşında bir ablası vardır. Yasak Elma dizisindeki Halit Argun (Talat Bulut) Yıldız Yılmaz (Eda Ece) çiftinin bebeği olan Halit Can Argun karakteriyle ünlenmiştir.

Yasak elma Kumru kim?

Yasak Elma dizisinin Kumru‘su Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Konservatuar eğitimi alan Biran Damla Yılmaz, kameralar karşısına ilk olarak 2014 yılında yayınlanan Yasak dizisinde canlandırdığı Esma karakteri ile çıkmıştır.

Yasak elma Doğanbey kimdir?

Yasak Elma dizisinde Doğan’a hayat veren Murat Aygen, 29 Ekim 1971 tarihinde Diyarbakır’da doğmuştur. Asıl adı Murat Ağlatçı’dır. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Biyoloji, 1998 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Tiyatro Oyunculuğu, 2002 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı …

Yasak Elma doğan evli mi?

1985 yılından beri reklam sektöründe oyuncu, metin yazarı, sanat yönetmeni, süpervizör, yardımcı yönetmen, dublaj sanatçısı, 1998 yılından beri de sinema ve televizyon sektöründe oyuncu olarak çalışmaktadır. Murat Aygen, 2010 yılında Nihan Aslı Elmas ile evlenmiştir.

Yasak Elma’da Çağatay nereli?

İşte 28 Ekim 1982 yılında Ankara’da dünyaya gelen Oktay’ın hayatı Yasak Elma oyuncuları arasında rol alan Berk Oktay, Çağatay karakterine hayat veriyor. 28 Ekim 1982 yılında, Ankara’da dünyaya gelen Oktay, Akasya Durağı, Arka Sokaklar, Benim Hala Umudum Var, İlişki Durumu: Karışık, Savaşçı gibi dizilerde rol almıştır.

Yasak Elma Hasan Ali kim?

Yasak Elma dizisinde Hasan Ali karakterine hayat veren Erdal Özyağcılar araştırılıyor. Hasan Ali‘yi canlandıran Erdal Özyağcılar 73 yaşındadır. Bursa doğumlu olan Erdal Özyağcılar’ın çok sayıda aldığı ödül vardır.

Yasak Elma’nın Feyza sı kimdir?

Ece Dizdar, 23 Kasım 1981’de İstanbul’da dünyaya geldi. Denizaltılarda çalışan babasının görevi nedeniyle çocukluğu boyunca Türkiye’nin birçok şehrinde ve Pakistan, Belçika, İngiltere gibi ülkelerde yaşamıştır. Gezdiği yerlerde genelde DoDDS Amerikan okullarında okudu.

Yasak elma Hasan Ali kimdir?

Yasak Elma dizisinde Hasan Ali karakterine hayat veren Erdal Özyağcılar araştırılıyor. Hasan Ali‘yi canlandıran Erdal Özyağcılar 73 yaşındadır. Bursa doğumlu olan Erdal Özyağcılar’ın çok sayıda aldığı ödül vardır.

Yasak elma finalde ne oldu?

Ender, Kaya’ya destek olmak için tüm geçmiş hesaplaşmalarını bırakarak onun yanında olur. Hasan Ali ise Şahika’nın ölümünü hisseleri almak için fırsat bilir ve harekete geçer. Ender ve Yıldız’ın birlik olma vakti gelmiştir. Ender’in ve Yıldız’ın ortadan kaybolmasıyla meydan tamamen Şahika’ya kalmıştır.