Wattpat ne demek?

Wattpad ne anlama gelir?

Wattpad, yapabilenlerin makaleler, hikâyeler ve şiirler paylaşabileceği ücretsiz bir okuyucu-yazar topluluğudur.

Wattpad kitabi ne demek?

Wattpad; gençlerin kaleme aldıkları hikayeleri geniş kitlelerle buluşturmak için kullandığı bir sosyal ağdır. Wattpad‘in dünya genelinde kullanıcılarının ’ı platforma mobilden erişim sağlamaktadır.

Wattpad aylık ne kadar?

Hikaye okuma ve paylaşma imkanı sunan Wattpad, uygulamasına abonelik özelliği getirdi. Hizmetin aylık ücreti 5,99 Dolar, yıllık ücreti ise 60 Dolar olacak. Wattpad Premium alan kullanıcılar, hem web sitesinde hem de mobilde gezinirken reklam görmeyecek.

Wattpad tehlikeli mi?

Hedef kitle olarak 11-25 yaş arası Z kuşağından oluşturan Wattpad, gençleri manipüle ederek ülkenin üretken nüfusunu oluşturan kitleyi zararlı içeriklerle zehirliyor. +18 içerikler, ateizm, LGBT, terör propagandası yapılan hikayelerde gençlerin düşünceleri değiştirilmeye çalışılıyor.

Wattpad sahibi kimdir?

WP TechnologyWattpad / Sahip

Wattpad nedir ekşi sözlük?

android üzerinde sahip olduğu zenginlikle göz dolduran , kitap kurtlarının ve kitap okumak isteyen tüm android sevenlerin , muhakkak sahip olması gereken süpersonik e-book uygulamasıdır.

Wattpad’de Yazarlar para kazanıyor mu?

Yazarak büyük paralar kazanmak mümkün. Mesela Wattpad yazarı bir Büşra olsanız, 400 küsur sayfalık romanınız basılıp, 40 liradan satışa sunulsa ve %15 telif alsanız, kitabınız da 200 bin satsa, 1 milyon liranın üzerinde bir telif kazanabilirsiniz. Bir yıllık emek için oldukça iyi bir gelir.

Wattpad Kullanıcı adı ne olabilir?

Kullanıcı adınızı değiştirdikten sonra, başka biri tarafından alınabilir. 6-20 karakter uzunluğunda olmalı ve özel karakterleri (boşluk veya ünlem işareti gibi) içermemelidir. Daha fazla bilgi almak istediğiniz platformu seçin.

Wattpad kitap okumak ücretli mi?

Hayır, Wattpad‘de okumak ve yazmak her zaman ücretsiz olacaktır. İster ücretsiz versiyonu ister Premium kullanın, Wattpad her zaman hikayelerin yaşadığı yer olarak kalacaktır. Wattpad neden Ücretli Hikayeler ve Wattpad Premium’u ekledi?

Wattpad hangi kitaplar var?

Genç Yazarların Kaleminden: Okudukça Kendinizi Kaptıracağınız En İyi 24 Wattpad Kitabı

  • Karantina – Beyza Alkoç …
  • Yabancı – Öznur Yıldırım. …
  • 3. Gündönümü – İdil Elif Uzun. …
  • Alayına New York – Emine Can. …
  • 5. Kötü Çocuk – Büşra Küçük. …
  • Bir Kavanoz Aşk – Buket Özdal. …
  • 7. Psikopat – Mihri Mavi. …
  • 8. Ejderha’nın Öfkesi – Meltem Özkaya.

Wattpad yazmak ücretli mi?

Hayır, Wattpad‘de okumak ve yazmak her zaman ücretsiz olacaktır.

Wattpad kızı ne demek?

hem wattpad okuyucusu hem sözlük yazarıysa bugda kalacak olan kızdır.

Wattpad çok internet yer mi?

Programda aynı zamanda kablosuz ağ ile kullanılmadığı takdirde internet verisini olumsuz yönde etkiliyor. Özellikle elektronik kitap okuyucularının kullandığı Wattpad uygulaması internet verisini en çok tüketen programlar arasında.

Wattpad popüler mi?

Wattpad, amatör yazarları bir araya getiren ücretsiz bir uygulama. Üstelik Türkiye dahil olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde de oldukça popüler.

Wattpadi kim satın aldı?

Güney Koreli internet devi Naver, Wattpad’i satın aldığını duyurdu. Kanada merkezli kurgu ve eğlence platformu olan Wattpad, yaklaşık 600 milyon dolarlık bir anlaşma ile Naver’e dahil oldu. Güney Kore’nin en büyük arama motoru olan Naver, dijital çizgi roman yayıncısı Webtoon gibi yan kuruluşlara sahip.