Yasak aşk Kumru kimdir?

Yasak elmada kumrunun babası kimdir?

Yasak Elma dizisinde Doğan karakteri Murat Aygen’dir. Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı Kumru karakterinin babasına yeni sezonda Doğan karakteri ile Murat Aygen hayat verecektir.

Yasak Elma oyuncuları Kumru kaç yaşında?

ŞEBNEM DÖNMEZ KİMDİR? Dönmez, 17 Mayıs 1974 tarihinde Almanya’nın Salzgitter şehrinde dünyaya geldi. 1996’da Murat Başoğlu ile sunduğu Sabah Şekerleri ile çıkış yaptı.

Biran Damla Yılmaz kimin kızı?

Ayşe Birsen Şen YılmazBiran Damla Yılmaz / Ebeveynleri

Kumru kim Yasak Elma?

Kırgın Çiçekler dizisindeki Eylül karakteriyle adını duyuran oyuncu Biran Damla Yılmaz, şimdilerde Yasak Elma dizisinde Kumru rolüne hayat veriyor.

Yasak Elma Doğanbey kimdir?

Yasak Elma dizisinde Doğan’a hayat veren Murat Aygen, 29 Ekim 1971 tarihinde Diyarbakır’da doğmuştur. Asıl adı Murat Ağlatçı’dır. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Biyoloji, 1998 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Tiyatro Oyunculuğu, 2002 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı …

Yasak Elma doğan kaç yaşında?

Yasak Elma dizisinde Doğan‘a hayat veren Murat Aygen, 29 Ekim 1971 tarihinde Diyarbakır’da doğmuştur. Asıl adı Murat Ağlatçı’dır. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Biyoloji, 1998 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Tiyatro Oyunculuğu, 2002 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı …

Biran Damla Yılmaz ailesi nereli?

28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Oyunculuk kariyerine 2013 yılında başlamış olan Yılmaz, konservatuvarda okumuştur.

Biran Damla Yılmaz anne babası kim?

Ayşe Birsen Şen YılmazBiran Damla Yılmaz / Ebeveynleri

Yasak elma Doğan Yıldırım kimdir?

Murat Aygen (d. 29 Ekim 1971), Türk dizi ve sinema oyuncusu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur.

Yasak elma Dogan evli mi?

1985 yılından beri reklam sektöründe oyuncu, metin yazarı, sanat yönetmeni, süpervizör, yardımcı yönetmen, dublaj sanatçısı, 1998 yılından beri de sinema ve televizyon sektöründe oyuncu olarak çalışmaktadır. Murat Aygen, 2010 yılında Nihan Aslı Elmas ile evlenmiştir.

Eda Ece kaç yaşında?

31 yaşında (20 Haziran 1990)Eda Ece / Yaş

Yasak Elma’daki Yıldız kaç yaşında?

Güzelliği ile birçok yapımda dikkatleri çeken güzel oyuncu Eda Ece, 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 20 yaşında olan Eda Ece, başarılı bir eğitim öğretiminin ardından Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldu.

Dilan Damla Yılmaz nereli?

1997 yılında Kocaeli’nin Gebze ilçesinde doğdu. Yaşamının büyük bir kısmı Pendik’te geçirdi. Küçük yaşlarda dizilerde yer alan oyuncuları izleyerek onları taklit ettiğini belirten Biran Damla Yılmaz ailesi tarafından küçük yaşlarda ajansa yazdırılarak bu konuda tecrübe sahibi olması sağlandı.

Biran Damla Yılmaz aslen nerelidir?

Biran Damla Yılmaz
Doğum 28 Haziran 1997 İstanbul, Türkiye
Milliyet Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2013-günümüz

Yasak Elma yeni oyuncusu kim?

Milyonlarca hayranı bulunan dizinin hikayesine daha da ilginç hale getirecek yeni adımları önümüzdeki bölümlerde görmeye başlayacaksınız. Yasak Elma dizisine beşinci sezonun başında Biran Damla Yılmaz ile Murat Aygen katıldı. Kumru ve Doğan karakterleri ile yer alan iki ünlü isim de etkili performanslar ortaya koyuyor.