Diyarbakır Vali Yardımcısı Kim?

Vali yardımcısı ne iş yapar?

Vali yardımcıları, valinin yükünü hafifletmekle görevlidir. Vali yardımcıları 9.000 TL maaş alır. Vali yardımcılarının maaşları her yıl belirlenen miktarda arttırılır. Vali yardımcıları, ildeki tüm sorunlarla ve çözüm önerileri ile yakından ilgilenir ve valinin olmadığı zamanlarda da valiyi temsil eder.

Zerrin Çay Beşikci kimdir?

Evli ve iki çocuk annesidir. 9 Ağustos 2006 tarihinde Aydın Kaymakam Adayı olarak göreve başlayan Zerrin ÇAY BEŞİKCİ, 13 Kasım 2006 – 19 Mart 2007 tarihleri arasında Karacasu (Aydın) Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Ankara’da dört ay süren dil kursunun ardından İngiltere’ye yüksek lisans yapmak için gönderildi.

Kaymakam Murat Yıldız kimdir?

Kaymakam Murat Yıldız Kimdir? Giresun’un Bulancak ilçesinde doğan Murat Yıldız, ilk ve orta öğrenimini burada tamamlayıp, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden “İlçe Yönetimi ve Kaymakam” konulu lisans bitirme tezi ile mezun oldu.

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu Kimdir?

Münir Karaloğlu (d. 1964, Kaptanpaşa, Çayeli, Rize), Türk bürokrat, Diyarbakır valisi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Vali yardımcısı kim atar?

Merkezde görev yapan 11 Mülki İdare Amirinin, vali yardımcılığı ve kaymakamlığa atamaları yapılmıştır. Vali Yardımcıları, kaymakamlıklara atanarak vali yardımcılığı sayısında azaltılmaya gidilmiştir. Bu bağlamda 610 olan vali yardımcısı sayısı iki yıllık süreç içerisinde 314’e indirilmiştir.

Vali maaşı ne kadar 2021?

VALİ MAAŞLARI NE KADAR OLDU? 22412 TL olan Vali maaşları yapılan ek zamla birlikte 29247 TL’ye yükseldi. Buna göre Vali maaşları 29247 TL’ye çıktı.

Meral Uçar arpa kimdir?

Ankara Beypazarı Kaymakamlığı’na atanan Muğla’nın Ortaca İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan’ın yerine Van Vali Yardımcısı Meral Uçar Arpa, Ortaca Kaymakamlığı’na atandı. Meral Uçar Arpa‘nın ataması ile Ortaca’ya da tarihinde ilk kez kadın kaymakam atanmış oldu.

Onur Yeniay nereli?

ONUR YENİAY KİMDİR?’ 23 Temmuz 1984 tarihinde Samsun’da doğdu.

Anıl Adıgüzel kimdir?

Kaymakamımız Anıl ADIGÜZEL evli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir. Kaymakamımız İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 25.10.2019 tarih ve 13591005-903.02.02 sayılı yazısı ile ilçemiz kaymakamlığına atanıp 28.10.2019 tarihinde göreve başlamıştır.

Fatih Cıdıroğlu kim?

Kaymakam, Kamu Yöneticisi Kamu yöneticisi, Ağın İlçesi Kaymakamı. 27 Kasım 1987, İstanbul Fatih Cerrahpaşa doğumludur. İlk ve Orta öğrenimini İstanbul Fatih‘te, Yüksek öğrenimini Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde tamamlamıştır.

Münir karaloglu nereli?

Kaptanpaşa, TürkiyeMünir Karaloğlu / Doğum yeriKaptanpaşa, Rize ilinin Çayeli ilçesine bağlı bir köydür. Vikipedi

Bünyamin Karaloğlu Kimdir?

2017-2019 yılları arasında Bingöl -Yedisu kaymakamlığı görevinde bulundu. 01.10.2019 tarihinden itibaren ilçemizde görev yapmaktadır. Kaymakam Bünyamin KARALOĞLU, Matematik Öğretmeni Hilal KARALOĞLU ile evli olup 1 kız çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Vali Yardımcısı nasıl hitap edilir?

Valinin olmadığı ortamda Vali Yardımcısına, “Sayın Vali” denilmelidir. Kaymakama hitap edilirken kesinlikle ismiyle hitap edilmez. “Kaymakam Bey” veya “Efendim” denilmelidir.

Vali kimden emir alır?

Madde 9 – Vali, ilde Devletin ve Hükümetin temsilcisi ve ayrı ayrı her Bakanın mümessili ve bunların idari ve siyasi yürütme vasıtasıdır. Bu sıfatla : A) Valiler, ilin genel idaresinden her Bakana karşı ayrı ayrı sorumludur. Bakanlar, Bakanlıklarına ait işleri için valilere re’sen emir ve talimat verirler.

Vali maaşı ne kadar 2022?

Maaş zammını belirleyen enflasyon rakamı 13.58 oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise 2022 yılındaki yüzde 5 oranındaki toplu sözleşme zammını yüzde 7.5’e çıkardıklarını söyledi ve zam miktarı 30.5 oldu. Peki vali maaşları 2022 yılında kaç oldu? Vali zamlı ocak maaşı 29.225 lira oldu.