Yasak Elma Kaya kiminle evli?

Yasak Elma’daki Çağatay Evli mi?

En büyük özelliği müzmin bekar olmasıdır.

Yasak Elma’daki Emir kaç yaşında?

Serkan Rutkay Ayıköz kimdir? 1991 yılında Denizli’de dünyaya gelen oyuncu, Denizli Anadolu Lisesi ardından, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 1.90 boyunda ve 85 kilodur.

Yasak Elma’daki Emir kimdir?

1.90 boyunda ve 85 kilodur. İlk dizi oyunculuk deneyimini Hatırla Gönül adlı dizi ile gerçekleştiren Serkan Rutkay Ayıköz daha sonra Hayat Şarkısı dizisinde , Woyzeck, Blu ve Bir Avuç Kül isimli tiyatro oyunlarında yer almış, Bir Yalnızlık Şarkısı filminde oynamıştır. Yasak Elmada Emir karakterini canlandırmaktadır.

Yasak Elma’daki Ender’in gerçek ismi ne?

Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren Şevval Sam ile ilgili bilgiler araştırılıyor.

Hasan ali kim Yasak Elma?

Yasak Elma dizisinde Hasan Ali karakterine hayat veren Erdal Özyağcılar araştırılıyor. Hasan Ali‘yi canlandıran Erdal Özyağcılar 73 yaşındadır. Bursa doğumlu olan Erdal Özyağcılar’ın çok sayıda aldığı ödül vardır.

Yasak Elma’da Çağatay kaç yaşında?

Çağatay kırk yaşında, yakışıklı, iyi eğitimli, zengin, modern, çalışkan bir adamdır. Büyük bir kargo firmasının sahibidir.

Yasak Elma’daki Serkan kaç yaşında?

1991 yılında Denizli’de dünyaya gelen oyuncu, Denizli Anadolu Lisesi ardından, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 1.90 boyunda ve 85 kilodur.

Eda Ece kaç yaşında?

31 yaşında (20 Haziran 1990)Eda Ece / Yaş

Yasak elma Emir değişti mi?

Yasak Elma dizisinde zaman atlaması yaşandığından dolayı Erim karakterinin de büyümesi gerektiğinden Erim karakterine can veren İlber Uygar Kaboğlu dizinden ayrıldı ve yerine Arda Adil Görgen geçti.

Yasak elma Emir yıldızın neyi?

Emir, Yıldız‘ın Bursa’dan çocukluk arkadaşıdır. Birlikte büyümüşlerdir. Yıllar sonra İstanbul’da bir süreliğine gelerek Zeynep ve Yıldız‘la arkadaşlıklarına kaldıkları yerden devam ederler.

Yasak elma Ender’in kıyafetleri hangi marka?

Evet o Şevval Sam ise her şey yakışır… Ender‘in elbisesinin markası Gigii’s. Fiyatı 1300 TL, burada. Benzer güzellikte bir elbise Whenever Company’de de var.

Ender kimlerle evlendi?

Ender Çelebi (Argun, Taşdemir, Ekinci) Ama Sinan’ın ona ihaneti ondan vazgeçmesine neden olur. Alihan ile anlaşma sonucu evlenir.

Yasak Elma Hasan Ali çıktı mı?

Başrollerini Şevval Şam, Eda Ece ve Berk Oktay’ın paylaştığı Fox dizisi Yasak Elma, sete çıktı. Hasan Ali (Erdal Özyağcılar) ile Zehra’nın (Şafak Pakdemirli) patlamada öldüğü diziden Feride (Gülenay Kalkan) şehri terk ederek, Kaya (Barış Kılıç) ise senaryo gereği yurtdışına taşınarak diziden ayrılıyor.

Yasak Elma Hasan Ali beye ne oldu?

Kulislerden gelen bilgiye göre Hasan Ali Bey, eşi Şahika’nın oyununa oyun ile cevap verecek. Yani aslında Hasan Ali ve Sedai, Şahika’nın kendilerine oynadığı oyunları zaten biliyor ve Şahika’nın kendisine zarar vermesini bekliyordu. Edinilen bilgiye göre Hasan Ali Bey ölmüş numarası yapacak.

Yasak Elma’da Çağatay nereli?

İşte 28 Ekim 1982 yılında Ankara’da dünyaya gelen Oktay’ın hayatı Yasak Elma oyuncuları arasında rol alan Berk Oktay, Çağatay karakterine hayat veriyor. 28 Ekim 1982 yılında, Ankara’da dünyaya gelen Oktay, Akasya Durağı, Arka Sokaklar, Benim Hala Umudum Var, İlişki Durumu: Karışık, Savaşçı gibi dizilerde rol almıştır.