Teşkilat Haluk kim?

Teşkilatın yeni başkanı kimdir?

Turgut Tunçalp, ‘Teşkilat‘ın ikinci sezonunda canlandıracağı Halit Başkan karakteriyle tüm dengeleri alt üst edecek. Ekibin yeni lideri olarak görevlendirilen ve istihbarat dünyasının efsanevi isimlerinden biri olan Halit Başkan, soğuk tavrı, profesyonelliği ve mükemmeliyetçi yapısı ile ekibin üyeleri hayli zorlayacak.

Teşkilat Leyal kim?

Teşkilat dizisinde Leyal karakterine Azra Bölek hayat veriyor. Azra Bölek Fadi’nin sevgilisi olan Leyal‘i canlandırıyor. Azra Bölek kimdir? Azra Bölek dans alanında bilinen bir isimdir.

Teşkilat çetin kim?

Mustafa Açılan henüz 34 yaşındadır. 22 Şubat 1987’de İstanbul’da dünyaya geldi.2016’dan itibaren film ve dizilerde rol almaya başladı. İlk olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha’nın üvey abisi Veli olarak izleyici onu tanıdı. Daha sonra Babamın Günahları, çocuk dizilerinde rol aldı.

Teşkilat uzayın karısı kim?

Son olarak Tiyatro Seyirlik oyunculuk yapmaya devam etmektedir.Gülşah Deniz Yeğin ile evlidir .

Teşkilat Yeni müdür?

Uzun süre EDHO’da rol alan ünlü oyuncu Turgut Tunçalp, Teşkilat dizisinde Halit Başkan karakterini canlandıracak. Halit Başkan, MİT’in özel ekibinin başına geçecek. Dizide Mete Başkan’ı canlandıran usta oyuncu Mesut Akusta geçtiğimiz Ağustos ayında beyin kanaması geçirmiş ve hastanede tedavi görmüştü.

Teşkilat Pınar kim?

Ezgi Şenler şu sıralar Teşkilat dizisinde Pınar karakterini canlandırıyor.

Teşkilat Leyal öldü mü?

Ekiple önce işbirliği yapan daha sonrasında süreci eline yüzüne bulaştıran Leyal ise Fadi tarafından öldürüldü. Yani Leyal‘i oynayan Azra Bölek, Teşkilat dizisinden resmen ayrılmış oldu.

Zahit Fadik kimdir?

TRT’nin yeni dizisi Teşkilat’ta İsrail’in tetikçisi Muhammed Dahlan da yer alıyor: Zayed Fadi. TRT’nin yeni dizisi Teşkilat oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizide Zayed Fadi karakteri, Ortadoğu’da Mısır, İsrail ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin tetikçisi olan Muhammed Dahlan olarak canlandırılıyor.

Teşkilat Köroğlu kim?

İşte Teşkilat Köroğlu karakterini canlandıran Mustafa Açılan’ın biyografisi: Mustafa Açılan 22 Şubat 1987, tarihinde İstanbul’da doğdu. 2016 yılından itibaren film ve dizilerde yer almaya başladı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi olmuş dizisinde Züleyha’nın üvey abisi Veli olarak yer almıştı.

Teşkilat Çetin öldü mü?

Genç oyuncu Mustafa Açılan, Teşkilat dizisinin 36. bölümünde ağır yara alarak hayatını kaybetti. Oyuncu kadrosundan ayrılan Çetin karakterinin diziden ayrılmasının ardından sosyal medyadan ekip arkadaşları veda mesajları paylaştı.

Teşkilat Zehra kaç yaşında?

Deniz Baysal Yurtçu, 5 Nisan 1991 tarihinde İzmir Karşıyaka’da dünyaya gelmiştir. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü’nden mezundur.

Teşkilat Başkan değişti mi?

Uzun süre EDHO’da rol alan ünlü oyuncu Turgut Tunçalp, Teşkilat dizisinde Halit Başkan karakterini canlandıracak. Halit Başkan, MİT’in özel ekibinin başına geçecek. Dizide Mete Başkan‘ı canlandıran usta oyuncu Mesut Akusta geçtiğimiz Ağustos ayında beyin kanaması geçirmiş ve hastanede tedavi görmüştü.

Teşkilat amir gerçekte kim?

Teşkilat dizisinde Amir karakteri dikkat çekiyor. Teşkilat dizisinde Fadi’nin oğlu olan Amir karakterini Oğuzhan Kayra Koç canlandırıyor.

Ezgi Şenler kimdir nerelidir?

Ezgi Şenler, 28 Ocak 1993 tarihinde Ankara da doğmuştur. Eğitim hayatını Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü’nde tamamlamıştır. 2016-2017 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Bodrum Masalı isimli dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Teşkilat Kemal neden ayrıldı?

ZEHRA’NIN ESKİ EŞİ KEMAL ÖLDÜ Mavi Vatan 1 gemisinde büyük bir patlama yaşandı. Yaşanan bu patlamada Zehra’nın eski eşi rolünü oynayan Kemal hayatını kaybetti. Böylece Kemal karakterine hayat veren Mert Karabulut, diziye veda etmiş oldu.