Seksenler deki Yorgancı kim?

Seksenler Yeni Sami kim?

Dizinin en çok sevilen karakterlerinin başında gelen Berat Yenilmez vatandaşların en çok dikkatini çeken oyuncular arasında yer alıyor. Berat Yenilmez aslen Sakaryalıdır. Ekim 1970 yılında dünyaya gelen Yenilmez, 49 yaşındadır. Berat Yenilmez,namı diğer pastacı Sami, 5 Ekim 1970 tarihinde Sakarya’da dünyaya gelmiştir.

Seksenler yeni komiser kimdir?

TRT’de yayınlanan Seksenler dizisinde Komiser Rıza karakteri ile tanındı. Onur Dilber, 1982 yılında Trabzon’da doğmuştur. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümünden mezun oldu.

Yorgancı kimdir?

dükkanına ayakkabı ile girilemeyen bir esnaf. anneanne ve babaannelerin eskiyen ve yıpranan yorganlarını diktirmek için gittikleri abartman altlarındaki küçük duvarlarında yorganlar asılı olan dükkanın sahibi.

Seksenler Saminin annesi kim?

Suzan Kardeş, 1960 yılında Kosova’da başkent Priştine’ye yakın bir kasabada doğmuştur. 5 kardeşler. 8 yaşındayken ailesi İstanbul’a göç etmiştir. İş hayatına Hürriyet Gazetesi’nde çekilen fotoromanlarda rol alan oyunculara makyaj yaparak başladı. Daha sonra Şan Tiyatrosu’nda saç ve makyaj yapmaya başladı.

Berat Yenilmez aslen nereli?

Berat Yenilmez (5 Ekim 1970, Sakarya), Türk oyuncu.

Seksenler rıza amirin kızı kim?

Seksenler Rıza amirin kızı Yasemin karakterini Mina Örkü canlandırıyor. Yasemin, klasik lise öğrencilerinden biri gibi dursa da aslında babası tarafından doğruluk ve dürüstlük üzerine yetiştirilmeye çalışılıyor.

Seksenler Riza komiser neden şapkalı?

Komiser Rıza‘nın şapka takmasının iki muhtemel nedeni var: Birincisi saç ekimi yaptırdığı için ilk birkaç günde saçlarını koruması gerektiğinden. İkincisi ise, inşallah öyle değildir, yakalandığı bir hastalık nedeniyle gördüğü tedavi kapsamında saç dökülmesi yaşadığından.

Seksenler Yorgancı Sami kaç yaşında?

Seksenler dizisinde Yorgancı Sami karakterini oynayan şarkıcı Sami Çelik, 1967 yılında Konya ilimizde doğdu. Konyada senelerce yorgan ustası olarak iş hayatını sürdürdü. zamanda folklor ekiplerinde bağlama ve keman çalarak sanatını icra etti.

Yorgancı ne iş yapar?

Çeşitli ebatlardaki yorgan ve yastıkların, modelli veya modelsiz olarak dikim işlerini yapan nitelikli kişidir.

Gülay Sütçü kim?

Gülay Sütçü, Sanatçı 24 Mayıs 1970 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Sütçü yengeç burcudur. İstanbul’da doğup büyüyen Sütçü, lise öğrenimini Orhan Cemal Fersoy Lisesi’de tamamladı. Mesleği dansçılık olan Sütçü, yaptığı roman dansı ve mimikleri ile bir ikon haline gelmiştir.

Suzan kardeşin kızı kim?

Begüm KardeşSuzan Kardeş / Kızı

Berat Yenilmez göçmen mi?

Baba tarafından aslen Trabzon Maçkalı’dır.

Berat Yenilmez babası kimdir?

İbrahim YenilmezBerat Yenilmez / Babası

Seksenler Suna kimin kızı?

Seksenler dizisine bu sezon yeni katılan karakterlerden biri de Melahat Hala’nın kızı Suna oldu. Fehmi karakterinin kız kardeşi olan Melahat, Avrupa’dan kızı için İstanbul’a gelmiş ağabeyinin evinde misafir olmuştu. Melahat’ın gelişiyle birlikte Suna karakteri de ondan sonra diziye dahil oldu.

Seksenler Aslı bebek kimdir?

Burcu Altın 1984 yılında İstanbul Kadıköy’de dünyaya gelmiştir. Ancak baba tarafından aslen nereli olduğu bilgisine ulaşılamamıştır. Güzel oyuncunun Akrobasi, Bowling, Eskrim, Masa Tenisi, Tenis, Paten ve Basketbol kişisel ilgi alanı arasında yer alan spor dallarıdır. Boyu 1.72 cm’dir.