Teşkilat dizisindeki Pınar kimdir?

Teşkilattaki Pınar Hangi dizilerde oynadı?

TeşkilatPınar Gümüş / TV dizisiTeşkilat, Tims&B Productions imzalı, ilk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde yayınlanan, Milli İstihbarat Teşkilatı’nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen aksiyon, istihbarat ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Vikipedi

Teşkilat Serdar kaç yaşında?

42 yaşında (12 Ocak 1980)Serdar Yeğin / Yaş

Teşkilat dizisindeki Zehra Kimdir?

Deniz Baysal Yurtçu, 5 Nisan 1991 tarihinde İzmir Karşıyaka’da dünyaya gelmiştir. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü’nden mezundur. İzmir Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nda oyunculuğa başlayan Baysal, çeşitli reklam filmlerinde oynadı.

Teşkilat çetin kim?

Mustafa Açılan henüz 34 yaşındadır. 22 Şubat 1987’de İstanbul’da dünyaya geldi.2016’dan itibaren film ve dizilerde rol almaya başladı. İlk olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha’nın üvey abisi Veli olarak izleyici onu tanıdı. Daha sonra Babamın Günahları, çocuk dizilerinde rol aldı.

Ezgi Şenler hangi dizide oynadı?

Teşkilatşu tarihten beri: 2021
Bodrum Masalı2016 – 2017Canevim2019Nefes NefeseRomance Next Door
Ezgi Şenler/TV şovları

Ezgi Şenler kimdir nerelidir?

Ezgi Şenler, 28 Ocak 1993 tarihinde Ankara da doğmuştur. Eğitim hayatını Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü’nde tamamlamıştır. 2016-2017 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Bodrum Masalı isimli dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Teşkilat Sermet kaç yaşında?

Atılay Uluışık, 9 Mart 1977 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. 1995 yılında Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi’nden sonra, Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Mühendisliği Bölümü’nden 2000 yılında mezun olmuştur.

Teşkilat Zehra kaç yaşında?

Deniz Baysal Yurtçu, 5 Nisan 1991 tarihinde İzmir Karşıyaka’da dünyaya gelmiştir. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü’nden mezundur.

Teşkilat oyuncuları Zehra ayrılıyor mu?

Teşkilat dizisinin 16. bölümünde Zehra, Halit Başkan’a kaleme aldığı veda mektubunda “Ayrılık vakti geldi. Kızımı hem annesiz hem babasız bırakabileceğimi sanmıyorum. Bu benim görevimi de layığı ile yerine getirmeme mani olacak.

Teşkilat Zehra görevi nedir?

Zehra, evli ve bir çocuk annesi olan genç bir kadındır. Milli İstihbarat Teşkilatı‘nın yurt içi ve yurt dışı operasyonlarında aktif bir şekilde yer alıyor. Teşkilat başkan yardımcısının yani müsteşar yardımcısının en güvendiği personelinden biridir.

Teşkilat Köroğlu kim?

İşte Teşkilat Köroğlu karakterini canlandıran Mustafa Açılan’ın biyografisi: Mustafa Açılan 22 Şubat 1987, tarihinde İstanbul’da doğdu. 2016 yılından itibaren film ve dizilerde yer almaya başladı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi olmuş dizisinde Züleyha’nın üvey abisi Veli olarak yer almıştı.

Teşkilat Çetin öldü mü?

Genç oyuncu Mustafa Açılan, Teşkilat dizisinin 36. bölümünde ağır yara alarak hayatını kaybetti. Oyuncu kadrosundan ayrılan Çetin karakterinin diziden ayrılmasının ardından sosyal medyadan ekip arkadaşları veda mesajları paylaştı.

Ezgi Şenler hangi filmlerde oynadı?

Cati Kati Ask
The Locksmith
Ezgi Şenler/Rol aldığı filmler

Ezgi Eyüboğlu aslen nereli?

Anne tarafından Arnavut kökenli, baba tarafından ise Trabzonludur. Bedri Rahmi Eyüboğlu ile Sabahattin Eyüboğlu baba tarafından akrabalarıdır.

Ezgi Şenler ne iş yapıyor?

OyuncuEzgi Şenler / MesleğiOyuncu, dramatik bir yapımda rol alan ve sinema, televizyon, tiyatro veya radyoda bir karakteri canlandıran sanatçı. Aktör kelimesi Antik Yunancadaki ὑποκριτής kelimesinden gelmektedir. Bu kelime, “oynayan, canlandıran kişi” anlamına gelir ve bu yüzden “aktör” kelimesi de oyunculuk yapan kişiyi temsil eder. Vikipedi