MDX Coin ne işe yarar?

WazirX hangi ülkenin?

WazirX, 8 Mart 2018’de kurulan bir Hindistan kripto para borsası. Borsa Nischal Schetty, Sameer Mhatre ve Siddharth Menon isimli girişimciler tarafından yönetiliyor.

MDX Coin ne kadar?

MDX Fiyatı Canlı Veri Mdex bugünkü fiyatı ₺2.97 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺107,244,300 TRY.

MDX kaç dolar?

Mdex Fiyatı (0.213773$), MDX/USD Son Dakika Grafiği – Kriptokoin.com.

MDEX HECO nedir?

mdex(mdx) coin. ilk başta heco ağına bağlı olarak huobi, gate gibi kripto borsalarında çıkan defi coini. 8 nisandan itibaren aynı anda kendi sitesinden 3 farklı ağa; eth, heco ve bsc ağlarına yield farming hizmeti veren bildiğim tek sistem.

WRX coin sahibi kim?

WRX ve WRX, küresel ürünleri Hindistan dışında oluşturma ve ölçeklendirme konusunda 10 yılı aşkın deneyime sahip Hintli girişimciler tarafından desteklenmektedir. WazirX, Kasım 2019’da Binance tarafından da satın alındı.

WRX coin hangi ulkenin?

Destekler: 1.36$ / 1.28$ (1.17 – 1.02$… WRX koin, amacı tüm Hindistan vatandaşlarının kripto paralara erişimini sağlamak olan WazirX kuruluşunun, ilk olarak 2018 yılında kendi borsasını desteklemek amacıyla oluşturduğu yerel kripto para birimidir.

MDX Coin ne zaman çıktı?

Mdex (MDX) ne zaman çıktı? Mdex (MDX) platformunun öyküsü 2017 yılının son aylarına dek uzanıyor. Bu tarihte Nate Flanders ve Anant Handa tarafından yenilikçi ve çarpıcı bir kripto para projesi hayata geçirildi:Mandala. Bu proje blockchain merkezli bir dijital değer aktarım platformunu merkezine alıyor.

Mandala Coin kaç TL?

Mandala Exchange Token bugünkü fiyatı ₺0.544487 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺677,088 TRY.

MDEX kimin?

Çin’de kurulan Mdex, otomatik piyasa yapıcı (AMM) algoritmasıyla çalışan, merkeziyetsiz bir borsadır. Borsa, Huobi Eco Chain ve Ethereum temelli bir DEX modeli kullanır. Mdex; Ethereum ekosisteminin sunduğu verimlilik ve çeşitlilikten yararlanırken Huobi Eco Chain’in düşük işlem ücretlerinden faydalanır.

WRX coin hangi ülkenin?

Destekler: 1.36$ / 1.28$ (1.17 – 1.02$… WRX koin, amacı tüm Hindistan vatandaşlarının kripto paralara erişimini sağlamak olan WazirX kuruluşunun, ilk olarak 2018 yılında kendi borsasını desteklemek amacıyla oluşturduğu yerel kripto para birimidir.

WRX coin kaçıncı sırada?

Anlık CoinMarketCap sıralaması #187, piyasa değeri ₺3,324,982,144 TRY.

Ada Coin neden düşüyor?

Nedeni ise, İsrail merkezli alım-satım platformu eToro’nun Cardano’yu (ADA) yıl sonuna kadar ABD’deki kullanıcılar için delist edeceğini açıklaması. İsrail merkezli alım satım platformu eToro’nun Cardano’yu yıl sonunda ABD’deki kullanıcılar için delist edeceğini açıklamasının ardından ADA düşüşe geçti.

Adex ne demek?

reklam ajanslarının veya reklam verenlerin kullanıma sundugu reklam harcama raporlarınının ortak adıdır.

Mandala Exchange token nasıl alınır?

mdx’i kendi borsasından satın alabilirsiniz. borsanın ismi mandala. mdx henüz binance’da listelenmemiş olsa da binance cüzdanda arattığınızda bulabilirsiniz. ben kendi borsasından satın aldım.

Mandala Exchange kaçıncı sırada?

Mandala Exchange Token son 24 saatte yüzde arttı. Anlık CoinMarketCap sıralaması #5187, piyasa değeri mevcut değil. Dolaşımdaki arz verisi mevcut değil ve maksimum seviyede. 400,000,000 MDX coin. Mandala Exchange Token ile şu anda işlem yapılan en büyük borsa .