Samuray kılıcı ile öldüren adama ne oldu?

Samuray kılıcı ile öldüren kim?

Samuray kılıcı ile dehşet saçan Can Göktuğ Boz, önce emniyette, sonra savcılıkta ardından da tutuklanması talebiyle sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği’nde ifade verdi. ‘Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme’ ve ‘Silahla tehdit’ suçlarından tutuklandı.

Başakın katili kim?

İstanbul’da 10 Kasım günü samuray kılıcıyla yolda yürüyen mimar Başak Cengiz’i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Can Göktuğ Boz, Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevi’ne getirildi.

Samuray kılıcıyla nasıl öldürmüş?

Görgü şahitlerinin ifadelerine göre şüpheli, hiçbir şey söylemeden elindeki 75 santimetre uzunluğundaki samuray kılıcını Cengiz’e peş peşe saplamaya başladı. Genç kızı yerde hareketsiz kalana kadar bıçaklamaya devam eden şüpheli, daha sonra elindeki kılıçla olay yerinden yaya olarak uzaklaştı.

Samuray kılıcı katili nerede?

Samuray kılıcıyla öldürülen mimar Başak Cengiz’in katil zanlısı Can Göktuğ Boz, Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevi’ne götürüldü.

Samuray kılıcı ile öldürülen kadın nasıl öldü?

Lüks sitede tek başına yaşayan Can Göktuğ Boz, sokakta karşılaştığı Başak Cengiz’e (28) samuray kılıcıyla saldırarak ağır yaraladı. Saldırı sonrası, ağır yaralanan genç kadın kanlar içinde yere yığıldı. Yaralı kadın, Ataşehir’de özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Samuray kılıcı ile öldürülen kadın nerede öldü?

Ataşehir’de Göktuğ B.’nin sokakta samuray kılıcıyla saldırarak ağır yaraladığı Başak Cengiz hastanede hayatını kaybetti. 28 yaşındaki kadının mimar ve nişanlı olduğu, eğitim için Ankara’dan geldiği öğrenildi. Olay; Ataşehir’de Barbaros Mahallesi Karanfil Sokak’ta meydana geldi.

Mimar Başak Cengiz neden öldü?

İstanbul’a eğitim için gelen Mimar Başak Cengiz, geçtiğimiz salı günü yolda yürürken Can Göktuğ Boz’un samuray kılıçlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

Başak Cengiz niye öldü?

Şüpheli Can Göktuğ Boz’un ‘Samuray kılıcı’ olarak tabir edilen kesici delici aletle saldırması sonucu Cengiz‘i yaraladığı ve Cengiz‘in tedavi için kaldırıldığı hastanede kısa bir süre sonra vefat ettiği ifade edildi.

Samuray kılıçlı cinayet nerede oldu?

Türkiye’yi sarsan olay 11 Kasım’da Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Karanfil Sokak üzerindeki lüks sitenin önünde akşam saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Bir inşaat firmasında mimar olarak çalışan Başak Cengiz, yolda yürürken elinde samuray kılıcı bulunan Can Göktuğ Boz’un saldırısına uğradı.

Samuray kılıcı cinayeti nerede işlendi?

İstanbul Ataşehir’de Göktürk B.’nin samuray kılıcıyla saldırarak ağır yaraladığı Başak Cengiz (28), hastanede vefat etti. Akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen Göktürk B. gözaltına alındı. Olay, dün akşam saat 19.00 sıralarında Barbaros Mahallesi’nde bulunan bir sitede gerçekleşti.

Samuray kılıcı cinayeti nerede oldu?

Peki, samuray kılıcı nedir, olay nasıl gerçekleşti. Ataşehir’de uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden genç mimar Başak Cengiz bugün toprağa verildi.

Samuray kılıcı katili kimdir?

Ataşehir’de samuray kılıcıyla Başak Cengiz’i katleden Can Göktuğ Boz’un avukat olan annesi Ayşe Necla Yomralıoğlu yazılı açıklama yaptı.

Samuray kılıcı ile nerede öldürüldü?

Peki, samuray kılıcı nedir, olay nasıl gerçekleşti. Ataşehir’de uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden genç mimar Başak Cengiz bugün toprağa verildi.

Başak Cengiz nasıl öldürülmüş?

İstanbul Ataşehir’deki Barbaros Mahallesi’nde meydana gelen olayda Can Göktuğ Boz, iş için Ankara’dan gelen, tanımadığı mimar Başak Cengiz‘e samuray kılıcıyla saldırdı. Ağır yaralanan Cengiz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Başak Cengiz katili ne oldu?

İstanbul’da 9 Kasım’da, bir inşaat firmasında mimar olarak çalışan Başak Cengiz‘i sokakta yürürken samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz hakkında, üç ayrı suçlamayla ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıla kadar hapis cezası istendi.