Thodex in sahibi kimdir?

Thodex in patronu kim?

Kripto para borsası Thodex soruşturmasında kırmızı bültenle aranan şirketin kurucusu Faruk Fatih Özer’in, İstanbul Havalimanı’ndan yurt dışına kaçışına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Faruk Fatih Özer kimdir yaş?

Bir dönem e-ticaret sektöründe de aktif olan Faruk Fatih Özer, ardından yazılım teknolojileriyle ilgilenmeye başladı. Özer, son olarak 2020 yılında Gamebridge mobil oyun platformunu kurmuştu. Resmi kayıtlara göre Faruk Fatih Özer 1993 İstanbul doğumlu, yani 28 yaşında.

Fatih Faruk Özer kimdir nerelidir?

1994 yılında Kocaeli’nin Darıca ilçesinde dünyaya geldi. 2021 yılı itibarıyla 27 yaşındadır. 2008 yılında Koineks şirketiyle kripto para borsasına giriş yaptı ve 2017 yılında Thodex’i kurdu. Thodex şirketi, başta Türkiye olmak üzere Myammar, Azerbaycan ve İngiltere gibi ülkelerde faaliyet gösterdi.

Todex Ceo’su kimdir?

Thodex CEOsu Faruk Fatih Özer’in Arnavutluk’taki ilk görüntüsü

Thodex kurucusu kaç para?

Yaklaşık 2 milyar dolarlık bir paranın buharlaştığını hesaplıyoruz.

Faruk Fatih Özer kimin oğlu?

Özer son güne kadar ailesine en ufak bir bilgi bile vermedi, eşyalarını dahi toplamadan evden ayrıldı. Faruk Fatih Özer‘in babası Zülküf Özer, oğluyla son görüşmelerini, “En son pazar günü eve geldi. Beraber iftar yaptık Biraz durgundu.

Faruk Fatih Özer ne kadar dolandırdı?

Kripto para borsası Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer‘in 400 bin kişiyi dolandırdığı iddiasıyla başlatılan soruşturmada, kız kardeşi Serap Özer ve ağabeyi Gökhan Özer‘in ifadeleri ortaya çıktı. İfadelerde, Özer‘in 18 Nisan’da şirketin tüm belgelerini istediği belirtildi.

Faruk Fatih Özer kaç?

Resmi kayıtlara göre Faruk Fatih Özer 1993 İstanbul doğumlu, yani 28 yaşında. Özer, kaçmadan önce kendisiyle ilgili internet ortamındaki tüm bilgilerini de sildi. Kendisini tanıyanlara göre, Amerika’da eğitim aldı. Faruk Fatih Özer çalışma hayatına 2007 yılında başladı.

Thodex Ceosu yakalandi mi?

Aranan şüpheliler arasında firari CEO‘nun ağabeyi Güven Özer’in, bu gece İstanbul’un Pendik’te saklandığı evde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Thedox sahibi kimdir?

Faruk Fatih Özer, 1994’te Kocaeli’de doğdu. 2017’de Thodex adlı şirketi kurdu. Nisan 2021’de şirketi hakkında başlatılan soruşturma kapsamında şirketin 390 bin üyesinden topladığı 2 milyar dolar ile kaçtığı öne sürülen ve “nitelikli dolandırıcılık” suçundan şirketi hakkında soruşturma başlatıldı.

Thodex vurgunu kaç para?

Daha önce de kripto para borsası Thodex‘in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer’in yurt dışına yaklaşık 2 milyar dolarla gittiği öne sürülmüştü. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise yurt dışına çıkarılan paranın 2 milyar dolar değil 108 milyon dolar olduğunu söylemişti.

Thodex dolandırıcılığı kaç TL?

THODEX‘TEN DAHA BÜYÜK BİR DOLANDIRICILIK” Keskin, “Toplam bin 500 mağdur var ve 1 milyar TL‘lik bir dolandırıcılık söz konusu. Gelen mağdur şikayetlerine istinaden Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurumuzu yaptık.

Thodex kaç TL kaçırdı?

Kripto para borsası Thodex‘in kurucusu Faruk Fatih Özer, 400 bin kişiye ait 2 milyar dolar kripto parayla 8 ay önce kaçtı.

Thodex kac tl kacirdi?

Yaklaşık 2 milyar dolarlık bir paranın buharlaştığını hesaplıyoruz. Bu cumhuriyet tarihinin en büyük dolandırıcılık vakası” diye konuştu.

Prof Dr Faruk Özer hangi hastanede?

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi | Resmi Web Sayfası