Todex sahibi nereye kaçtı?

Thodex in sahibi kaçtı mı?

On binlerce kişiyi mağdur ederek yurt dışına kaçan Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer’in havaalanındaki görüntüleri ortaya çıktı. Özer otomobilini valeye teslim edip sırt çantasıyla ülkeden ayrıldı.

2 milyar doları kim kaçırdı?

Kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, 400 bin kişiye ait 2 milyar dolar kripto parayla 8 ay önce kaçtı.

Thodex hangi ülkeye kaçtı?

23 Nisan 2021’de Arnavutluk’a kaçtığı tespit edilen şirketin sahibi Özer için Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarıldı.

Thodex sahibi nerede?

Hayatı Faruk Fatih Özer, 1994’te Kocaeli’de doğdu. 2017’de Thodex adlı şirketi kurdu.

Thodex kaç parayla kaçtı?

Kripto para borsası Thodex‘in kurucusu Faruk Fatih Özer’in, son 24 içinde internet sistemlerini kapatarak yaklaşık 2 milyar dolarla (kripto varlık) İstanbul Havalimanı’ndan yurtdışına çıktığı iddia edildi.

Thodex in patronu kim?

Kripto para borsası Thodex soruşturmasında kırmızı bültenle aranan şirketin kurucusu Faruk Fatih Özer’in, İstanbul Havalimanı’ndan yurt dışına kaçışına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

2 milyon dolar kaç tl’dir?

2000000 Dolar anlık olarak 29.557.200,0000 TL ediyor.

Thodex sahibi kaç parayla kaçtı?

Kripto para borsası Thodex‘in kurucusu Faruk Fatih Özer’in, son 24 içinde internet sistemlerini kapatarak yaklaşık 2 milyar dolarla (kripto varlık) İstanbul Havalimanı’ndan yurtdışına çıktığı iddia edildi.

Thodex Ceosu yakalandi mi?

Aranan şüpheliler arasında firari CEO‘nun ağabeyi Güven Özer’in, bu gece İstanbul’un Pendik’te saklandığı evde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Faruk Fatih Özer kimdir hayatı?

Bir dönem e-ticaret sektöründe de aktif olan Faruk Fatih Özer, ardından yazılım teknolojileriyle ilgilenmeye başladı. Özer, son olarak 2020 yılında Gamebridge mobil oyun platformunu kurmuştu. Resmi kayıtlara göre Faruk Fatih Özer 1993 İstanbul doğumlu, yani 28 yaşında.

Thodex dolandırıcılığı kaç TL?

THODEX‘TEN DAHA BÜYÜK BİR DOLANDIRICILIK” Keskin, “Toplam bin 500 mağdur var ve 1 milyar TL‘lik bir dolandırıcılık söz konusu. Gelen mağdur şikayetlerine istinaden Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurumuzu yaptık.

Thodex vurgunu kaç para?

Daha önce de kripto para borsası Thodex‘in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer’in yurt dışına yaklaşık 2 milyar dolarla gittiği öne sürülmüştü. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise yurt dışına çıkarılan paranın 2 milyar dolar değil 108 milyon dolar olduğunu söylemişti.

Faruk Fatih Özer Kimdir Nereli?

1994 yılında Kocaeli’nin Darıca ilçesinde dünyaya geldi. 2021 yılı itibarıyla 27 yaşındadır. 2008 yılında Koineks şirketiyle kripto para borsasına giriş yaptı ve 2017 yılında Thodex’i kurdu. Thodex şirketi, başta Türkiye olmak üzere Myammar, Azerbaycan ve İngiltere gibi ülkelerde faaliyet gösterdi.

2 milyon dolar kaç tl yazı ile?

2000000 Dolar anlık olarak 29.557.200,0000 TL ediyor.

2.200 00 dolar kac tl?

Bu Amerikan Doları kuru verileri doğrultusunda 2200 Amerikan Doları 32.493,12 Türk Lirasına denk geliyor.