Thodex hangi unluler?

Thodex hangi ünlüler geldi?

Pınar Deniz, Mine Tugay, Bahar Şahin, Simge, Zeynep Demirel, Özge Ulusoy, Deren Talu ve Ebru Şallı’nın katıldığı çekimlerde favoriniz hangisi oldu?” paylaşımına yorum yapan “heykel kafası” adlı sosyal medya kullanıcısı “Favorim Thodex, bu kadar ismi topladığına göre sağlam vurgun yapacak” yorumunda bulunmuştu.

Thodex ne kadar vurgun?

Bir kripto para borsası aracılığıyla 2 milyar dolarlık vurgun yapan Thodex, kripto vurgunları içinde birinci sırada yer aldı. Thodex‘in ardından gelen AnubisDao isimli şirketin vurgunu 57 milyon dolar civarında oldu.

Crypto reklamında oynayan kim?

Aktör çevrimiçi yayımlanan utanç verici reklamı nedeniyle alay konusu olmuştu. South Park, çarşamba gecesi (2 Şubat) 25. sezonuyla ekranlara geri döndü ve Matt Damon dizinin ilk hedeflerinden biriydi. Oscar ödüllü oyuncu kısa süre önce bir kripto para reklamında oynadığı için geniş çapta alay konusu olmuştu.

BtcTurk reklamında kim oynuyor?

Türkiye’nin ilk dünyanın dördüncü Bitcoin ve kripto para alım satım platformu BtcTurk, profesyoneller için geliştirdiği BtcTurk | PRO için ilk reklam filmini yayına aldı. Filmin başrolünde müzisyen Emre Aydın yer alıyor.

Bitexen Reklaminda kim oynuyor?

Bir reklam projesi için şarkıcı Haluk Levent ve Adana Demirspor futbolcusu Mario Balotelli ile bir araya gelen Özkök, o anları okuyucularına aktardı. Türkiye’nin iki süperstar ismi ile bir araya geldim. İki süperstar bitcoin şirketi Bitexen reklamı için bir araya geldiler…

Thodex ne kadar para dolandırdı?

Tam 1500 kişinin 1 milyar lirasını dolandırdılar – YouTube.

Hecoin vurgunu ne kadar?

Yavuz Burul isimli bir kişi tarafından kurulan şirket üzerinden işlem göreb Hecoin‘in buharlaştığı sosyal medya kullanıcılarının yorumları üzerinden anlaşıldı. NTV’nin aktardığına göre; 400 dolardan hızla 2 dolar seviyesine düşen coin yüzlerce kişiyi mağdur etti.

Gönder gönder reklamında kim oynuyor?

Pınar Göktaş (22 Haziran 1984; Samsun), Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu.

Tadelle yeni reklamında kim oynuyor?

Tadelle reklamında şu sıralar Yargı dizisinde rol alan başarılı oyuncu Pınar Deniz oynuyor. PINAR DENİZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 4 Kasım 1993 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Pınar Deniz, aslen Mardinli ve Arap kökenlidir. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde okumuş fakat mezun olmamıştır.

BtcTurk alım satım nasıl yapılır?

BtcTurk‘e giriş yaptıktan sonra BtcTurk paneline yönlendirilirsiniz. Paneli kullanarak kolayca Bitcoin alıp satabilir, Bitcoin fiyatını, toplam varlıklarınızı ve hesap hareketlerinizi takip edebilirsiniz. Sol köşedeki alım satım kutusunu kullanarak kolayca Bitcoin satabilirsiniz.

Bitexen kaç TL?

Döviz Gezgini

İsim Fiyat Fark
BTXN/TRY 39,35 -0,15

Haluk Levent Neden Bitexen?

Bitexen‘in reklam yüzü olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Levent, “Müzisyenler için 300 bin TL, 2 Hijyen tır’ı için 410 bin TL harcayan 2 bin 304 çocuk için 300 bin TL’lik koli gönderen Bitexen‘e reklamında oynayarak teşekkür ettim.” ifadelerini kullandı.

Bitexen güvenilir mi?

türkiye’nin kolay, güvenilir ve hızlı kripto para alım satım platformu. şu an için btc/try, xrp/try ve xlm/try tahtalarıyla hizmet veren borsayı api ve mobil uygulama gibi kanallardan da takip edebilir ve emirlerinizi yönetebilirsiniz.

Tosuncuk vurgunu kaç para?

Şirketin kurucusu Mehmet Aydın’ın topladığı yaklaşık 511 milyon liralık para ile birlikte Uruguay’a kaçtığı öne sürüldü ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından hakkında birçok ülkede kırmızı bültenle yakalama kararı çıkarıldı. 1 Temmuz 2021 tarihinde Sao Paulo’da Türkiye Büyükelçiliği’ne teslim olmuştur.

2 milyar doları kim kaçırdı?

Kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, 400 bin kişiye ait 2 milyar dolar kripto parayla 8 ay önce kaçtı.